csomagtartóval vagy anélkül?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Világökörségek
Indította
kölyök8
, 2006. szeptember 19. 15:08
Írta 2011. január 06. - 18:33
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2011. január 06. - 18:07
Hogyan biztosítsunk egy egészséges õrültségi szintet:
1. Ebédidõben, ülj a kocsid tetején napszemüvegben, és egy hajszárítóval célozz az elhaladó kocsikra. Figyeld meg, hogy lelassulnak-e.
2. Hívd saját magadat a hangszórón. Ne változtasd el a hangodat. (de nem voltam elérhetõ.:S)
3. Ahányszor valaki megkér valamire, kérdezd meg hogy kér-e vele sült krumplit. (sokan kértek.xD)
4. Tedd a szemetesvödrödet az íróasztalodra, és írd ki rá, hogy bejövõ posta..
5. Tegyél koffeinmentes kávét a kávéfõzõbe 3 hétig. Ha már mindenki kigyógyul a koffeinfüggõségbõl, tegyél bele újra rendes kávét.
6. Minden mondatodat úgy fejezd be, hogy "a próféta prédikációja szerint".
7. Ne hasznalj ekezeteket. (nagyon nehéz volt. fõleg beszéd közbe.o_O)
8. Amilyen gyakran csak lehet, szökdécselj járás helyett.
9. Kérdezz meg embereket, hogy milyen nemûek. (kicsit néztek bután.)
10. A Drive ablaknál jegyezd meg, hogy a rendelés elvitelre lesz.
11. Az operában énekelj együtt a darabbal.
12. Menj el egy versmondó estre és kérdezd meg, hogy a versek miért nem rímelnek.
13. Tegyél szúnyoghálót az íróasztalod köré és játsszál egy dzsungel hangokat tartalmazó relaxációs kazettát egész nap.
14. Öt nappal korábban mondd a barátaidnak, hogy sajnos nem tudsz majd elmenni a bulijukra, mert nem vagy olyan hangulatban.
15. Amikor a pénz kijön a bank-automatából, kezdjél kiabálni, hogy: Nyertem! Nyertem! Már harmadszor ezen a héten!!!!!"
16. Amikor kifelé mész az állatkertbõl, kezdjél a parkoló felé rohanni és ordítani, "Fussatok!!! Kiszabadultak!!!"
17. Vacsora közben mondd azt a gyerekeidnek, hogy "a rossz gazdasági helyzet miatt egyikõtöktõl meg kell válnunk."
1. Ebédidõben, ülj a kocsid tetején napszemüvegben, és egy hajszárítóval célozz az elhaladó kocsikra. Figyeld meg, hogy lelassulnak-e.
2. Hívd saját magadat a hangszórón. Ne változtasd el a hangodat. (de nem voltam elérhetõ.:S)
3. Ahányszor valaki megkér valamire, kérdezd meg hogy kér-e vele sült krumplit. (sokan kértek.xD)
4. Tedd a szemetesvödrödet az íróasztalodra, és írd ki rá, hogy bejövõ posta..
5. Tegyél koffeinmentes kávét a kávéfõzõbe 3 hétig. Ha már mindenki kigyógyul a koffeinfüggõségbõl, tegyél bele újra rendes kávét.
6. Minden mondatodat úgy fejezd be, hogy "a próféta prédikációja szerint".
7. Ne hasznalj ekezeteket. (nagyon nehéz volt. fõleg beszéd közbe.o_O)
8. Amilyen gyakran csak lehet, szökdécselj járás helyett.
9. Kérdezz meg embereket, hogy milyen nemûek. (kicsit néztek bután.)
10. A Drive ablaknál jegyezd meg, hogy a rendelés elvitelre lesz.
11. Az operában énekelj együtt a darabbal.
12. Menj el egy versmondó estre és kérdezd meg, hogy a versek miért nem rímelnek.
13. Tegyél szúnyoghálót az íróasztalod köré és játsszál egy dzsungel hangokat tartalmazó relaxációs kazettát egész nap.
14. Öt nappal korábban mondd a barátaidnak, hogy sajnos nem tudsz majd elmenni a bulijukra, mert nem vagy olyan hangulatban.
15. Amikor a pénz kijön a bank-automatából, kezdjél kiabálni, hogy: Nyertem! Nyertem! Már harmadszor ezen a héten!!!!!"
16. Amikor kifelé mész az állatkertbõl, kezdjél a parkoló felé rohanni és ordítani, "Fussatok!!! Kiszabadultak!!!"
17. Vacsora közben mondd azt a gyerekeidnek, hogy "a rossz gazdasági helyzet miatt egyikõtöktõl meg kell válnunk."
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2011. január 06. - 18:06
lehet, hogy most röhejes, de a nagy számok törvénye miatt "meggazdagodhat" ebbõl a szarból.
Írta 2011. január 06. - 17:57
Ez azért van, mert a bicikli TÉNYLEG a létezõ egyik legjobb konstrukció
A tizedesvesszõt meg a súlynál véletlen rossz helyre tette a gyerök.
Írta 2011. január 06. - 17:47
Elvégre a SZÉNACÉL sokkal jobban hangzik ha carbonsteel-nek írod...Egyébként visszatérõ szöveg az ilyen hirdetéseknél, hogy "a létezõ egyik legjobb konstrukció!"
