Ne parázzén kezdek parázni ettõl a pályától xD......sodrós éles kanyarok, kövek, sziklák...hejhejjj

Ne parázzén kezdek parázni ettõl a pályától xD......sodrós éles kanyarok, kövek, sziklák...hejhejjj
elöször legyek ezen túl, utána meglátjukHa csak ez volt a gond indulhatsz a hosszún is:)
A vasúti töltés (ahol régen sín is volt) a végén jó hely lehetne vagy az erdõben valamelyik kanyar (ha idén bent lesz). Alig kéne sétálnod.Nem hiszem. Nem azért megyek fotózni, hogy a kb. 7-800 hosszú és középtávosból lefotózzak 5-600-t, hogy hogyan tolja felfelé.
Nem tudom még hol leszek, az elején lesznek sokan fotózni, utána meg nincs értelmes közös szakasza a távoknak. A szõlõhegy nem jó, ott nincs semmi, a rettegett gigaletöréses kis hídnál meg megint sokan lesznek. Sz@r itt a Bükkmarcin fotózni. Meg sokat nem is szeretnék bringázni vagy kutyagolni a táskával. Lehet nem is fotózok.
A sebesség mindent megold.
Ott lesz a fórum "hivatásos" fotósa is?
sziasztok! vasárnap reggel valaki budapestrõl eltud vinni kocsival a versenyre? (bicóval együtt, tartóm nincs :-D) érthetõ okból akikkel mentem volna egy tegnapi bicaj baleset miatt visszamondták
köszi
szammer 30/öt-977-92kilenc
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Ott lesz a fórum "hivatásos" fotósa is?Pláne Tárkány után felfelé!
akkor az elsõ középtávomon biztosan nem fogok fázni :cheers:
Ha csak ez volt a gond indulhatsz a hosszún is:)akkor az elsõ középtávomon biztosan nem fogok fázni :cheers:
akkor az elsõ középtávomon biztosan nem fogok fázni :cheers:Pusztulat lesz, 33 fokot mondanak
Mert annyira nem komoly (idén sem fog feltûnni). Kicsit sodródsz, aztán kb ennyi. Nem kell tekerni közben. Én is csak onnan tudom, hogy melyik kanyar, mert tavaly ott balettozott elõttem valaki (kirakta országútis stílusban a lábát).Küldjetek már képet arról a jobbos kanyarról!
Tavaly voltam, de egyáltalán nem emlékszem rá.
Küldjetek már képet arról a jobbos kanyarról!
Tavaly voltam, de egyáltalán nem emlékszem rá.
Pusztulat lesz, 33 fokot mondanak
Na ja, a röviden, az elsõ lefelé nagyon veszélyes. van vagy 4 kanyar ahol nagyon ésszel kell és az utolsó jobbos kanyar a beton elõtt nekem is érdekesre sikeredett vasárnap, ugye Rooboo
900 méteren már nem.Pusztulat lesz, 33 fokot mondanak