Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Világökörségek
Started by
kölyök8
, 2006. September 19. 15:08
Posted 2009. April 07. - 14:08
-----------------------
| Ha kivágod ezt a |
| kupont, vehetsz |
| egy új monitort! |
-----------------------
| Ha kivágod ezt a |
| kupont, vehetsz |
| egy új monitort! |
-----------------------
Posted 2009. April 04. - 23:50
Szakad az esô, és egy fickó haza akar menni a vasútállomásról. Beül egy taxiba.
- Mennyiért vinne haza?
- 100 dollár.
- 100 dollár?! Nekem csak 80 dolcsim van. Tegye meg, hogy hazavisz!
- 100 vagy nincs fuvar.
- Oké, akkor vigyen addig, amíg a 80 tart.
Mennek, és már csak két kilométer van hátra, amikor megáll a taxis.
- Jaj, ne legyen már ennyire szívtelen, hisz szakad az esô!
De a taxist nem hatja meg a dolog, és kidobja utasát, aki bosszút forral. Másnap megint taxival akar hazamenni, de akkor már 120 dollárja van. Taxisa ötödik a droszton, így a fickó beugrik az elsô autóba:
- Itt van 120 dolcsi, vigyél haza és sz*pjál le, szivi!
- Mit képzelsz, te k*cs*g állat! Na húzzál ki, de gyorsan!
Eljátssza ezt mindenkinél, míg végül a tegnapihoz nem ér.
- Helló! Van nálam 120 dollár. Százért vigyen haza, a húszasért pedig integessen a kollégáinak és mosolyogjon rájuk, amikor elhaladunk mellettük, kérem...
A többszörös gyilkost villamos székbe ültetik, az õr megkérdezi:
- Van utolsó kívánsága?
- Már hogyne lenne!
- És, mi az?
- Megfogná a kezem?
Egy vevõ az autópiacon:
-Uram, mennyit fogyaszt ez a kocsi városban?
-Há' honnít tuggyam aszt, falusi vagyok!-így a tulaj
- Mennyiért vinne haza?
- 100 dollár.
- 100 dollár?! Nekem csak 80 dolcsim van. Tegye meg, hogy hazavisz!
- 100 vagy nincs fuvar.
- Oké, akkor vigyen addig, amíg a 80 tart.
Mennek, és már csak két kilométer van hátra, amikor megáll a taxis.
- Jaj, ne legyen már ennyire szívtelen, hisz szakad az esô!
De a taxist nem hatja meg a dolog, és kidobja utasát, aki bosszút forral. Másnap megint taxival akar hazamenni, de akkor már 120 dollárja van. Taxisa ötödik a droszton, így a fickó beugrik az elsô autóba:
- Itt van 120 dolcsi, vigyél haza és sz*pjál le, szivi!
- Mit képzelsz, te k*cs*g állat! Na húzzál ki, de gyorsan!
Eljátssza ezt mindenkinél, míg végül a tegnapihoz nem ér.
- Helló! Van nálam 120 dollár. Százért vigyen haza, a húszasért pedig integessen a kollégáinak és mosolyogjon rájuk, amikor elhaladunk mellettük, kérem...
A többszörös gyilkost villamos székbe ültetik, az õr megkérdezi:
- Van utolsó kívánsága?
- Már hogyne lenne!
- És, mi az?
- Megfogná a kezem?
Egy vevõ az autópiacon:
-Uram, mennyit fogyaszt ez a kocsi városban?
-Há' honnít tuggyam aszt, falusi vagyok!-így a tulaj
Izomtéridõninja-geológus!
Posted 2009. April 04. - 21:23
Posted 2009. April 04. - 08:11
Rendõröknek angol tanfolyamot tartanak. Az elsõ óra után néhányan kimennek cigizni.Megszólal az egyik:
-Stone fire?
-No, sky.
-Stone fire?
-No, sky.
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok
eladó cuccok
Posted 2009. April 04. - 07:14
Posted 2009. April 03. - 23:27
Posted 2009. April 03. - 22:39
az ampermérõset én elsütöttem feleléskor, csak Tanár Nõvel. de ugyan az volt a feladat "... és mutasd be kérlek az ampermérõt...". meg még valami, amire nem emlékszem. hát, helyemre lettem küldve.
remélem nem volt még (olyan sokszor):
Rendõrök angol nyelvvizsgán. Bemegy az elsõ, a vizsgáztató felteszi a kérdést:
- Do you speak english?
