Jelentkezz be Regisztrálj
Világökörségek
Írta 2012. október 03. - 20:47
en megszavazok neki egy lipotot.
regi/hibas agyvaltokat veszek.
Írta 2012. október 03. - 20:43
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2012. október 03. - 09:24
Szia!
Az érdekelne azt jelenti, hogy szeretném megvenni.
A 30 ezer Ft-ot azért írtam, mivel 43.000.- volt az irányár, gondoltam így egy köztes összegben meg tudunk állapodni.
Szia!
Magma...Magma...egy nulla ide-vagy oda lehet, hogy nem számít...bár attól függ kinek, annak aki kínál vagy annak aki keres...?...ezen kerékpár a hirdetésben jó pár napon keresztül 1ft-on volt fenn, de ugye olyan fizetõeszköz sajnos nincsen szép kicsiny hazánkban...aztán lett 430.000.-!...nem Pedig 43.000.-!...de még ha elírtam is volna...gondolod egy ilyen 'csúnya' kerékpár a még csúnyább paraméterekkel csak ennyit érne...?!? Ugye hogy te is tudod, hogy NEM!....bár próba cseresznye...hátha, nem igaz...Ám ennek a tárgynak ez az ára...gondolom így már más a "lányzó" fekvése....
A további történet elmondom hogyan fest erre felé: ha kell, lejössz egyedül (jó magam is így tesz) és kipróbálod egy elõre megbeszélt semleges helyen...ám mielõtt eltekernél erre-arra átadod az összeget nekem, addig majd vigyázok rá nehogy baja essen. Aztán visszaérkezel a kerékpárral kis idõ után max 10-15 perc....s innen már nagyon egyszerû a története a dolognak..ha úgy döntöttél kell...a pénz nálam marad, s te viszed a kerékpárt. Ha nem kell a kerékpár, mert pl.: nagyot csalódtál benne...stb. természetesen a pénzt visszakapod, pontosan úgy, ahogy a kerékpárt én. Ezt így tartom korrekrtnek, lehet támadni a dolgot innen-onnan, akinek komolyak a szándékai nem hiszem hogy fennakad a rostán...akinek nem komolyak, az ne próbálja ki! Ilyen egyszerû.
Kérlek, csak akkor írj többet, ha az a nulla nem annyira zavaró, hogy eggyel több. Nézd...a döntés a tiéd s én pontosan tudom, hogy jól fogsz dönteni.
/Az engedmény az általam meghirdetett árból természetesen áll, de az nem a "43 forintocskáról szól, olyan magyarságosan".../
Írta 2012. október 02. - 15:00
Írta 2012. október 02. - 12:55
ugy nem akarsz vele szemelyesen talalkozni?!
regi/hibas agyvaltokat veszek.
Írta 2012. október 02. - 12:25
Írta 2012. október 02. - 12:08
Szia!
Köszi az infókat. Hát ha tényleg tudsz engedni belõle valamennyit, akkor érdekelne a dolog. 30 körül megvenném, gondolom ennyi alku belefér. Nem tudom mennyi érdeklõdõ volt a bringára?
Még egy kérdés: miért van rajta 3 sebességmérõ?
Szia!
Mielõtt belemennénk mélyebben a dolgokba, írd már le kérlek nekem...
..mit jelent számodra a 30 körül megvenném varázsa...
tudatos dolog-e v. valami véletlen folytán tetted bele imába?
Mit jelen a gondolom ennyi belefér,
s az Érdekelne! szó vajon, akkor itt mennyit ér...?
Mit jelent az info...melynek nem játék a címe...
na és e pár rím, ha elküldték e címre......?
A döntés a tiéd....kíváncsian várom válaszod.
Írta 2012. október 01. - 18:26
Írd vissza,hogy 25ezerre gondoltál,de csak azért hogy ne kelljen fejszével agyonverni XDMegérkezett a válasz, de látom már megelõztél. :-) Komoly fejlesztések elõtt áll a project, így nem csodálkozom a közel fél millás irányáron. Ezt nemrég kaptam:
Szia!
