Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Világökörségek
Indította
kölyök8
, 2006. szeptember 19. 15:08
Írta 2008. december 28. - 22:14
Rákerestem: Spinning bike... elsõ oldal vége: Hülye állatok... fõleg, ha jól látom a temetõben.
Írta 2008. december 28. - 16:00
Kb. 8 másodpercig bírtam.. brrr, idióta egy gyerek.
Na és ezt ki tudja végig nézni?
.. Válts full képernyõre!
Kezeket az asztal fölé, éljenek a csajok!
http://www.indavideo.hu/video/BUEK_Fiuk
Még van ez is:
http://www.indavideo.hu/video/Putz_Tunde_fotozasa_a_Diak_TV-ben
Remélem senki nem ment le manuálba.. ..hogy bringás kifejezéssel mondjam.
Na és ezt ki tudja végig nézni?
.. Válts full képernyõre!
Kezeket az asztal fölé, éljenek a csajok!
http://www.indavideo.hu/video/BUEK_Fiuk
Még van ez is:
http://www.indavideo.hu/video/Putz_Tunde_fotozasa_a_Diak_TV-ben
Remélem senki nem ment le manuálba.. ..hogy bringás kifejezéssel mondjam.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Írta 2008. december 28. - 14:53
Írta 2008. december 27. - 21:40
Mi? Nekem van egy olyan nevû osztálytársam, hogy Géczy... régebben még néha csesztettük(a háta mögött:D), de most, mióta NAGY fiúk lettünk(8.osztály:D), azóta ez már lejárt téme...
Írta 2008. december 27. - 21:15
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Írta 2008. december 27. - 20:21
ez lett volna a kovetkezo, csak egyszerre tobb mindent csinalok.
legkozelebb belehuzok;)
legkozelebb belehuzok;)
:wazuuup:
Írta 2008. december 27. - 19:47
Cöli: Az ilyeneket másik topicban szeretném inkább látni....
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2008. december 27. - 19:47
Vályogba, FÕDPADLÓSBA :mybad: ...
az hagyján... de pontosjével VÁJOG :wallbange
Írta 2008. december 27. - 19:44
Írta 2008. december 27. - 19:16
A teknõs az egyetlen állat, ami még képes párosodni a sünnel! Bár nem igazán akar.
Írta 2008. december 27. - 18:39
Írta 2008. december 27. - 18:34
http://legalja.hu/?l...228_plakat2.jpg hehe... "ez is többe került, mint a te iskolásztatásod...":D:D
Írta 2008. december 26. - 22:54
a mórickás naggyon nagy :D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Írta 2008. december 26. - 22:53
Berki bazz, folyik a könnyem.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. december 26. - 22:44
A bunkógyereket tanítja az apja hogyan kell csajozni. Elõször is megkérdezed a csajtól, hogy megy-e táncolni. Ha nemet mond, megkérdezed nem szomjas-e. Ha erre is nemet mond, elkezded fitogtani az erõdet. Este a bunkógyerek le is megy a diszkóba, és odamegy egy csajhoz:
- Gyûsz táncónyi?
- Nem.
- Kõ kóla?
- Nem.
- Tarkón vágjalak?
Matekórán a tanárnõ feltesz az osztálynak egy kérdést:
- Gyerekek, mi történik, ha ül 3 galamb a fán és lelövünk onnan egyet?
Móricka majd kiesik a padból úgy jelentkezik, tanárnõ fel is szólítja:
- Természetesen egy sem - mondja Mórcika.
- Hogy-hogy egy sem?
- Mert lelövünk egyet és a többi megijed a durranástól, és elszáll.
- Nagyon tetszik a gondolatmeneted Móricka, de én nem erre gondoltam, mert matematikailag szerintem 2 marad ott.
Megy tovább az óra, a vége felé Móricka ismét jelentkezik:
- Tanárnõ én is kérdezhetnék valamit?
- Persze, kérdezz nyugodtan.
- Megy 3 nõ az utcán, mind a három fagyit eszik, az egyik nyalja, a másik harapja, a harmadik szopja. Tanárnõ szerint melyik a férjezett?
Tanárnõ irul-pirul, de mégis válaszol:
- Szerintem amelyik szopja.
- Szerintem meg az, amelyiken jeggyûrû van, de nagyon tetszik a tanárnõ gondolkodásmódja!
