Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3064 hozzászólás a témában

csizsolt

csizsolt

vendég

• fórumtag
  • 50 hozzászólás

Hát én megtettem. Mutasd meg, pontosan melyik pont alkalmazható szerinted XCM futamra az UCI szabályzatában, mivel bár én pontról pontra végigmentem rajta, nem találtam, de lehet, elkerülte a figyelmemet.

http://www.uci.ch/Mo...=34424&LangId=1

Maraton versenyen nincs kötelezõ limitidõ. Sõt, nincs ilyen UCI szabály sem. XCO-n van, de ez bizony XCM. Limitidõ egyedül DH-n van, ott pedig az elsõ 100 %-os túllépése. A régi "50 %-os szabály" már nem érvényes, azt már pár éve eltörölték. XCO-n a lekörözésnél heló, ezt "80%-os szabálynak" hívják, de akkor a kört azért be kell fejezni, s helyezés is van.

Másrészrõl kicsit tárgytalan is a téma, hiszen az UCI versenynaptárában a 2012-es Bükk Maraton (jé) nem szerepelt, így besorolást sem kapott, így ha a szervezõk azt mondják, hogy 3 órától limitidõ van, akkor nincs mit tenni, õ versenyük, õ szabályaik. Az õ szabályaikban a 17 órás célba érkezés van csak beleírva. Ezt, nem fair már féltávnál érvényesíteni versenyzõkön, hiszen elõfordulhat, hogy valaki végigszívta a felét technikai malõrökkel harcolva, s amúgy jó erõben van.

És most jön a fõ poén - ha elolvasod a szabályzatot, láthatod, hogy "csakis az UCI licenszelt versenyzõkre" érvényes, tehát hiába lenne UCI C2 mondjuk ez a verseny, csizsoltot akkor is kiinthették volna, hogy "nem tetszik a sisakod színe", mivel feltételezem nincs UCI licensze. Amatõrökre (open-class, bike-for-all) a szervezõnek jogában áll a saját szabályt érvényesíteni!

Elég sokat változott a szabályzat, érdemes elolvasni, például XCO-n nem lehet többet országúti kormánnyal menni. :D (A francba, pedig már úgy akartam volna.) Továbbá lehet már körös is (maximum 3) az XCM, szóval érdemes néha olvasgatni.

Szia Dante!

Köszi, hogy nem volt Neked ciki kiállni egy amatõr mellett! Baluból hiányzik a beleérzõ képesség, amikor mindenáron szabályokra hivatkozik. Ebben a témában, amit jól körüljártunk, nincs is nagy jelentõsége a dolognak, ott a helyszínen rossz volt megélni, hogy kiállítottak, de már túltettem magam rajta. Viszont Balunak érdemes lenne az élet más területére vonatkozóan egy kicsit szemléletet változtatni, mert ha a kerékpár sporthoz ennyire ért, attól még más területen könnyen érhetik õt is hasonló arcul csapások.

Elfelejtkezik arról, hogy ha még igaza is lenne (persze nincs, mert szépen megvilágítottad, hogy amatõrként rám nem vonatkoznak azok a bizonyos szabályok, vagy vonatkozzanak, de akkor legyen meghirdetve), de az igazi sportszerûtlen magatartásnak azt tartom, hogy az utánam érkezõket mégis továbbengedték. Erre aztán semmiféle magyarázat nincs. Ott álltam lelkileg összetörve a kapunál és senki nem jött oda hozzám, akár 10 perc múlva sem, hogy "figyu, bocs, meggondoltuk magunkat, másokat is elengedtünk, mehetsz Te is tovább". Nehéz lett volna újra elindulni, mert nyilván az izmaim már lemerevedtek, de gesztusnak se lett volna rossz. Ennyit a toleranciáról... És sajnos ez egyre jellemzõbb kicsi hazánk lakóira...

Egyébként Nagy Ádám a maga módján elnézést kért e-mailben, de a hibát nem igen ismerte el, Õ is a fura szabályozásra hivatkozik.