Amennyiben komolyak a szándékaid s szükséged van egy olyan egyedi kerékpárra, mint ami a képen látható, megoldatónak látom a dolgot, hogy kipróbáld. Az irányárat feltüntettem már a hirdetésben, természetesen ebbõl az árból még 'jócskán'(kinek mi az) lejöhet, amennyiben meg tudunk állapodni egy olyan köztes összegben, amely mindkettõnknek reális érte...vagyis megfelel.
Az pedig világos, hogy csak azért nem utazol annyit, hogy élõben is megnézd...
Ui.:A kerékpár hamarosan kap elõre egy teljesen új(még gondolkodom hány fogas) nagy tányért.
Írta 2012. október 01. - 17:55
Ez gondolom +100.000 Ft. Dzsízösz!Ui.:A kerékpár hamarosan kap elõre egy teljesen új(még gondolkodom hány fogas) nagy tányért.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Írta 2012. október 01. - 16:08
Szia!
Amennyiben komolyak a szándékaid s szükséged van egy olyan egyedi kerékpárra, mint ami a képen látható, megoldatónak látom a dolgot, hogy kipróbáld. Az irányárat feltüntettem már a hirdetésben, természetesen ebbõl az árból még 'jócskán'(kinek mi az) lejöhet, amennyiben meg tudunk állapodni egy olyan köztes összegben, amely mindkettõnknek reális érte...vagyis megfelel.
Az pedig világos, hogy csak azért nem utazol annyit, hogy élõben is megnézd...
Ui.:A kerékpár hamarosan kap elõre egy teljesen új(még gondolkodom hány fogas) nagy tányért.
Írta 2012. október 01. - 10:03
i. A levelezés után én már nem csodálkoznék, ha 200 körül lenne,
430ezer XDDDDDDDDDD
Írta 2012. szeptember 30. - 21:29
Döbbenet egy bringa. Az irányár szóba sem került?
Nem árulta el. A "felszereltséget" is csak nehezen akarta leírni. A levelezés után én már nem csodálkoznék, ha 200 körül lenne, hiszen egy nagyon szuper bringáról van szó. Azt nem értem, hogy a nagyok miért nem ilyennel mennek az idõfutam versenyeken?! Megpróbálom kiszedni belõle az irányárat... :-)
Írta 2012. szeptember 30. - 18:46
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2012. szeptember 30. - 17:48
Itt vannak az "infók" a bringáról. :-) Van még néhány extra kép is. A végén úgy nézett ki, hogy fizetnem kellene azért, hogy kipróbálhassam, aztán abbamaradt a levelezésünk, pedig lehet elmentem volna megnézni. :-) Jó szórakozást!
1. Szia!
Bikemag-on láttam a hirdetésed, ez után érdeklõdnék, a Hybrid bringáról van szó. Tudnál még képeket küldeni, meg valami leírást, hogy mivel van szerelve?
Szia!
Egyenlõre egy +fotót küldök neked...listát nem küldök, mert kis regény lenne + egy óra gépelés, elöljáróban annyi, hogy SRAM ill. Shimano..meglepõen jól mixelve..
...megírnád nekem mit jelent számodra A KERÉKPÁR mint Sport ill. milyen ágát ûzöd?
Ui.: ne feledd...ez egy speciális gyorsasági! verzió, meglepõen feltûnõ dizájnnal!
2. Szia!
Köszi a képet! Igazából többre számítottam.
Érdekelne a kormány közelebbrõl, a fékkar, ami a képen nem nagyon látszik. Elsõ féket nem látok rajta....Érdekelne még a stucnin levõ szerkezet is.
Mivel itt a kerékpárról beszélünk, szerintem hagyjuk azt a részt, hogy mit jelent nekem a kerékpár.
Ezt a sebességi rekordot Te magad érted el?
Nekem s 'neki' fékre nincs szükség, sok rossz történhet vele...70km/h felett 'szépen' lehet vele esni, más a helyzet a hátsóval, van hogy életet menthet...
Még valami, ha már a hiányosságokról beszélünk...elsõ váltót felejts el mert nincs rajta...MINEK?!?...ez egy gyorsasági verzió...s majdnem elfelejtettem, a hátsó racsni természetesen országúti 11-es kezdetû fogleosztással kezdõdõen s csak alig több nála a 9. végzõdõ...másképp csiga lenne...azt pedig nem szeretném.
