Jelentkezz be Regisztrálj
XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány
vendég_hetesbusz_*
Írta 2009. július 30. - 12:54
Tavaly a hegy gyõzött nálam, idén én akarok. Vigyázzon mindenki magára.
(én egész évben a "bosszúra" készültem)
Írta 2009. július 30. - 11:19
én kifejezetten szeretem az ilyeneket (legaláébbis lejtõ irányban)Most voltam a Megavalanche-on, a francia alpokban és megmondom õszintén, hogy sokkal rosszabbnak éltem meg az apró kavicsos, sodrós utakat, mint a kvalifikációs pályán a lelépõket, köves és gyökeres részeket. Ezen utóbbiakat nagyon élveztem, míg az elõbbieken inkább a beszarás jelzõ volt magasabban Egyszerûen ezeken a dózereken nehezen talál az ember "fogást", ahogy ezt már említették elõttem is.
sajnálom is hogy (bükk marcira) nem tudok menni idén sem.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. július 30. - 11:14
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2009. július 30. - 11:01
Tavaly is sokan voltak, akik nem kicsit zúzták le magukat. Volt olyan ember, aki teljesen véres arccal jött a pálya mellett és azt sem tudta, hogy hanyadikán van elseje. A sodrósokon csak óvattal és ésszel Vigyázzunk magunkra és másra is.
Tavaly azt a srácot aki nem tudott magáról én vittem le a rajthoz. Egy kis agyrázkódás összejött szegénynek. Pont ott az elsõ lejtõ utolsó jobbos kanyarjában. Megjegyzem már nem egyszer mentem ott le, mégis sikerült múlt héten nekem is az árokban kikötni. Nagyon nem találja ott senki a megfelelõ ívet.
Írta 2009. július 30. - 11:00
Írta 2009. július 30. - 07:40
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2009. július 29. - 23:39
Én 1.95-ös külsõvel voltam, járható azzal is. Az utolsó meredek kaptató teljesen rendbe van téve, középtányéron is teljesíthetõ.
Jól láttam, hogy az utolsó egynyomos kis erdei részt kikerüljük idén? :chin:
Írta 2009. július 29. - 22:50
Azon a részen kb elég ha nem tekersz. Szerintem a felsõ rész veszélyesebb a vízmosásokkal és a nagy beláthatatlan kanyarral.akkor jól lõjjétek be a fékeket mert vannak olyan sodrós kanyarok h a 2,1es alig akart megtapadni vasárnap mikor bejártuk a pályát
az elsõ lefelén az utolsó kanyar(jobbos) mielõtt kiérünk a betonra még mindig elég para...kizárt hogy 1600 emberbõl egy se repüljön be a bal szélén az árokba. sunyi kanyar,az elején nem látszódik h pontosan hol törik meg az ív, vigyázzatok vele!! max 3 másodpercet veszíthetsz ha egy kicsit biztonságosabb tempóban veszed be.
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. július 29. - 22:46
akkor jól lõjjétek be a fékeket mert vannak olyan sodrós kanyarok h a 2,1es alig akart megtapadni vasárnap mikor bejártuk a pályát
az elsõ lefelén az utolsó kanyar(jobbos) mielõtt kiérünk a betonra még mindig elég para...kizárt hogy 1600 emberbõl egy se repüljön be a bal szélén az árokba. sunyi kanyar,az elején nem látszódik h pontosan hol törik meg az ív, vigyázzatok vele!! max 3 másodpercet veszíthetsz ha egy kicsit biztonságosabb tempóban veszed be.
jaja eléggé sodrós és sokan ott elõznek,de minek . Azt csodálkoznak ha utána esnek egy nagyot. Én inkább mászáskor fogom meg az embereket nem lefele, fõ a biztonság részemrõl.
Írta 2009. július 29. - 22:29
Írta 2009. július 29. - 22:28
Remélem, hogy így lesz... szeretem megfertõzni ilyesmivel az embereket:D.
(meg nem utolsó sorban lesz egy edzõbicajom:p...)
Sala: ouztál egy csomót, és egyáltalán nem érzed? Hmm... érdekes. Én idén egyszer edzettem terepen, a többi 4000 kilit mind ouon MTB-vel. Én nem kicsit érzem a hatását.(mondjuk én edzõtõl kapott edzéstervvel...)
Írta 2009. július 29. - 22:25
Tom a megoldást outizzál a rombolóval tuti megerõsödsz
xxx
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. július 29. - 22:24
Na ja aki olyan erõs az tolja is neki:)
szarul megy, hiába a kurva sok országutizás... Mintha semmit nem érne...
Azért dicsõséggel helytállok
1 hely van amúgy nálunk vasárnap hajnali indulással, részarányos üzemanyag kts-gel.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2009. július 29. - 22:20
"yeah":D
Írta 2009. július 29. - 22:16
Írta 2009. július 29. - 22:12
140mm/130mm 13.8 kg
yeah
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2009. július 29. - 22:09
Írta 2009. július 29. - 21:25
Azt csinálta. Feküdt és gondolkozott a gumin.Edzés után pihenni kell, vagy indifferens dolgokkal foglalkozni.
szerk. : vagy mégsem?
A sebesség mindent megold.