Köszi mindenkinek, aki foglalkozott a témával, szerintem a továbbiakban hagyjuk, nem akarom, hogy valaki picsogásnak vegye a véleményemet!

kislipi

kislipi

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Sziasztok!

Az elsõ frissítõ pont után (kanyar jobbra föl, és ott volt. H,K táv) volt egy fotós, tudja valaki neki a képeit hol találhatom meg ?

Köszönöm
Dániel

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás

Jó képek! Köszönöm a rólam készülteket!! :cool2:

Szivessen!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Helyzetjelentés a Bükk Maraton pályáján kerékpározó nem nevezett versenyzõ balesetérõl az agria mentõktõl:"Az Agria Speciális Mentõ és Tûzoltó Csoport tagjaként szeretném tudatni, hogy azért voltunk mi is kint ezen a rendezvényen, hogy az ilyen baleseteknél segítsünk. A doktor urat tényleg nem értem hogy quaddal miért nem jött föl és mitõl félt viszont a mentõsök azzal az autóval nem tudtak volna fölmenni a pályára gyalog pedig lehetetlen lett volna lehozni. Mi mentünk és hoztuk le. A srácnak semmi komolyabb baja nem történt szerencsére mint kiderült. Nem tört el semmije. Agyrázkódással és horzsolásokkal megúszta a fülébõl a kavicsok miatt folyt a vér (amitõl persze mi is megijedtünk mert elõször mi sem láttuk) elvesztette az eszméletét és nagyon össze volt törve ezért hívtunk hozzá Miskolcról mentõhelikoptert és szállíttattuk a miskolci kórházba. Kitisztították a sebeit, bekötözték a fülét pedig 1 öltéssel összevarrták, ahol a kavics nagyon elvágta. Holnap haza is engedik."

A sebesség mindent megold.

oliboi

oliboi

vendég

• fórumtag
  • 171 hozzászólás

Bükk Maraton 3 Album - bukkmaratonharmadikalbum.armstrong.fotoalbum.hu
Még pár kép :D

Jó képek! Köszönöm a rólam készülteket!! :cool2:

rilev

rilev

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás

Az a "lány" a Nelsonosokhoz "tartozott" , elsõsorban a Bokros Manóhoz , ugyanis a felesége , (az önzetlen itatása miatt még a férje befutójáról is lemaradt) másodsorban az én és a párom cserekulacsait bíztuk rá.Nem is tudom milyen jelzõkkel lehetne illetni mind Õt , mind pedig Téged.Vele elõtte még viccelõdtünk is , hogy majd csak minket hármunkat itat , a többiek elõtt meg direkt kiönti a földre azt a vizet , amit magának visz fel , de már nem bírja meginni:D , erre tessék...Ilyen az , amikor valaki igazán jó ember.

Sajnálom hogy lemaradt a befutóról.:( nem gyõzöm megköszönni a segítségét: KÖSZÖNÖM! KÖSZÖNÖM! KÖSZÖNÖM! KÖSZÖNÖM! KÖSZÖNÖM! KÖSZÖNÖM! KÖSZÖNÖM! KÖSZÖNÖM! KÖSZÖNÖM! KÖSZÖNÖM! KÖSZÖNÖM! KÖSZÖNÖM!.........
:bananadan yeeee

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás
http://bukkmaratonha...g.fotoalbum.hu/
Még pár kép :D

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás
balu75-"Versenykiírás minden évben van! Ne terjessz rémhíreket"
amit hiányolok/hiányoltam az az UCI magyar nyelvû szabályzata és lehetõleg mindig az ez évi.
Egyébként ha jól tudom az országúti szakágban sem hozzáférhetõ.
De mint kiderült akinek ez a sok-sok reklamáció íródik javítási szándékból az nem is olvassa ezt a fórumot.
Csak nem túl sokan látogatták a honlapot azt összeomlott ?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Hajrá tovább a limitidõ harcban ... :)

Szerencsére nem érint. :P De azért megértem azokat is, akiket igen.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

gondolom a mai világban nem egy 2009-es versenyszabályzatnak kéne lennie 2012-ben. Ahogy egy 2009-es licensz sem jó.Azt pedig el kéne tudni érni az mmtbszsz honlapon.Letölthetõnek és kinyomtathatónak.Ezen az alternatív honlapon ezt nem lehet maradéktalanul. Véletlen , hogy pont nem elérhetõ vagy ez gyakran elõfordul? egyébként 50 fölött le van sz@rva az ember.master3-at sehol nem láttam .mintha 50 fölött megállna az élet.