- Hö?
-Megbukott!
Következõ is bemegy.
- Do you speak english?
- Hö?
-Megbukott!
Jön a harmadik. Neki is felteszik a kérdést:
- Do you speak english?
- Yes, I do.
- Hö?
A szõkenõ huszadik születésnapjára egy piros sport Ferrarit kap. Nagyon örül neki és egybõl el is megy vele egy próbaútra. 180 km/órával száguldozik keresztül a városon. Mikor kiér a városból eljut egy szerpentinhez és elindul rajta. Az egyik kanyarban majdnem letaszít egy kamionost a szakadékba. A kamionsofõr dühödve állítja meg a szõke nõt és elõvesz egy baseball ütõt. Rajzol a földre egy kört és azt mondja a szõke nõnek.
- Maradj ebben a körben és el ne mozdulj belõle! Odamegy a sportkocsihoz és beveri a két lámpáját. Mikor hátranéz, a szõkenõ mosolyogva áll a körben. Begurul és szétveri a motorháztetõjét is a kocsinak. Mikor ismét hátra pillant a szõke nõ hangosan nevet. Erre a kamionos az egész kocsit daradokra veri. Ismét ránéz a szõke nõre, aki a földön fetreng a röhögéstõl. Megkérdezi tõle, hogy min röhög, mire az azt válaszolja neki:
- Amíg elfordultál, egy csomószor kiléptem a körbõl.
remélem nem volt még (olyan sokszor):
Rendõrök angol nyelvvizsgán. Bemegy az elsõ, a vizsgáztató felteszi a kérdést:
- Do you speak english?
- Hö?
-Megbukott!
Következõ is bemegy.
- Do you speak english?
- Hö?
-Megbukott!
Jön a harmadik. Neki is felteszik a kérdést:
- Do you speak english?
- Yes, I do.
- Hö?
A szõkenõ huszadik születésnapjára egy piros sport Ferrarit kap. Nagyon örül neki és egybõl el is megy vele egy próbaútra. 180 km/órával száguldozik keresztül a városon. Mikor kiér a városból eljut egy szerpentinhez és elindul rajta. Az egyik kanyarban majdnem letaszít egy kamionost a szakadékba. A kamionsofõr dühödve állítja meg a szõke nõt és elõvesz egy baseball ütõt. Rajzol a földre egy kört és azt mondja a szõke nõnek.
- Maradj ebben a körben és el ne mozdulj belõle! Odamegy a sportkocsihoz és beveri a két lámpáját. Mikor hátranéz, a szõkenõ mosolyogva áll a körben. Begurul és szétveri a motorháztetõjét is a kocsinak. Mikor ismét hátra pillant a szõke nõ hangosan nevet. Erre a kamionos az egész kocsit daradokra veri. Ismét ránéz a szõke nõre, aki a földön fetreng a röhögéstõl. Megkérdezi tõle, hogy min röhög, mire az azt válaszolja neki:
- Amíg elfordultál, egy csomószor kiléptem a körbõl.
Posted 2009. April 03. - 22:10
Iceshark meg Zoom ááá.... Ez kellett estére.
Itt egy nagyon rossz, Néplapban olvastam.
Móricka órán felel, tanár mondja neki, Móricka, mit tudsz az elektromos áramról? Elmondja Móricka, tanár úr helyesel. Na de Móricka, akkor mutasd be nekem az ampermérõt.
Tanár úr, ampermérõ, ampermérõ, tanár úr.
...
Mégrosszabb:
A parlagi sas levadászott egy barna réti héját, viszi a kicsiknek, mire erre õk:
Apa ez nem finom!
De egyétek csak, a héjában van a vitamin!
Itt egy nagyon rossz, Néplapban olvastam.
Móricka órán felel, tanár mondja neki, Móricka, mit tudsz az elektromos áramról? Elmondja Móricka, tanár úr helyesel. Na de Móricka, akkor mutasd be nekem az ampermérõt.
Tanár úr, ampermérõ, ampermérõ, tanár úr.
