Jelentkezz be Regisztrálj
Világökörségek
Posted 2007. March 15. - 23:28
Kedves férjem!
Azért írom Neked ezt a levelet, hogy elmondjam, végleg elhagylak. Hét éven keresztül jó feleséged voltam, és semmit nem kaptam érte. Az utóbbi két hét pedig maga volt a pokol.
A fõnököd felhívott, hogy felmondtál, és ez volt az utosó csepp a pohárban. Múlt héten, amikor hazajöttél, észre sem vetted, hogy megcsináltattam a frizurámat és a körmeimet, a kedvenc ételedet fõztem, és este egy vadonatúj hálóing volt rajtam. Hazajöttél, két perc alatt megvacsoráztál, aztán miután megnézted a meccset, egyenesen felmentél aludni. Nem mondtad, hogy szeretsz-e még, nem érintettél meg, semmit nem tettél.
Vagy hazudsz nekem, vagy nem szeretsz már, bármi is a helyzet, én elmegyek.
Ui.: Ha megpróbálnál megkeresni, inkább ne tedd. A bátyád és én Nyugat-Virginiába költöztünk, együtt. További remek életet!
Az ex-feleséged
Kedves ex-feleségem!
Semmi nem tette jobbá a napomat, mint az, hogy megkaptam a leveledet. Valóban hét éve házasodtunk össze, jóllehet Te nagyon távol állsz a jó feleség fogalmától. Sokat nézek sportot, hogy ezzel próbáljam meg elfojtani az állandó zsörtölõdésedet. Nagy baj, de ez van. Észrevettem, hogy levágattad múlt héten a hajad, de az elsõ dolog, ami az eszembe jutott, az volt, hogy "Úgy nézel ki, mint egy férfi!". Az anyám úgy nevelt, hogy inkább ne mondjak semmit, ha nem tudok valami szépet mondani.
Amikor megfõzted a kedvenc ételemet valószívuleg összekevertél a bátyámmal, mivel én már hét éve nem eszem disznóhúst. Elmentem lefeküdni, mikor megláttam rajtad az új hálóingedet, hiszen még rajta volt az ára. Imádkoztam, hogy csak véletlen egybeesés legyen, hogy a bátyám reggel 50 dollárt kért tõlem kölcsön, a hálóinged pedig 49,99-be került.
Mindezek után még mindig szerettelek, és úgy éreztem, meg tudjuk oldani. Tehát amikor észrevettem, hogy nyertem a lottón 10 millió dollárt, felmondtam a munkahelyemen, és vettem magunknak két jegyet Jamaikába. De mikor hazaértem, Te már nem voltál ott. Tudom, mindennek oka van. Remélem, olyan életet élsz, amilyet mindig is akartál. Az ügyvédem azt mondta, hogy az alapján a levél alapján, amit írtál nekem, egy fillért sem fogsz tõlem kapni. Tehát csak óvatosan.
Ui.: Nem emlékszem, hogy mondtam volna valaha, de Carl, a bátyám Carlaként született. Remélem nem baj!
A pokolian gazdag és szabad férjed
Posted 2007. March 15. - 22:33
priviben jöhet a mail cím
meg másnak is szívesen küldöm bárkinek.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2007. March 15. - 21:19
- Maradj ebben a körben és el ne mozdulj belõle! Odamegy a sportkocsihoz és beveri a két lámpáját. Mikor hátranéz, a szõkenõ mosolyogva áll a körben. Begurul és szétveri a motorháztetõjét is a kocsinak. Mikor ismét hátra pillant a szõke nõ hangosan nevet. Erre a kamionos az egész kocsit daradokra veri. Ismét ránéz a szõke nõre, aki a földön fetreng a röhögéstõl. Megkérdezi tõle, hogy min röhög, mire az azt válaszolja neki:
- Amíg elfordultál, egy csomószor kiléptem a körbõl
Posted 2007. March 15. - 20:57
A feleség neve: __________________
SZÓRAKOZNI MEGYEK A BARÁTNÕKKEL
ALÁÍRÁS (én)……………………
A hazaérés
Dátum: __________ A távollét idõpontja:___________ HATÁRIDEJE: _________
A kért engedély megszerzése esetén esküszöm, hogy csak az alább megjelölt helyeket keresem fel és csak az engedélyezett órákban. Ígérem, hogy egyetlen nõvel sem fogok flörtölni[1]. Ígérem, hogy csak az alább megjelölt nõnemû személyekhez intézek beszédet. Semmilyen körülmények között nem kapcsolom ki mobiltelefonomat. Csupán az engedélyezett alkoholmennyiséget fogom elfogyasztani, és amennyiben e mennyiséget túllépném, elõször taxit hívok, majd azt követõen azonnal a feleségemet, hogy további engedélyt kérelmezhessek. Elfogadom, hogy még ha meg is kapom a fenti további engedélyt, feleségem fenntartja annak jogát, hogy az elkövetkezõ héten nem szól hozzám, illetve hogy az életemet lehetetlenné teszi[2].