Imi, Írtam, hogy összeomlott az MMTBSZSZ honlapja ezért linkeltem egy régebbit! Versenykiírás minden évben van! Ne terjessz rémhíreket :)

Elolvastam, tanulságos, köszi a linket. Mivel folyton elõjön ez a kérdés, most már utánajártam rendesen. Ennyit találtam:

"A limitidõ a bírói testület és a versenyrendezõ által kerül meghatározásra, figyelembe véve az adott verseny körülményeit. A limitidõt a verseny helyszínén a rajt elõtt a versenyzõknek ki kell hirdetni. Aki a limitidõ letelte után vagy a gyõztes befutását követõen egyáltalán nemhalad át a célvonalon, az nem teljesítette a versenyt, azaz nem kap semmilyen pontot."

És? Nem hirdettek ki semmit, vagy legalábbis mi nem hallottuk. :P És most jön a poén: ez csizolira nem is vonatkozik, mivel nem is licenszes, s nem Magyar Kupában vagy OB-ben indult, hanem amatõrként, egy (tömeg)sport rendezvényen.

Mint amatõr sportolót, nevezésével KIZÁRÓLAG a nevezési feltételekben rögzített szabályok kötik, amik a szervezõ honlapján "A verseny nyílt, aki a szabályokat elfogadja részt vehet a versenyen." megjegyzést követõen felsorolásra kerülnek. Itt nincs arra vonatkozó kitétel, hogy a nevezett elfogadja az MMTBSZSZ szabályzatát. Jelzem, hogy több maratonon ez benne van a kiírásban, itt kimaradt.

Amúgy félreértesz, nem a limitidõ ellen vagyok. A Crosskovácsin is van, ki is hirdetik, korrekt is. Csakhogy itt ez elmaradt, nem volt kiírva, s hivatkozni egy olyan szabályzatra, ami nem is vonatkozik a nevezõkre (csak a licenszesekre), jogilag cinkes. Szerintem szerecsent mozgatsz, ezt kissé elbaltázták, s ez egyeseket kellemetlenül érintett, ennyi.

Hajrá tovább a limitidõ harcban ... :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Kedves Dante,
Ha ilyen okos vagy és ilyen sok nyelven beszélsz, akkor tanulj meg magyarul is .... ne csak UCI szabályzatot bújjad :)

Elolvastam, tanulságos, köszi a linket. Mivel folyton elõjön ez a kérdés, most már utánajártam rendesen. Ennyit találtam:

"A limitidõ a bírói testület és a versenyrendezõ által kerül meghatározásra, figyelembe véve az adott verseny körülményeit. A limitidõt a verseny helyszínén a rajt elõtt a versenyzõknek ki kell hirdetni. Aki a limitidõ letelte után vagy a gyõztes befutását követõen egyáltalán nemhalad át a célvonalon, az nem teljesítette a versenyt, azaz nem kap semmilyen pontot."

És? Nem hirdettek ki semmit, vagy legalábbis mi nem hallottuk. :P És most jön a poén: ez csizolira nem is vonatkozik, mivel nem is licenszes, s nem Magyar Kupában vagy OB-ben indult, hanem amatõrként, egy (tömeg)sport rendezvényen.

