Hogyan biztosítsunk egy egészséges õrültségi szintet:
1. Ebédidõben, ülj a kocsid tetején napszemüvegben, és egy hajszárítóval célozz az elhaladó kocsikra. Figyeld meg, hogy lelassulnak-e.
2. Hívd saját magadat a hangszórón. Ne változtasd el a hangodat. (de nem voltam elérhetõ.:S)
3. Ahányszor valaki megkér valamire, kérdezd meg hogy kér-e vele sült krumplit. (sokan kértek.xD)
4. Tedd a szemetesvödrödet az íróasztalodra, és írd ki rá, hogy bejövõ posta..
5. Tegyél koffeinmentes kávét a kávéfõzõbe 3 hétig. Ha már mindenki kigyógyul a koffeinfüggõségbõl, tegyél bele újra rendes kávét.
6. Minden mondatodat úgy fejezd be, hogy "a próféta prédikációja szerint".
7. Ne hasznalj ekezeteket. (nagyon nehéz volt. fõleg beszéd közbe.o_O)
8. Amilyen gyakran csak lehet, szökdécselj járás helyett.
9. Kérdezz meg embereket, hogy milyen nemûek. (kicsit néztek bután.)
10. A Drive ablaknál jegyezd meg, hogy a rendelés elvitelre lesz.
11. Az operában énekelj együtt a darabbal.
12. Menj el egy versmondó estre és kérdezd meg, hogy a versek miért nem rímelnek.
13. Tegyél szúnyoghálót az íróasztalod köré és játsszál egy dzsungel hangokat tartalmazó relaxációs kazettát egész nap.
14. Öt nappal korábban mondd a barátaidnak, hogy sajnos nem tudsz majd elmenni a bulijukra, mert nem vagy olyan hangulatban.
15. Amikor a pénz kijön a bank-automatából, kezdjél kiabálni, hogy: Nyertem! Nyertem! Már harmadszor ezen a héten!!!!!"
16. Amikor kifelé mész az állatkertbõl, kezdjél a parkoló felé rohanni és ordítani, "Fussatok!!! Kiszabadultak!!!"
17. Vacsora közben mondd azt a gyerekeidnek, hogy "a rossz gazdasági helyzet miatt egyikõtöktõl meg kell válnunk."