Engedélyezett alkohol Sör: ___ Bor: ___ Digestive: ___ Összesen:___
(mértékegység)
Engedélyezett helyek
Hely: ____________ __h__ -tól __h__ - ig
Azon hölgyek, akikkel beszélnem engedélyezett (pl.: pincérnõ) ________ ________ ______
FONTOS – TOPLESS ZÁRADÉK:
A fent határozottan engedélyezett hölgyekkel létesített kapcsolatokon túlmenõen, teljes mértékben tilos meztelen vagy topless öltözetû hölggyel kapcsolatba lépni. E szabály figyelmen kívül hagyása a kapcsolatunk azonnali, elõzetes bejelentés nélkül történõ felbontását vonja maga után.
Tudatában vagyok annak, hogy otthon ki parancsol. Tudatában vagyok annak, hogy e barátaimmal töltött éjszakai szórakozás ajándékok és virágok tekintetében egy vagyonba fog nekem kerülni[3]. Hitvesem fenntartja a jogot arra, hogy hitelkártyámat saját belátása szerint, korlátok nélkül használhatja. Ezen túlmenõen, megígérem, hogy amennyiben a visszatérés határidejét akár egy perccel is túllépem, elviszem egy általa kiválasztott színdarabra/koncertre, és olyan arcot vágok, mint aki élvezi az elõadást.
Megígérem továbbá, hogy hazatérésemkor vizeletemet kizárólag a WC-be ürítem, nem üvöltök hangosan mint egy gorilla, élvezve hogy visszhangzik a fingásom a zuhany alatt állva a fürdõszobában. Figyelek arra, hogy ne ébresszem fel hitvesemet, valamint ne fújjam nyakába alkoholos leheletemet, és hajnali háromkor nem ébresztem fel egy heves szeretkezésre, aminek a felénél úgyis mindig elalszom. Ígérem, hogy nem viselkedem úgy, mint egy részeges[4].
Kijelentem, hogy szerény véleményem szerint (mely természetesen semmilyen tekintetben nem hasonlítható össze hitvesem véleményével), az ezen engedélykérelemben szereplõ valamennyi információ pontos.
Aláírás – a Férj: _________
Kérelem: _____ Engedélyezve: _____ Elutasítva : _________
[FONT="][1][/FONT] Flörtnek minõsül minden motorvonat, szemezési kísérlet, ha egy idõben megyünk a wc felé, a borravaló, félhangos megjegyzés a kinézetére etc.
[FONT="][2][/FONT] Az életem lehetetlenné tételének lehetõsége nem függ össze közös életünk más tényezõivel, ez házasságunk törvényei szerint alkotmányos jog.
[FONT="][3][/FONT] A vagyon mértékegysége a bankszámla. A bankszámlám az elérhetõ hitelkerettel együtt mint fedezet érhetõ el egy két korsó sörnyi szorakozás ellensúlyozására.
[FONT="][4][/FONT] A részeges viselkedés: padlóra köpés, értelmetlen, tagolatlan beszéd, hányás (párnahuzatba, lepedõbe etc.), okosnag gondolom magam, és filozófiai témákat szeretnék elemezni fél négykor etc.
E határozat visszavonhatatlan. Amennyiben a kérelem engedélyezésre kerül, vágja le az igazolószelvényt és tartsa mindig magánál.
Elutasítás esetén nincs indoklási kötelezettség, jogorvoslati kérelmével forduljon a szemeteskukához.
[FONT=Wingdings]"[/FONT][FONT=Arial]……………………………………………………………………………………………………………[/FONT]
[FONT=Arial]Férjem barátokkal töltött éjszakai szórakozására irányuló engedély:[/FONT]
[FONT=Arial]Dátum: ___________ Szórakozási idõszak: ___________ Hazaérés határideje: __________[/FONT]
[FONT=Arial]Aláírás – a Feleség: _______________[/FONT]
Posted 2007. March 15. - 17:27
négynyelvi hasonlóságok
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2007. March 15. - 16:18
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2007. March 15. - 12:31
A parasztbának már 23 gyereke van és komoly gondot okoz az eltartásuk
a családnak, megoldást kell találni a fogamzásgátlásra! A helyi
szóbeszéd nyomán elindul az erdobe, hogy megkeresse a nagyonokos erdei
manócskát és kikérje véleményét a témában. Nagynehezen meg is találja,
és eloadja neki a problémáját, mire a manócska azt mondja:
- Egyél minden este reszelt répát!
Megörül a paraszt, hazamegy lereszel egy répát, bepofázza és ráveti
magát az asszonyra. 9 hónap múlva megszületik a 24. gyerek.
Elkeseredik
a paraszt, és visszamegy az erdobe, elmondja a baját a manónak, mire
az:
- Rendesen etted a répát?
