Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3064 hozzászólás a témában

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég
hát... õõõ :o igen.
Tavaly a hegy gyõzött nálam, idén én akarok. Vigyázzon mindenki magára.
(én egész évben a "bosszúra" készültem)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Most voltam a Megavalanche-on, a francia alpokban és megmondom õszintén, hogy sokkal rosszabbnak éltem meg az apró kavicsos, sodrós utakat, mint a kvalifikációs pályán a lelépõket, köves és gyökeres részeket. Ezen utóbbiakat nagyon élveztem, míg az elõbbieken inkább a beszarás jelzõ volt magasabban :) Egyszerûen ezeken a dózereken nehezen talál az ember "fogást", ahogy ezt már említették elõttem is.

én kifejezetten szeretem az ilyeneket (legaláébbis lejtõ irányban)

sajnálom is hogy (bükk marcira) nem tudok menni idén sem.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Most voltam a Megavalanche-on, a francia alpokban és megmondom õszintén, hogy sokkal rosszabbnak éltem meg az apró kavicsos, sodrós utakat, mint a kvalifikációs pályán a lelépõket, köves és gyökeres részeket. Ezen utóbbiakat nagyon élveztem, míg az elõbbieken inkább a beszarás jelzõ volt magasabban :) Egyszerûen ezeken a dózereken nehezen talál az ember "fogást", ahogy ezt már említették elõttem is.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 hozzászólás

Tavaly is sokan voltak, akik nem kicsit zúzták le magukat. Volt olyan ember, aki teljesen véres arccal jött a pálya mellett és azt sem tudta, hogy hanyadikán van elseje. A sodrósokon csak óvattal és ésszel :) Vigyázzunk magunkra és másra is.

Tavaly azt a srácot aki nem tudott magáról én vittem le a rajthoz. Egy kis agyrázkódás összejött szegénynek. Pont ott az elsõ lejtõ utolsó jobbos kanyarjában. Megjegyzem már nem egyszer mentem ott le, mégis sikerült múlt héten nekem is az árokban kikötni. Nagyon nem találja ott senki a megfelelõ ívet.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Pusztulat lesz, 33 fokot mondanak :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Tavaly is sokan voltak, akik nem kicsit zúzták le magukat. Volt olyan ember, aki teljesen véres arccal jött a pálya mellett és azt sem tudta, hogy hanyadikán van elseje. A sodrósokon csak óvattal és ésszel :) Vigyázzunk magunkra és másra is.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 hozzászólás
Ma voltam kint a röviden. Minden tökéletes, de vannak vízátfolyások az elsõ és második lejtõzésnél. Illetve sok a kifordult kõ, szóval sodrós pár helyen.
Én 1.95-ös külsõvel voltam, járható azzal is. Az utolsó meredek kaptató teljesen rendbe van téve, középtányéron is teljesíthetõ.
Jól láttam, hogy az utolsó egynyomos kis erdei részt kikerüljük idén? :chin:
"A sport a test útján nyitja meg a lelket.":)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

akkor jól lõjjétek be a fékeket mert vannak olyan sodrós kanyarok h a 2,1es alig akart megtapadni vasárnap mikor bejártuk a pályát
az elsõ lefelén az utolsó kanyar(jobbos) mielõtt kiérünk a betonra még mindig elég para...kizárt hogy 1600 emberbõl egy se repüljön be a bal szélén az árokba. sunyi kanyar,az elején nem látszódik h pontosan hol törik meg az ív, vigyázzatok vele!! max 3 másodpercet veszíthetsz ha egy kicsit biztonságosabb tempóban veszed be.

Azon a részen kb elég ha nem tekersz. Szerintem a felsõ rész veszélyesebb a vízmosásokkal és a nagy beláthatatlan kanyarral.

A sebesség mindent megold.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

akkor jól lõjjétek be a fékeket mert vannak olyan sodrós kanyarok h a 2,1es alig akart megtapadni vasárnap mikor bejártuk a pályát
az elsõ lefelén az utolsó kanyar(jobbos) mielõtt kiérünk a betonra még mindig elég para...kizárt hogy 1600 emberbõl egy se repüljön be a bal szélén az árokba. sunyi kanyar,az elején nem látszódik h pontosan hol törik meg az ív, vigyázzatok vele!! max 3 másodpercet veszíthetsz ha egy kicsit biztonságosabb tempóban veszed be.

jaja eléggé sodrós és sokan ott elõznek,de minek . Azt csodálkoznak ha utána esnek egy nagyot. Én inkább mászáskor fogom meg az embereket nem lefele, fõ a biztonság részemrõl.

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
:D:D
Remélem, hogy így lesz... szeretem megfertõzni ilyesmivel az embereket:D.
(meg nem utolsó sorban lesz egy edzõbicajom:p...:D)
Sala: ouztál egy csomót, és egyáltalán nem érzed? Hmm... érdekes. Én idén egyszer edzettem terepen, a többi 4000 kilit mind ouon MTB-vel. Én nem kicsit érzem a hatását.(mondjuk én edzõtõl kapott edzéstervvel...)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
A tavalyi gépem nekem is 14kg volt és mégis nagyon élveztem az volt az elsõ maratonom. Ha saját magamból indulok ki apád jövõre már nem szponzorál hanem a saját bringájára költi a koszt pénzt is úgy hogy vigyázzzzz:)

Tom a megoldást outizzál a rombolóval tuti megerõsödsz

xxx
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Na ja aki olyan erõs az tolja is neki:)

szarul megy, hiába a kurva sok országutizás... Mintha semmit nem érne...
Azért dicsõséggel helytállok

1 hely van amúgy nálunk vasárnap hajnali indulással, részarányos üzemanyag kts-gel.

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Apa-Gepida: 28X1.6-os, 458-459g-os Continental Double Fighter II-es gumikkal, elõl 5 centit mozgó, lockoutos(!!!) teló... új elsõ kerékkel(nincs benne agydinamó:)) az is 14kg lesz!:D
"yeah":D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Na ja aki olyan erõs az tolja is neki:)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
én meg tolom neki a 2.4-es Nobby Nic-el :D
140mm/130mm 13.8 kg

yeah

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Nálam nagyon bevált a latex belsõ + lötyi 4 hónap 0 defekt elõtte 1 hónapban csak latexel átlag 3-4 defekt ( tüske )

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Edzés után pihenni kell, vagy indifferens dolgokkal foglalkozni.

Azt csinálta. Feküdt és gondolkozott a gumin.

szerk. : vagy mégsem? :)

A sebesség mindent megold.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Cserépkályha-építés közben van idõm gondolkozni ilyesmin...:)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Edzés után pihenni kell, vagy indifferens dolgokkal foglalkozni.