Elmegy egy legény a bálba, kinéz magénak egy nagyon csinos lányt, aki a mamaja mellett, a padon ülve várakozik, odamegy felkéri. Azt mondja a mama:
- Sajnos a lányomnak tõbõl le van vágva a lába, mindkettõ, de ennek ellenére nincs akadálya, hogy táncoljon vele. Emelje fel, szorítsa magához és forgolódjanak!
Így is tesz a legény, közben észre veszi, hogy a leánynak csodálatos mellei vannak.
- Hûha, nem is olyan rossz nõ - gondolja.
Kioson vele a kert hátujához, a nagy diófa alá, annak egy ága pont megfelelõ.
- Kapaszkodj, mert, ha nem, ledoblak!
Mit tehet a lány, úgy csinál, õ meg mögé kerül és jól megkeféli. Aztán beviszi és még forgolódik vele egypárat és visszaviszi a mamához:
- Köszönöm a táncot, igazán, nagyon kellemes volt.
- Én köszönöm, hogy visszahozta, tudja hányan hagyják felakasztva a diófán?
egy ember nyugtalanul megy az orvoshoz:
- doktor úr! képzelje, minden este, amikor lefekszem aludni, álmomban jön hozzám egy manó, és azt mondja: most pisilünk! És olyankor mindig bepisilek. tud valamit ez ellen?
- talán igen - feleli az orvos - ha az ön álmában megint megjelenik az a manó, mondja neki ezt: most nem pisilünk!
oké, az ember megfogadja a tanácsot. este lefekszik aludni. álámában megint megjelenik a manó. az ember hangosan kiabál:
- most nem pisilünk! most nem pisilünk!
- igazad van - feleli a manó - most nem pisilünk. most szarunk!
Mostanába nem találok jo vicceket
- Gyûsz táncónyi?
- Nem.
- Kõ kóla?
- Nem.
- Tarkón vágjalak?
Matekórán a tanárnõ feltesz az osztálynak egy kérdést:
- Gyerekek, mi történik, ha ül 3 galamb a fán és lelövünk onnan egyet?
Móricka majd kiesik a padból úgy jelentkezik, tanárnõ fel is szólítja:
- Természetesen egy sem - mondja Mórcika.
- Hogy-hogy egy sem?
- Mert lelövünk egyet és a többi megijed a durranástól, és elszáll.
- Nagyon tetszik a gondolatmeneted Móricka, de én nem erre gondoltam, mert matematikailag szerintem 2 marad ott.
Megy tovább az óra, a vége felé Móricka ismét jelentkezik:
- Tanárnõ én is kérdezhetnék valamit?
- Persze, kérdezz nyugodtan.
- Megy 3 nõ az utcán, mind a három fagyit eszik, az egyik nyalja, a másik harapja, a harmadik szopja. Tanárnõ szerint melyik a férjezett?
Tanárnõ irul-pirul, de mégis válaszol:
- Szerintem amelyik szopja.
- Szerintem meg az, amelyiken jeggyûrû van, de nagyon tetszik a tanárnõ gondolkodásmódja!
Elmegy egy legény a bálba, kinéz magénak egy nagyon csinos lányt, aki a mamaja mellett, a padon ülve várakozik, odamegy felkéri. Azt mondja a mama:
- Sajnos a lányomnak tõbõl le van vágva a lába, mindkettõ, de ennek ellenére nincs akadálya, hogy táncoljon vele. Emelje fel, szorítsa magához és forgolódjanak!
Így is tesz a legény, közben észre veszi, hogy a leánynak csodálatos mellei vannak.
- Hûha, nem is olyan rossz nõ - gondolja.
Kioson vele a kert hátujához, a nagy diófa alá, annak egy ága pont megfelelõ.
- Kapaszkodj, mert, ha nem, ledoblak!
Mit tehet a lány, úgy csinál, õ meg mögé kerül és jól megkeféli. Aztán beviszi és még forgolódik vele egypárat és visszaviszi a mamához:
- Köszönöm a táncot, igazán, nagyon kellemes volt.
- Én köszönöm, hogy visszahozta, tudja hányan hagyják felakasztva a diófán?
egy ember nyugtalanul megy az orvoshoz:
- doktor úr! képzelje, minden este, amikor lefekszem aludni, álmomban jön hozzám egy manó, és azt mondja: most pisilünk! És olyankor mindig bepisilek. tud valamit ez ellen?
