Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Világökörségek

- - - - -

• Please log in to reply
5904 replies to this topic

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
'Vót mán'...:D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
nagy az isten állatkertje....

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 posts
Az egyszeri parasztlegény bemegy a kupiba.Kérdi tõle a madam :
- Aztán értesz-e a szerelemhez te legény?
- Hogy értek-e? Két éve magamévá tettem egy medvét,azóta nekem gyüjti a mézet...
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

tehát nem látod, hogy mit mûvelnek a bicajoddal a szervízben ;)
lehet ott is kinn van ez a cetli, aztán a Te bringád is ez alapján szervizelõdik :D:D

Egy kád WD40! ;) Egész gép belemárt, kiemel és kész is a teljesgenerál...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 posts
- Doktor úr,azt hiszem,új szemüvegre lenne szükségem !
- Az biztos,mert ez egy hentesüzlet !
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Ez a tippesdi meg nevetség, aki elõször lát bringát, az se tanul semmit belõle. És ezt én mondom, aki (sajna) még nem sok mindent csinálok meg magamnak :(.

tehát nem látod, hogy mit mûvelnek a bicajoddal a szervízben ;)
lehet ott is kinn van ez a cetli, aztán a Te bringád is ez alapján szervizelõdik :D:D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Thommey, az elején azt hiszed vicc, aztán rájösz, hogy komoly.

A sebesség mindent megold.

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 posts
Hmm, gumi szereti a nyári forróságot a verdában?

Ez a tippesdi meg nevetség, aki elõször lát bringát, az se tanul semmit belõle. És ezt én mondom, aki (sajna) még nem sok mindent csinálok meg magamnak :(.

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
Stratégiai menedzsment.
Elmennek az egerek a bagolyhoz:
- Figyusz, Uhu, gáz van! Mindenki bánt minket, védekezni nem tudunk, és a tökünk tele van már ezzel a helyzettel. Mit csináljunk?
Erre a bagoly:
- Hát, váljatok sündisznókká! Azokat senki sem bántja!
- Ööö... izé... És hogyan váljunk sündisznókká?
- Leszarom. Én stratégiai kérdésekkel foglalkozom.
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts

http://www.hauser.hu...ek/karbtipp.htm
ez vicc...vagy komoly?

Ez kb olyan szintû volt mint a tvdekón vagy min a bicikli szerelõs mûsor :)
"Minden hülyeség" by Tomidny

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

ez vicc...vagy komoly?

hát bátor hogy még alá is merte írni :)

"Mindegy, mit mond a fater, sose pucold a hajtómûvet benzinnel. Használj mûtrágya, versenyautó üzemanyag és darált gyufa megfelelõ arányú keverékét. Tutti recept! "

ez meg majdnem a jó kis házi napalm recept :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
ez vicc...vagy komoly?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Az biztos, hogy nem magellanboyjal történt. :)
Azért van itt, mert vicc.

A sebesség mindent megold.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Ez mekkora! Kivel esett meg?
A hugica szabad még?:D

pár éve kering már neten.
szerintem szimpla "vicc"
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Tanulságos :D :

A történet tanulsága:

Mindig a kocsiban tartsd az óvszert!

Ez mekkora! Kivel esett meg?
A hugica szabad még?:D

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
„Korunk hõsnõje vékony, mint a cérna, tekintve, hogy nullaszázalékos joghurton és mûanyag müzlin él, bár igaz, ami igaz, szereti a bonbonokat is. Tizenkilenc évesen már vannak õsz hajszálai, de sebaj, mert így legalább naponta tudja váltogatni a hajszínét. Soha nem fakul ki a pulóvere, és nincs az a folt, amit õ ki ne tudna venni a munkásruhából. Esténként négykézláb mászik a bárpulton - hol egy üveg sör, hol az azt kortyolgató jóképû férfi után. Ha hazamegy, mindent szanaszét dobál, még sincs soha rendetlenség nála. Nem vízköves sem a fürdõszobája, sem a mosógépe, és ha vacsorát készít, azt hozzávetõlegesen másfél perc alatt teszi, ami annál is könnyebben megy neki, mert például a retkek maguktól ugranak a tálcájára. Imádók sorakoznak az erkélye alatt, és vetik magukat az autója elé. Ha van gyereke, az gyönyörû, és rendszerint a vécé közelében játszik. Elképesztõ gyakorisággal zuhanyozik, mégsem száraz a bõre. Gyakran fáj a feje, a gyomra, a lába, de olyankor bekap valami pirulát, és a baj fél perc alatt megszûnik. Csak kétféle idõjárás létezik körülötte: vagy ragyog a nap, vagy zuhog az esõ. Az elõbbiben boldog, de az utóbbiban sem fázik meg, és nem megy tönkre a frizurája...”
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Tanulságos :D :
Nagyon boldog ember voltam. Már több mint egy éve jártunk imádott barátnõmmel és el is határoztuk, hogy összeházasodunk.

Csak egy dolog aggasztott! A gyönyörû szép húga? Jövendõbeli sógornõm 22 éves volt, nagyon szûk miniszoknyákban járt és legtöbbször melltartó nélkül. Rendszeresen lehajolt mikor a közelemben volt, s így mindig csodálatos látvány tárult elém. Biztosan szándékos volt, mert sosem csinálta más elõtt. Egy napon, a hugica hívott és megkért, hogy menjek át leellenõrizni az esküvõi meghívókat. Egyedül volt, mikor megérkeztem és azt suttogta, hogy olyan vágyat érez irántam, amit nem tudott leküzdeni. Azt mondta, szeretne velem szeretkezni, csak egyszer mielõtt megházasodom és elkötelezem magam a nõvére mellett. Nos hát.. teljesen lesokkolt a dolog, s egy szót sem tudtam kinyögni. Azt mondta:

- Felmegyek a hálószobámba és ha szeretnél még egy utolsó õrült, vad kitörést, akkor gyere és tégy magadévá!"

Meredten figyeltem, ahogy felmegy a lépcsõn. Mikor felért, lehúzta a bugyiját és ledobta rám a lépcsõ aljára. Egy pillanatig ott álltam, majd megfordultam és kivágtattam a bejárati ajtóhoz. Kinyitottam, majd a kocsimhoz rohantam.

Körös körül ott álldogált az egész jövendõbeli családom, mind tapsolva! Apósjelöltem könnyes szemekkel ölelt át és mondta:

- Nagyon örülünk, hogy átmentél a kis tesztünkön! Nem is akarhatnánk nálad jobb férfit a lányunknak. Üdvözlünk a családban!"

A történet tanulsága:

Mindig a kocsiban tartsd az óvszert!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
öhömm
nekem is bejönnek a cicis nénik és nem tartom magam cc-snek ;) :D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Elvileg a videóért linkeltem be...de ha örültök a cicis néniknek meg a fütyis bácsiknak akkor úgy is jó..:D

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
Nekem is jó, azaz most akkor az a jó ha bejön vagy az ha nem ?
mert nekem bejöttek a "meztelen" képek;)
"Minden hülyeség" by Tomidny