Jelentkezz be Regisztrálj
Világökörségek
Posted 2007. March 13. - 15:52
Posted 2007. March 13. - 15:48
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2007. March 12. - 15:37
- Aztán értesz-e a szerelemhez te legény?
- Hogy értek-e? Két éve magamévá tettem egy medvét,azóta nekem gyüjti a mézet...
www.szaguldoviragok.hu
Posted 2007. March 12. - 14:36
tehát nem látod, hogy mit mûvelnek a bicajoddal a szervízben
lehet ott is kinn van ez a cetli, aztán a Te bringád is ez alapján szervizelõdik :D
Egy kád WD40! Egész gép belemárt, kiemel és kész is a teljesgenerál...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2007. March 12. - 11:47
- Az biztos,mert ez egy hentesüzlet !
www.szaguldoviragok.hu
Posted 2007. March 09. - 08:47
Ez a tippesdi meg nevetség, aki elõször lát bringát, az se tanul semmit belõle. És ezt én mondom, aki (sajna) még nem sok mindent csinálok meg magamnak .
tehát nem látod, hogy mit mûvelnek a bicajoddal a szervízben
lehet ott is kinn van ez a cetli, aztán a Te bringád is ez alapján szervizelõdik :D
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2007. March 09. - 01:57
A sebesség mindent megold.
Posted 2007. March 09. - 00:51
Ez a tippesdi meg nevetség, aki elõször lát bringát, az se tanul semmit belõle. És ezt én mondom, aki (sajna) még nem sok mindent csinálok meg magamnak .
Posted 2007. March 08. - 21:14
Elmennek az egerek a bagolyhoz:
- Figyusz, Uhu, gáz van! Mindenki bánt minket, védekezni nem tudunk, és a tökünk tele van már ezzel a helyzettel. Mit csináljunk?
Erre a bagoly:
- Hát, váljatok sündisznókká! Azokat senki sem bántja!
- Ööö... izé... És hogyan váljunk sündisznókká?
- Leszarom. Én stratégiai kérdésekkel foglalkozom.
Posted 2007. March 08. - 19:52
http://www.hauser.hu...ek/karbtipp.htm
ez vicc...vagy komoly?
Ez kb olyan szintû volt mint a tvdekón vagy min a bicikli szerelõs mûsor
Posted 2007. March 08. - 14:13
hát bátor hogy még alá is merte írnihttp://www.hauser.hu...ek/karbtipp.htm
ez vicc...vagy komoly?
"Mindegy, mit mond a fater, sose pucold a hajtómûvet benzinnel. Használj mûtrágya, versenyautó üzemanyag és darált gyufa megfelelõ arányú keverékét. Tutti recept! "
ez meg majdnem a jó kis házi napalm recept
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2007. March 08. - 14:08
Posted 2007. March 08. - 02:35
Azért van itt, mert vicc.
A sebesség mindent megold.
Posted 2007. March 08. - 01:18
Ez mekkora! Kivel esett meg?
A hugica szabad még?
pár éve kering már neten.
szerintem szimpla "vicc"
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2007. March 07. - 18:13
Tanulságos :
A történet tanulsága:
Mindig a kocsiban tartsd az óvszert!
Ez mekkora! Kivel esett meg?
A hugica szabad még?
Posted 2007. March 07. - 13:57
Posted 2007. March 07. - 08:11
Nagyon boldog ember voltam. Már több mint egy éve jártunk imádott barátnõmmel és el is határoztuk, hogy összeházasodunk.
Csak egy dolog aggasztott! A gyönyörû szép húga? Jövendõbeli sógornõm 22 éves volt, nagyon szûk miniszoknyákban járt és legtöbbször melltartó nélkül. Rendszeresen lehajolt mikor a közelemben volt, s így mindig csodálatos látvány tárult elém. Biztosan szándékos volt, mert sosem csinálta más elõtt. Egy napon, a hugica hívott és megkért, hogy menjek át leellenõrizni az esküvõi meghívókat. Egyedül volt, mikor megérkeztem és azt suttogta, hogy olyan vágyat érez irántam, amit nem tudott leküzdeni. Azt mondta, szeretne velem szeretkezni, csak egyszer mielõtt megházasodom és elkötelezem magam a nõvére mellett. Nos hát.. teljesen lesokkolt a dolog, s egy szót sem tudtam kinyögni. Azt mondta:
- Felmegyek a hálószobámba és ha szeretnél még egy utolsó õrült, vad kitörést, akkor gyere és tégy magadévá!"
Meredten figyeltem, ahogy felmegy a lépcsõn. Mikor felért, lehúzta a bugyiját és ledobta rám a lépcsõ aljára. Egy pillanatig ott álltam, majd megfordultam és kivágtattam a bejárati ajtóhoz. Kinyitottam, majd a kocsimhoz rohantam.
Körös körül ott álldogált az egész jövendõbeli családom, mind tapsolva! Apósjelöltem könnyes szemekkel ölelt át és mondta:
- Nagyon örülünk, hogy átmentél a kis tesztünkön! Nem is akarhatnánk nálad jobb férfit a lányunknak. Üdvözlünk a családban!"
A történet tanulsága:
Mindig a kocsiban tartsd az óvszert!
Posted 2007. March 06. - 19:59
nekem is bejönnek a cicis nénik és nem tartom magam cc-snek
Posted 2007. March 06. - 19:44
Posted 2007. March 06. - 19:42
mert nekem bejöttek a "meztelen" képek;)