- talán igen - feleli az orvos - ha az ön álmában megint megjelenik az a manó, mondja neki ezt: most nem pisilünk!
oké, az ember megfogadja a tanácsot. este lefekszik aludni. álámában megint megjelenik a manó. az ember hangosan kiabál:
- most nem pisilünk! most nem pisilünk!
- igazad van - feleli a manó - most nem pisilünk. most szarunk!
Mostanába nem találok jo vicceket
Írta 2008. december 26. - 19:35
http://totalcar.hu/m...let/gyulolet08/
erosen ajánlom mindenkinek
"Egy ruszki biciklit adnék alád, és megnézném az, hogy töri a szaros segged 50km után, és milyen nehézségeid támadnak. "
Ez jóóóóóóóóóóóóó!
:-D
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."
Írta 2008. december 26. - 19:28
Matek teszt
1. Bori néni pulóvert köt, 45,3 km/h sebességgel. A rendelkezésre álló fonál hossza 68,5 km.
a) Mennyire kell Bori néninek felpörgetnie a sebességet, hogy befejezze a pulóvert, mielött még elfogyna a fonál?
Hogyan változik a sebesség, ha néha Pista bácsi is beleköt?
c) Mekkora az a legnagyobb sebesség, amely felett Bori néni elveszíti a fonalat?
2. Ha IV. Béla 17 év alatt 139 rendeletet hozott, akkor hányadik Béla hozott 5 év alatt 58 rendeletet?
3. Ha egy nõ lefekszik a saját klónjával akkor az leszbikus szex, vagy önkielégités?
4. Mari néni kakasa 8:25-kor kukorékol, 5dB hangerõvel. Mennyi idõ alatt ér A faluból B faluba (3km) a hang, ha közben a szomszéd 3Nm-es rúgással küldi meg?
5. Hány %-os az alkoholfoka annak a folyadéknak, amelyet Lajos, a postás elfogyasztva 22,08 méter után esik össze. Lajos surusége 1,0968 g/köbcenti.
6. Ha Géza 5 percenként bedob egy fél konyakot,
a) mennyi idõ után okádja szembe a felszolgálónõt,
ki fogja feltakarítani,
c) és milyen töménységû lesz az okádék, ha a pincérnõ 165 cm magas?
7. Az idõ pénz. A pénz beszél, a kutya ugat. Amelyik kutya ugat, az nem harap. Ebbõl következik, hogy az idõ nem harap. De akkor minek van neki vasfoga?
8. Ha ma nulla fok van, és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?
1. Bori néni pulóvert köt, 45,3 km/h sebességgel. A rendelkezésre álló fonál hossza 68,5 km.
a) Mennyire kell Bori néninek felpörgetnie a sebességet, hogy befejezze a pulóvert, mielött még elfogyna a fonál?
Hogyan változik a sebesség, ha néha Pista bácsi is beleköt?
c) Mekkora az a legnagyobb sebesség, amely felett Bori néni elveszíti a fonalat?
2. Ha IV. Béla 17 év alatt 139 rendeletet hozott, akkor hányadik Béla hozott 5 év alatt 58 rendeletet?
3. Ha egy nõ lefekszik a saját klónjával akkor az leszbikus szex, vagy önkielégités?
4. Mari néni kakasa 8:25-kor kukorékol, 5dB hangerõvel. Mennyi idõ alatt ér A faluból B faluba (3km) a hang, ha közben a szomszéd 3Nm-es rúgással küldi meg?
5. Hány %-os az alkoholfoka annak a folyadéknak, amelyet Lajos, a postás elfogyasztva 22,08 méter után esik össze. Lajos surusége 1,0968 g/köbcenti.
6. Ha Géza 5 percenként bedob egy fél konyakot,
a) mennyi idõ után okádja szembe a felszolgálónõt,
ki fogja feltakarítani,
c) és milyen töménységû lesz az okádék, ha a pincérnõ 165 cm magas?
7. Az idõ pénz. A pénz beszél, a kutya ugat. Amelyik kutya ugat, az nem harap. Ebbõl következik, hogy az idõ nem harap. De akkor minek van neki vasfoga?
8. Ha ma nulla fok van, és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?
Írta 2008. december 26. - 16:58
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. december 25. - 13:32
Ja, van benne pár reakció ami ha nem is éppen túl kulturált, de egyetértek vele...