- Igen.
- Vizet is ittál hozzá?
- Hát azt nem.
- Itt basztad el...
Na jó, megörül a paraszt, hazamegy... s a 25. gyerek megszületése után
visszamegy a manóhoz, és panaszkodik. Mire a manó:
- Etted a répát?
- Igen.
- Ittad a vizet hozzá?
- Igen.
- Mézzel?
- Hát, azt nem.
- Öreg hiba.
Hazamegy a paraszt, lereszeli a répát, jól fölönti mézzel, bepofázza,
megiszik rá egy nagy pohát vizet és hopp az asszonyra. Majcsik no. 26
befigyel. Ejnye no! Vissza az erdobe...
- Te manó én kinyúvasztlak, wazze!
- Mé, etted a répát?
- Mint egy nyúl!
- Ittad a vizet?
- Mint a gödény!
- Mézze?
- Azza há, oszt mégis itt az új kölyök!
Mire a manó gyanakodva ránéz:
- Te paraszt, és mondcsak, dugtál?
- Hát persze!
A manó a fejéhez kap:
- Jajj azt nem szabaaad!!!
Hogy ez nálunk mekkora sláger volt évekig!!!
Csak Alival, az arab nemessel, meg a vízesés mögötti törpével... Hogy röpke 6-7 év alatt mennyit tud változni egy ilyen
Posted 2007. March 15. - 12:16
-Sanyikám! Unicumot?
Mire Petõfi
-Ááááá, láttad tegnap is mi lett belõle...
Posted 2007. March 14. - 23:59
Posted 2007. March 14. - 21:26
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2007. March 14. - 21:08
Posted 2007. March 14. - 20:48
Posted 2007. March 14. - 20:33
a családnak, megoldást kell találni a fogamzásgátlásra! A helyi
szóbeszéd nyomán elindul az erdobe, hogy megkeresse a nagyonokos erdei
manócskát és kikérje véleményét a témában. Nagynehezen meg is találja,
és eloadja neki a problémáját, mire a manócska azt mondja:
- Egyél minden este reszelt répát!
Megörül a paraszt, hazamegy lereszel egy répát, bepofázza és ráveti
magát az asszonyra. 9 hónap múlva megszületik a 24. gyerek.
Elkeseredik
a paraszt, és visszamegy az erdobe, elmondja a baját a manónak, mire
az:
- Rendesen etted a répát?
- Igen.
- Vizet is ittál hozzá?
- Hát azt nem.
- Itt basztad el...
Na jó, megörül a paraszt, hazamegy... s a 25. gyerek megszületése után
visszamegy a manóhoz, és panaszkodik. Mire a manó:
- Etted a répát?
- Igen.
- Ittad a vizet hozzá?
- Igen.
- Mézzel?
- Hát, azt nem.
- Öreg hiba.
Hazamegy a paraszt, lereszeli a répát, jól fölönti mézzel, bepofázza,
megiszik rá egy nagy pohát vizet és hopp az asszonyra. Majcsik no. 26
befigyel. Ejnye no! Vissza az erdobe...
- Te manó én kinyúvasztlak, wazze!
- Mé, etted a répát?
- Mint egy nyúl!
- Ittad a vizet?
- Mint a gödény!
- Mézze?
- Azza há, oszt mégis itt az új kölyök!
Mire a manó gyanakodva ránéz:
- Te paraszt, és mondcsak, dugtál?
- Hát persze!
A manó a fejéhez kap:
- Jajj azt nem szabaaad!!!
Bükki Bringa Barát
Bringáim
Posted 2007. March 14. - 13:00
Apuka és (legyen) Pistike a vonaton utaznak. Pistike kinéz.
-Apuu, mik azok oott?
-Tehenek kisfiam.
-Hool?
Posted 2007. March 14. - 08:27
Posted 2007. March 14. - 01:57
A sebesség mindent megold.
Posted 2007. March 14. - 01:31
Posted 2007. March 14. - 01:26
Posted 2007. March 13. - 23:07
-Ki az?
-Én - így a frappáns válasz.
-Éééééééééénnnnn??? - kérde vissza Pistike...
Apuka oktatja az enyhén hülye Pistikét*:
- Olyan hülye vagy, édes fiam, mint ez a fal itt - és megkopogtatja a falat. Mire Pistike egybõl:
-Apuu, kopogtaaaakkk...
ezek a viccek igazából élõben hangzanak jól, amikor ilyen abszolút debil hangon kérdezel vissza/mondod a dõlt betûvel kiemelt részt, és közben debil pofát vágsz..haverom úgy elõadta ma (elég jó színészi tehetsége van a srácnak), hogy a fél osztály sírt a nevetéstõl, a tanár meg nem fogta, hogy min röhög mindenki, amikor valaki poénból megkopogtatta a falat/padot:D