Elõször is, gratulálok a Bükk Maratont teljesítõknek! Nem lehetett egyszerû ilyen melegben versenyezni.
Mi Orsival nemes feladatot vállaltunk, az Ördögoldal tetején frissítettünk extra kulacsokkal pár csapattagot, ismerõst.
A helyzet: versenyzõ jön, a fékvezetékébõl is csavarni lehet az izzadságot. Frissítõ ember az asztal mögött áll. Vedd el a poharat. Mindegy, víz vagy izotóniás, nem látod. Plusz idõ, és energia.
A kínálat fenomenális, némely részét nem is értettem: banán, szõlõcukor (miért?), cukorka, kréker, sütike.
Általában egyesével jöttek a bringások, nem is gyorsan. Ennek ellenére elég passzívak voltak a frissítõk.
Egy jó versenyen nem ilyen a frissítés.
Ezzel a szervezési színvonallal csak azt érik el, hogy tovább csökken a mezõny a Top Maraton hosszú távján.
Ezer köszönet a frissítésért Henger, ha nem vagytok ott, akkor össze aszva találnak rám a Bálványnál .... ... csak azt nem tudom, hogy akkor miért fizetjük a nevezési díjat??????
A kínálat fenomenális, némely részét nem is értettem: banán, szõlõcukor (miért?), cukorka, kréker, sütike.
Egy jó versenyen nem ilyen a frissítés. Ezzel a szervezési színvonallal csak azt érik el, hogy tovább csökken a mezõny a Top Maraton hosszú távján.
Nálam a csúcs a BANÁN, de nem a mivolta miatt, hanem az állaga miatt! KÖNYÖRGÖM meghámozva-vékonyra szeletelve-tálalva .... Jövõre majd turmixban kapjuk?
Ideálisan hámozatlanul, félbe vágva a legjobb-legcélszerûbb-legszállíthatóbb. Hát ennyi ...
...a Himnusz egy picit az én hibám is, mert iPod és Pad-ról ment a zene...s arra nincs rátöltve a Himnusz de pótlom...Nagy Ádám megkérdezte tõlem, legyen-e Hinmusz a rajt elõtt 5 percel...mondtam neki, hogy le tudom tölteni, de 5perc alatt? rajtceremóniát csinálni és töltögetni? ...monnyuk azt nem értettem, miért a rajtnál szóljon...délutánra, már letöltöttem, de volt ott a keverõ pultnál olyan tülekedés...táncos lányok, ilyen, olyan lejátszók, hogy a végén, mire oda jutottam, már tartott az eredményhirdetés...próbáltam lekommunikálni a rendezõkkel, hogy mikor játszam be, de ott mindenki olyan stenkben volt...s egy rendezvényen, nem önkényeskedhetek...és mindenkinek teljesen igaza van, aki hijányolta Magyarország Himnuszát!
...még sok, jóhangulatú versenyt mindenkinek a szezonra!
Bíró Ádám aki beszél...
Ádám nem hiszem, hogy neked kellene itt szabadkozni ....
Ne viccelj már! Ilyet kérni egy sztár versenyszervezõtõl! Õ a verseny szervezés ALFÁJA! Ne te mond már meg neki, hogy mit hogyan kell csinálni!Más: Csak tájékoztatásul a fórumozóknak: felvettem a kapcsolatot Nagy Ádámmal, kértem, hogy olvasson bele a fórumba, de visszajelezte, hogy elvbõl nem olvas fórumokat, és ezt a hagyományát most sem szeretné megszakítani. Úgyhogy írkálhatjuk az építõ szándékú kritikákat, ez valójában csak arra jó, hogy kibeszéljük a sérelmünket, de változás nem várható.
Ezen el lehet gondolkodni ....
(Csak halkan jegyzem meg! 8 éve ugyan ez a színvonal a verseny. Egyedüli változás a helyszín, Egeres völgybõl => Felsõtárkányba)