Mint amatõr sportolót, nevezésével KIZÁRÓLAG a nevezési feltételekben rögzített szabályok kötik, amik a szervezõ honlapján "A verseny nyílt, aki a szabályokat elfogadja részt vehet a versenyen." megjegyzést követõen felsorolásra kerülnek. Itt nincs arra vonatkozó kitétel, hogy a nevezett elfogadja az MMTBSZSZ szabályzatát. Jelzem, hogy több maratonon ez benne van a kiírásban, itt kimaradt.

Amúgy félreértesz, nem a limitidõ ellen vagyok. A Crosskovácsin is van, ki is hirdetik, korrekt is. Csakhogy itt ez elmaradt, nem volt kiírva, s hivatkozni egy olyan szabályzatra, ami nem is vonatkozik a nevezõkre (csak a licenszesekre), jogilag cinkes. Szerintem szerecsent mozgatsz, ezt kissé elbaltázták, s ez egyeseket kellemetlenül érintett, ennyi.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás
gondolom a mai világban nem egy 2009-es versenyszabályzatnak kéne lennie 2012-ben. Ahogy egy 2009-es licensz sem jó.Azt pedig el kéne tudni érni az mmtbszsz honlapon.Letölthetõnek és kinyomtathatónak.Ezen az alternatív honlapon ezt nem lehet maradéktalanul. Véletlen , hogy pont nem elérhetõ vagy ez gyakran elõfordul? egyébként 50 fölött le van sz@rva az ember.master3-at sehol nem láttam .mintha 50 fölött megállna az élet.

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás

...szerencsére ekkor jött csapattársakat itatni egy lány (sajnos nem tudom kikhez tartozott) és felajánlotta segítségét és maradt is addig, amíg a feleségem fel nem szabadult. EZER KÖSZÖNET!

Az a "lány" a Nelsonosokhoz "tartozott" , elsõsorban a Bokros Manóhoz , ugyanis a felesége , (az önzetlen itatása miatt még a férje befutójáról is lemaradt) másodsorban az én és a párom cserekulacsait bíztuk rá.Nem is tudom milyen jelzõkkel lehetne illetni mind Õt , mind pedig Téged.Vele elõtte még viccelõdtünk is , hogy majd csak minket hármunkat itat , a többiek elõtt meg direkt kiönti a földre azt a vizet , amit magának visz fel , de már nem bírja meginni:D , erre tessék...Ilyen az , amikor valaki igazán jó ember.

csr

csr

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás

bezonyám :)
hogy a többiek is értsék: annak idején a lejtõzõs szakágak versenyzõi megelégelték a szövetség bénázását, és létrehoztunk egy külön - a szövetségtõl független - versenysorozatot. pár évig futott is, nem kicsi sikerrel. de ehhez kell az, hogy legyen pár olyan ember, aki hajlandó a kritikákon túl tenni is.

MJani: 96' - serdülõ

De ciki nem emlékszem ki nyert 96-ban nálunk bajnokságot...

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás
Rilev! Nagyon nagyon köszönjük az itatást, tényleg életmentõ volt!

Balu75 -el egyetértek, tényleg jó dolog volt a részidõ mérése! Ezért viszont piros pont a szervezõknek.

Tényleg az a gáz, hogy a pálya a versenyzés maga nagyon jó volt, de ez a sok hiba .....

még mindig azt mondom, létre kell hozni egy szabályzatot amiben a verseny szervezés minimum kritériumai vannak leírva és aki nem teljesíti az a következõ évben nem rendezhet, sõt adott esetben büntetést is kap...

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás
2012 Bükk Maraton 2 - bukkmaratonketto.armstrong.fotoalbum.hu
Meredek mászás képei már fönt vannak!
Ha kell eredeti méretben akkor küldj egy mailt!

The Face

The Face

vendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás

Nem kellene a magyar szövetségnek a honlapján magyar nyelven elérhetõvé tenni az egész UCI szabályzatot? Mert addig milyen alapon hivatkozik rá?

Hagyjad már! Meg kell tanulnunk az igényeket minimumra csökkenteni.
1. lépés az lenne hogy legyen egy mûködõ honlap.