Írta 2011. január 06. - 16:10
Írta 2011. január 05. - 22:09
Írta 2011. január 05. - 20:54
Írta 2011. január 04. - 17:36
Meghal a Pápa, és felkerül a mennybe. Szent Péter üdvözli õt és kérdezi a nevét.
- Én vagyok a pápa - válaszolja.
- Pápa, pápa... mormogja Péter, és utánanéz a Nagy Könyvben. - Sajnálom, de ilyen néven senkit nem találok!
- De hát én vagyok Isten helyettese a Földön! - mondja a pápa.
- Istennek van helyettese a Földön? kérdezi Péter csodálkozva. Furcsa, ezt nekem sosem mondta...
A pápa rákvörös fejjel folytatja:
- Én vagyok a katolikus egyház feje!
- Katolikus egyház... sosem hallottam róla. De várj egy kicsit, megkérdezem a fõnököt.
Hátramegy és kérdezi Istent:
- Te fõnök, itt van egy hapsi, aki azt állítja, hogy a Te helyettesed a Földön. Pápa a neve. Mond ez neked valamit?
- Nem, sosem hallottam, nem ismerem. De tudod mit, kérdezd meg Jézust, õ járt a Földön, hátha õ tud valamit!
Hívatják Jézust és elmesélik neki a szituációt. Õ sem tud semmirõl, de hátramegy az irodájába és utánanéz az papírjai között.
Tíz perc múlva jön vissza, folynak a könnyei a röhögéstõl.
- Ezt nem hiszem el - mondja elcsukló hangon a hasát fogva. Emlékeztek még arra a kis horgász-halász egyesületre, amit 2000 éve alapítottam poénból? Még mindig létezik...
- Én vagyok a pápa - válaszolja.
- Pápa, pápa... mormogja Péter, és utánanéz a Nagy Könyvben. - Sajnálom, de ilyen néven senkit nem találok!
- De hát én vagyok Isten helyettese a Földön! - mondja a pápa.
- Istennek van helyettese a Földön? kérdezi Péter csodálkozva. Furcsa, ezt nekem sosem mondta...
A pápa rákvörös fejjel folytatja:
- Én vagyok a katolikus egyház feje!
- Katolikus egyház... sosem hallottam róla. De várj egy kicsit, megkérdezem a fõnököt.
Hátramegy és kérdezi Istent:
- Te fõnök, itt van egy hapsi, aki azt állítja, hogy a Te helyettesed a Földön. Pápa a neve. Mond ez neked valamit?
- Nem, sosem hallottam, nem ismerem. De tudod mit, kérdezd meg Jézust, õ járt a Földön, hátha õ tud valamit!
Hívatják Jézust és elmesélik neki a szituációt. Õ sem tud semmirõl, de hátramegy az irodájába és utánanéz az papírjai között.
Tíz perc múlva jön vissza, folynak a könnyei a röhögéstõl.
- Ezt nem hiszem el - mondja elcsukló hangon a hasát fogva. Emlékeztek még arra a kis horgász-halász egyesületre, amit 2000 éve alapítottam poénból? Még mindig létezik...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2011. január 04. - 16:02
Írta 2011. január 04. - 14:29
Írta 2011. január 04. - 00:10
Írta 2011. január 03. - 23:02
A friss házasok elsõ hete:
Férj: Ez volt minden álmom!
Feleség: Szeretnéd, ha elhagynálak ?
Férj: Dehogy. Ezt még egyszer meg ne halljam !
Feleség: Szeretsz engem ?
Férj: Még jó hogy !
Feleség: Képes lennél engem valaha is elhagyni ?
Férj: Soha. Képtelen lennék rá !
Feleség: Megcsókolnál szerelmem ?
Férj: Igen. Az arcod, a tested, mindenütt...
Feleség: Képes lennél engem valaha megütni ?
Férj: Soha !! Én nem olyan férfi vagyok !
Feleség: Bízhatok benned ?
Férj: Igen...
Feleség: Oh, kedvesem !
Hét évvel késõbb: (olvasd alulról felfelé)
:D:D
Férj: Ez volt minden álmom!
Feleség: Szeretnéd, ha elhagynálak ?
Férj: Dehogy. Ezt még egyszer meg ne halljam !
Feleség: Szeretsz engem ?
Férj: Még jó hogy !
Feleség: Képes lennél engem valaha is elhagyni ?
Férj: Soha. Képtelen lennék rá !
Feleség: Megcsókolnál szerelmem ?
Férj: Igen. Az arcod, a tested, mindenütt...
Feleség: Képes lennél engem valaha megütni ?
Férj: Soha !! Én nem olyan férfi vagyok !
Feleség: Bízhatok benned ?
Férj: Igen...
Feleség: Oh, kedvesem !
Hét évvel késõbb: (olvasd alulról felfelé)
:D:D
Írta 2011. január 03. - 20:08
Írta 2011. január 03. - 19:57
Az NMHH bünteti a GAY, FAG, JEW rendszámokat
az a baj, hogy ezek a való életben is ekkora barmok így simán be lehet dõlni ennek
az a baj, hogy ezek a való életben is ekkora barmok így simán be lehet dõlni ennek
Írta 2011. január 03. - 18:54
viszont ha erdõben vagy akkor nem fogy ki az üzemanyag
Team Heavy Pedal - Szeged
Írta 2011. január 03. - 18:02
Írta 2011. január 03. - 18:00
Írta 2011. január 03. - 16:11
Írta 2011. január 03. - 01:07
Maggi videójához kapcsolódóan, a volt már kategórához egy személyes kedveltem
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"