Ez nem sebességi rekord! Csak egyszerû játék a saját határaiddal...sík aszfalton értem el...15 alá szeretném majd levinni...hamarosan:)
Remélem tudtam segíteni...
Ui.:a 'szerkezetrõl' ill. a fékrõl küldök majd hamarosan közelit...
3. Szia!
Köszi a képeket! Érdekes megoldásokat látok. A fékkart hogyan húzod? A váltókar így kézre áll?
Írnál még esetleg az alkatrészekrõl? Hajtómû/monoblokk, hátsó váltó, lánc, sor.
Írtad, hogy 70km/h-t is mentél vele, ezt milyen körülmények között érted el? Én montival mentem egyszer 72-vel, de lefele kb. 10%-os lejtõn.
Hogy írjam le, hogyan húzom a féket?!?...megfogom két újjal és meghúzom...minden kézre áll(nem véletlenül van így kialakítva) s azt szolgálja hogy nagyon gyors legyen s sokkal kényelmesebb mint pl. egy idõfutamgép, ami persze frankón gyors, csak szétszakad egy idõ után a hátad s mindened fáj...
Az alkatrészek nagy részben SRAM ill. Shimano márkákból tevõdnek össze...
65km/h-nál van mókuskerék a plusz lendületet sík úton a teheraútok ill. egyéb jármûvek adják...lefele jóval többet is bele lehet tenni.
Komolyak a szándékaid...?!?...vagy csak egyszerûen kíváncsi vagy, pl. mert ezzel a megoldással még nem találkoztál ill. a dizájn is megfogott?
4. Szia!
Azért kérdeztem a féket és a váltót, mert mindkettõ fordítva van felrakva és kicsit fura nekem így, a fékkar is a kormány végén van. Ha azt mondod, hogy így jobb én hiszek neked.
Most sem árultál el sokat a felszerelésrõl, csak annyit, hogy Shimano és Sram, azért ez elég tág fogalom. Tudnál pontos típusokat írni? Váltó, váltókat, hajtómû, lánc, sor érdekelne.
Nagyon egyedi a dizájn, meg az egész bringa, ilyennel még nem találkoztam. Szívesen ki is próbálnám.....
Hátsó váltó Sram x-ös(fontos, hogy felesleges csúcs, ugyanis nem tud annyival többet, csak pár grammban esetleg...a váltókar x7-es Trigger...a hajtómû Shimano Deore(Octalink), a nagytányéron 44fog...a lánc KMC...a hátsó sor Sram(PowerGlide 11fog-24fog)
Minden természetesen 9 sebességre van optimalizálva!
Köszönöm a dizájn dicséretének ill. az összképért...speciális célra különleges Kerékpár. Szerintem bõven elég lenne ha elõször is látnád, mit is lehet vele tenni, ahhoz hogy kipróbálhasd komoly szándékok kellenek s azt te is jól tudod, 1 ft-os címlet nincs már a piacon...azt pedig te is gondolod, hogy egy ilyen egyedi bringa, nem fillérekért fog második gazdát érezni.
Mik a terveid?...azon kívül természetesen, hogy x-szinten hajt a kíváncsiság...?
(Meglehetõsen kevés Kerékpár van a piacon, melyrõl kialakításának köszönhetõen el lehetne mondani, hogy nagyon gyors s ezzel megegyezõen hihetetlenül stabil s döbbenetesen kényelmes, akár több 100km-en keresztül is...s persze egyedien van festve...)
Írta 2012. szeptember 27. - 18:52
Rázós úton ha beleng a tülök akkor meg jó...óóóó neki.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Írta 2012. szeptember 27. - 13:27
Írta 2012. szeptember 26. - 23:08
Írta 2012. szeptember 26. - 20:25
Kicsit várjatok még....nem fogom magamban tartani :-)
Azóta is várjuk!
Addig itt egy rettenet:
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2012. szeptember 16. - 19:59
Na erre nagyon kíváncsi vagyok.
Kicsit várjatok még....nem fogom magamban tartani :-)
Írta 2012. szeptember 16. - 19:49
Na erre nagyon kíváncsi vagyok.Ne küldd el még!!!! Én még gyûjtöm az infókat tõle e-mail-ben! :)
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!