Én igazán azt várom, hogy az MTB Challange legyen ténylegesen sorozat, pontversennyel stb. Amolyan amatör kupa mintájára.
Esélyes, hogy többet Top Maraton közelébe nem mennék. Duna Maraton tuti kukázódna...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Hát én megtettem. Mutasd meg, pontosan melyik pont alkalmazható szerinted XCM futamra az UCI szabályzatában, mivel bár én pontról pontra végigmentem rajta, nem találtam, de lehet, elkerülte a figyelmemet.

http://www.uci.ch/Mo...=34424&LangId=1

Maraton versenyen nincs kötelezõ limitidõ. Sõt, nincs ilyen UCI szabály sem. XCO-n van, de ez bizony XCM. Limitidõ egyedül DH-n van, ott pedig az elsõ 100 %-os túllépése. A régi "50 %-os szabály" már nem érvényes, azt már pár éve eltörölték. XCO-n a lekörözésnél heló, ezt "80%-os szabálynak" hívják, de akkor a kört azért be kell fejezni, s helyezés is van.

Másrészrõl kicsit tárgytalan is a téma, hiszen az UCI versenynaptárában a 2012-es Bükk Maraton (jé) nem szerepelt, így besorolást sem kapott, így ha a szervezõk azt mondják, hogy 3 órától limitidõ van, akkor nincs mit tenni, õ versenyük, õ szabályaik. Az õ szabályaikban a 17 órás célba érkezés van csak beleírva. Ezt, nem fair már féltávnál érvényesíteni versenyzõkön, hiszen elõfordulhat, hogy valaki végigszívta a felét technikai malõrökkel harcolva, s amúgy jó erõben van.

És most jön a fõ poén - ha elolvasod a szabályzatot, láthatod, hogy "csakis az UCI licenszelt versenyzõkre" érvényes, tehát hiába lenne UCI C2 mondjuk ez a verseny, csizsoltot akkor is kiinthették volna, hogy "nem tetszik a sisakod színe", mivel feltételezem nincs UCI licensze. Amatõrökre (open-class, bike-for-all) a szervezõnek jogában áll a saját szabályt érvényesíteni!

Elég sokat változott a szabályzat, érdemes elolvasni, például XCO-n nem lehet többet országúti kormánnyal menni. :D (A francba, pedig már úgy akartam volna.) Továbbá lehet már körös is (maximum 3) az XCM, szóval érdemes néha olvasgatni.

Kedves Dante,
Ha ilyen okos vagy és ilyen sok nyelven beszélsz, akkor tanulj meg magyarul is .... ne csak UCI szabályzatot bújjad :)
Íme, amit én is emlegettem elöször, az MMTBSZSZ versenyszabályzatát ...
Igaz csak 2009. évi érhetõ el a neten, mert összeomlott a Kerékpár magazin

Tehát 14$ 1. bekezdés ...
Magyar MTB versenyszabályzat - minden szakágra vonatkozik

Jó csemegézést! Ez nem változott azóta sem! :)

Minden OKOSNAK érdemes lenne elolvasni elõször a versenyszabályzatot, azután hõbörögni!!!

üdv Bálint

MÁS: Hogy pozitívat is említsek: A pálya ellenõrzõ pontjai kiválóak voltak és volt is kontrollálva! Gratula szervezésnek ezért!
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

gabesz1986

gabesz1986

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás

üdv mindenkinek!

