Ezt a hirtelen balost mi is megszívtuk ugyanígy, csak nem ütköztünk egymásnak. Nem értem ide, és még hasonló 2-3 helyre miért nem tesznek szalagot. A krétaport nemigen veszem észre 40-nél, a nyilak meg néha elég tréfásan lettek feltéve. Volt egy hely, ahol vagy 10-et láttam egyszerre, hirtelen nem is tudtam feldolgozni a sok irányt, de ott legalább volt pályabíró...és még egy dolog! Sajnos megint volt egy esés nálunk és menteni kellett. Kérjük a tisztelt szervezõket, hogy maraton elõtt tartsanak egy eligazítást a pályabíróknak, pontosan ki-hol van, melyik km-nél, rétnél stb és legyen náluk olyan telefon, amivel némi térerõt is találnak és ne kelljen vitatkozni a quadossal, hogy igenis vigye le a sérültet a hegyrõl. Olyat nem kéne neki mondani, hogy sétáljatok ide meg oda egy fejsérülttel!!! Tessék erre sokkal nagyobb hansúlyt fektetni a továbbiakban!
Azt pedig, hogy a parkolóban miért nem volt szalag, hogy tudják a népek a pusztában hová álljanak, már nem is kérdezem, mert most elfértünk, de össze-vissza álltak be helyenként...(erre jó ellenpélda a Mátra maraton, ott ez mûködik!)
A frissítõpontok hiánya szintén nagy probléma itt, ha arra megy ki a játék, hogy ki szárad ki, rendben, de ne versenyen. Korábban Zemplén maratonon ilyen extrém melegben kiraktak 5-6 sokliteres kannát az út mellé, legalább tudtam tölteni, de itt semmi 20km-en keresztül. Ha nincs a "forrásvíz kimérde", nemcsak elhullott kulacsokat láttam volna, hanem embereket is!
üdv
Kakas László
KTM Digital-Jet
Teljesen osztom a véleményed és még lenne mit hozzá fûzni, nagyon elkeseredtem egyébként ettõl a versenytõl, magától a rendezéstõl, mert a versenyzés iszonyú jó volt! Rég meccseltem ilyen jót, 6-an voltunk a dobogóért és mindenki fer módon versenyzett, nagyon-nagyon nagy élvezet volt, ezért sajnálom, hogy maga a rendezés kritikán aluli volt. Sokan nagyon felkészülten tudatosan állt rajthoz, idõt energiát nem kímélve edzett és készült, ez látszott is a teljesítményeken és a rendezõ nem tisztelt meg minket, azzal hogy õ is felkészül, nagyon sajnálom...