Jelentkezz be Regisztrálj
Világökörségek
Posted 2008. April 11. - 06:23
nekem bejön
16
ez a lényeg
kicsit utánaolvasok ennek az EMO életérzésnek, Máté kap egy fülest,s kész :-))
Posted 2008. April 10. - 23:37
Posted 2008. April 10. - 23:23
Posted 2008. April 10. - 23:13
Posted 2008. April 10. - 23:03
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2008. April 10. - 21:51
wáwáwá most egy hétig nem tudok elaludni..http://iwiw.hu/pages...userID=11260174
újra iwiwen vagyok...asszem egmvan miért törlötem magam..
Posted 2008. April 10. - 21:49
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2008. April 08. - 20:44
Hat jel, ami arra utal, hogy ráférne a lakásodra egy tavaszi nagytakarítás:
1. Amikor pizzát rendelsz telefonon, megkérdezik: - Elnézést ez a szag magától jön?
2. Leesik a szendvicsed, és valami megeszi.
3. A tévében mindenki úgy néz ki, mint Fekete Pákó.
4. Leég a lakásod, és jobban néz ki.
5. Greenpeace aktivisták megpróbálják kimenteni a macskádat.
6. Döglött Coccolino macit találsz a szennyestartóban.
Posted 2008. April 07. - 19:52
A velocipéd magyar elnevezésén sokan törték a fejüket. Kezdetben mindenki másként nevezte, pl. a Honmûvész címû folyóirat gyalog-sebes-futó-gépnek, egy másik lap utazó erõmûnek. A Vasárnapi Újság 1886-ban kengyelfutógép elnevezéssel illette. Hívták még vasparipának, biciklinek, kerékpárnak, lábhajtásos-tovalöködõnek, egyen-billengészeti-körduplánynak stb
a két utolsó a legjobb :mybad:
Posted 2008. April 03. - 10:16
Posted 2008. April 03. - 08:25
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2008. April 02. - 20:39
Posted 2008. April 02. - 19:32
Posted 2008. April 02. - 18:14
áááá beszartok ....
Ez naaagyon király!:rofl: :hahaha:
Posted 2008. April 02. - 17:52
Posted 2008. April 02. - 17:37
Gyurcsány és Kóka az USA-ba látogat, és egy díszvacsorán vesz részt a Fehér Házban.
A vacsora közben Gyurcsány neje, "Klára asszony", azaz a Dobrev, észre veszi, hogy Kóka egy aranytányért süllyeszt a zakója alá.
Odafordul férjéhez:
- Képzeld, Kóka most lopott el egy aranytányért. Ha hazaérünk, a Kóka nôje halálra fog szekálni,
hogy neki van aranytányérja a Fehér Házból, nekem meg nincs. Azonnal te is lopj nekem egyet!
- De asszony, nem tehetek ilyet, mindenki engem figyel - szól a magyar "államférfi".
- Azonnal lopsz nekem egyet, vagy irtó nagy botrányt csapok - válaszolja Dobrev.
Gyurcsány komolyan elgondolkodik, majd megkocogtatja poharát, hogy a társaság figyelmét magára irányítsa.
Kedves egybegyûltek! - szól Fletó. - A hangulat emelkedettsége oly magasságokat ért el, hogy egy történetet kell elmondanom ifjúságomból.
Fiatal koromban egy ideig bûvész is voltam, és volt egy olyan trükköm, amelyet senki sem tudott utánam csinálni.
Kérem, nézzék meg ezt az aranytányért, kocogtassák meg, gyôzôdjenek meg valódiságáról!
Most fogom a tányért, zakóm alá teszem, begombolom a zakómat, ráfújok a zakóm gallérjára,
és lássanak csodát, a tányér máris átkerült Kóka János zakója alá.
Kár, hogy politikai vicc..
de nevek nélkül máris :spoko:
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2008. April 02. - 17:27
A vacsora közben Gyurcsány neje, "Klára asszony", azaz a Dobrev, észre veszi, hogy Kóka egy aranytányért süllyeszt a zakója alá.
Odafordul férjéhez:
- Képzeld, Kóka most lopott el egy aranytányért. Ha hazaérünk, a Kóka nôje halálra fog szekálni,
hogy neki van aranytányérja a Fehér Házból, nekem meg nincs. Azonnal te is lopj nekem egyet!
- De asszony, nem tehetek ilyet, mindenki engem figyel - szól a magyar "államférfi".
- Azonnal lopsz nekem egyet, vagy irtó nagy botrányt csapok - válaszolja Dobrev.
Gyurcsány komolyan elgondolkodik, majd megkocogtatja poharát, hogy a társaság figyelmét magára irányítsa.
Kedves egybegyûltek! - szól Fletó. - A hangulat emelkedettsége oly magasságokat ért el, hogy egy történetet kell elmondanom ifjúságomból.
Fiatal koromban egy ideig bûvész is voltam, és volt egy olyan trükköm, amelyet senki sem tudott utánam csinálni.
Kérem, nézzék meg ezt az aranytányért, kocogtassák meg, gyôzôdjenek meg valódiságáról!
Most fogom a tányért, zakóm alá teszem, begombolom a zakómat, ráfújok a zakóm gallérjára,
és lássanak csodát, a tányér máris átkerült Kóka János zakója alá.
Posted 2008. April 02. - 13:42
-Uram, nincs mese, ezt mûteni kell! Amputáljuk!
Elvégzik a mûtétet. Pár hónap múlva ismét bemegy a férfi az orvoshoz, hogy most az egyik lába kezd kékülni.
Az orvos megvizsgálja, majd így szól:
-Uram, nincs mese, ezt mûteni kell! Amputáljuk!
Elvégzi a mûtétet.Újabb pár hónap múlva újrta bemegy a férfi..., hogy már a másik lába is kékül.
Az orvos így szól:
-Mondja uram, nem fog a farmerja???
Szõke nõ magából kikelve üvöltözik a kollégáival:
- Azért, mert kívülrõl világos vagyok, belülrõl még lehetek sötét!
Egy kamionos beszorul a híd alá. Odamegy a rendõr:
- Na mi van, beszorultunk, beszorultunk?!?
Erre a kamionos:
-Nem, ba*meg, hidat szállítok...