...
Mégrosszabb:
A parlagi sas levadászott egy barna réti héját, viszi a kicsiknek, mire erre õk:
Apa ez nem finom!
De egyétek csak, a héjában van a vitamin!
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2009. April 03. - 19:35
Posted 2009. April 03. - 17:05
A bölcsész hallgató egy hosszúra nyúlt ivászat után meginvitálja az ivócimborákat a lakására,levezetni a bulit.
Ahogy körbejárják a lakást kiszúrják hogy az egyik szobában van egy hatalmas fémgong mellette egy jókora ütõvel.
Kérdik a házigazdát:
-Hát ez meg mi?
-Ez kérlek szépen egy beszélõ óra!
-Beszélõ óra? Hát ezt meg hogy...?
A házigazda felkapja az ütõt ráhúz a gongra egy isteneset, hatalmas döndüléssel.
Mire a fal túloldaláról beszól valaki:
-A Q**VA anyád!Hajnali fél három van!!
Ahogy körbejárják a lakást kiszúrják hogy az egyik szobában van egy hatalmas fémgong mellette egy jókora ütõvel.
Kérdik a házigazdát:
-Hát ez meg mi?
-Ez kérlek szépen egy beszélõ óra!
-Beszélõ óra? Hát ezt meg hogy...?
A házigazda felkapja az ütõt ráhúz a gongra egy isteneset, hatalmas döndüléssel.
Mire a fal túloldaláról beszól valaki:
-A Q**VA anyád!Hajnali fél három van!!
Posted 2009. April 03. - 11:21
Vazz, ez valamiért üt.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2009. April 03. - 10:56
muhahaha:D:D
Lány és fiú beszélgetnek. Fiú:
- Mi a foglalkozásod?
Lány:
- Az EDS Hungary EMEA North-Central HUB Központjában az ABN AMRO Team-hez tartozó Workplace Services Service Deskjén vagyok Chat Support Agent. És neked?
- Ács.
Lány és fiú beszélgetnek. Fiú:
- Mi a foglalkozásod?
Lány:
- Az EDS Hungary EMEA North-Central HUB Központjában az ABN AMRO Team-hez tartozó Workplace Services Service Deskjén vagyok Chat Support Agent. És neked?
- Ács.
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2009. April 02. - 23:46
Posted 2009. April 02. - 22:42
gyáááááááá:wtf:
ez azért fájdalmasan szar.:hahaha:
azért köszi Iceshark:)
ez azért fájdalmasan szar.:hahaha:
azért köszi Iceshark:)
Posted 2009. April 02. - 22:37
Posted 2009. April 02. - 21:43
Posted 2009. April 02. - 21:38
bash:
prücsök üzenete:
osztálytársam mesélte, h volt egyszer h egy srác elment a barátnõjéhez, a csaj elment zuhizni, addig a srác várta, egy kutyu meg ott feküdt a szobába, na de a srácra rájött a fosás míg várt és a wc meg a fürdõben volt, hát nagyon kellet neki, beszarni meg mégse szarhat be szal odaszart a sarokba :D:D:D a csaj kijött a fürdõböl, kérdezi miez a szag, látja h szarvan a nappali sarkába, kérdezi a srácot ezmeg mi? mire a srác aszondja, biztos a kutyád volt, mire a csaj, de az plüss
prücsök üzenete:
:D:DD:D:D:
mókinc üzenete:
NEEEEEEEEEEEEEE :
prücsök üzenete:
osztálytársam mesélte, h volt egyszer h egy srác elment a barátnõjéhez, a csaj elment zuhizni, addig a srác várta, egy kutyu meg ott feküdt a szobába, na de a srácra rájött a fosás míg várt és a wc meg a fürdõben volt, hát nagyon kellet neki, beszarni meg mégse szarhat be szal odaszart a sarokba :D:D:D a csaj kijött a fürdõböl, kérdezi miez a szag, látja h szarvan a nappali sarkába, kérdezi a srácot ezmeg mi? mire a srác aszondja, biztos a kutyád volt, mire a csaj, de az plüss
prücsök üzenete:
:D:DD:D:D:
mókinc üzenete:
NEEEEEEEEEEEEEE :
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"