én voltam az a balek aki a forrástól cipelte fel a húszliteres kannákat egymás után a nem hivatalos frissítõnél. hogy tisztán lásson mindenki leírom miért is lett ott itatópont. én többnyire indulni szoktam a bükk maratonokon lévén hogy egri vagyok, de korábban úgy nézett ki hogy a kerékpáromat nem tudom hadra kész állapotba hozni, így felajánlottam segítségemet a szervezéshez. eredetileg csak völgyfõházhoz akartam felmenni családostul és ott akartam irányítani a versenyzõket. a terv: kiszalagozás, irányítás, közben fényképek készítése a versenyzõkrõl. ez nem jött be. szombaton telefonáltak dél után, hogy völgyfõháznál leszek, de lesz vízfelvevõ hely is. ezt inkább személyesen akartam átbeszélni és a rétesnapokra egyébként is ki akartunk menni felsõtárkányba, így kikocsikáztunk. mikor megtudtam hogy egyedül kell itatnom a közép és a hosszútávot kicsit felkaptam a vizet. a szilvásmaraton hosszútáv szarvaskõi itatását hárman végezzük, így tudtam mit akarnak rám bízni. kértem embert, de már mindenki beosztottak máshova. elmondtam a nem túl hízelgõ véleményemet és érdeklõdtem, hogy kivitelezzem az ötletüket. ez csak vészhelyzetre van, ha valakinek elfogy a vize. persze. szóval két ballont adtak, és poharakat, hogy töltsem meg és rakjam ki õket.
már tavaly a pálya debütálása elõtt rágtam a fülüket hogy rakjanak be a völgyfõházhoz egy itatópontot, de nem egy fõs itatásra gondoltam. a feleségem már szombaton tudta hogy úgy sem fogom „csak letenni a ballonokat” és igaza lett.
a feleségem és a fiam eleve jött volna velem, szerencsére apósom és anyósom is jött velünk. mivel egy irányító ember valamiért nem jelent meg a helyén így õk beugrottak helyette, de a fiamra is vigyázni kellett, ami a feleségemre maradt míg el nem aludt.
többször bejártam a pályát, tudtam hogy milyen meleg lesz és mennyire ki lesznek száradva a versenyzõk, így elhatároztam, hogy rendes itatást csinálok amíg bírom és kiviszem a pumpám és a szerszámosládámat szükség esetére. az eleje úgy ment, ahogy kellett: egyesével kettesével szállingóztak az elsõ közepesek, így tudtam poharat kézbe adni. aztán jöttek a kisebb nagyobb csoportok. szerencsére ekkor jött csapattársakat itatni egy lány (sajnos nem tudom kikhez tartozott) és felajánlotta segítségét és maradt is addig, amíg a feleségem fel nem szabadult. EZER KÖSZÖNET!
szóval hoztam az alig csordogáló kútról, hegyet mászva a 20 literes ballonokat egymás után, a két Önkéntes meg itatott, töltötte a kulacsokat, poharakat. további két Önkéntes meg irányított. nekik köszönhetõ hogy volt rendes itatás és nem az eredeti terv szerint két ballon ami kb 40 versenyzõ után kiürül.
mindent összevetve a szervezõk tudták, hogy kell még egy itatópont, de kapacitás csak két ballon kihelyezésére volt. az, hogy endes itatás valósult, kizárólag az Önkénteseknek köszönhetõ, akik kb 600 embert itattak meg ketten. magamat nem sorolom közéjük mert balek módon nem mondtam nemet a „nagy ötletük” napján, szombaton és elvállaltam ezt az irányítás helyett. mentségemre legyen a motivációm, hogy ha már nem tudok versenyezni, akkor a legkritikusabb szakaszon segítsem a haverokat és a versenyzõket.

hosszú lett, és visszaolvasva az esszenciája az, ami a korábbi hozzászólásokat támasztja alá: SZAR SZERVEZÉS!

Köszi az itatást!!! Nem tudom hogy bírtam volna ki a frissítõig.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

bezonyám :)
hogy a többiek is értsék: annak idején a lejtõzõs szakágak versenyzõi megelégelték a szövetség bénázását, és létrehoztunk egy külön - a szövetségtõl független - versenysorozatot. pár évig futott is, nem kicsi sikerrel. de ehhez kell az, hogy legyen pár olyan ember, aki hajlandó a kritikákon túl tenni is.

MJani: 96' - serdülõ

Lásd.

Mountainbike Challenge 2012
Egy kis reklám egyesületünk versenyére.
http://hegyibringa.h...agi-mozgalomba/
Feltöltött kép
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!