Jelentkezz be Regisztrálj
XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány
Írta 2013. július 21. - 13:50
Én is keresnék nevezést!
És kérdezném (mert sehol nem találtam erre vonatkozó információt!), hogy lehet e a nevezést, a távot, a korosztályt átíratni, és ha igen, akkor mennyiért és hogyan???
Írta 2013. július 19. - 15:26
Írta 2013. július 19. - 12:53
Írta 2013. július 17. - 06:11
Én is eladó nevezést keresek, kedvem szottyant egy kis versenyzéshez Közép, vagy inkább hosszú távost. Elõre is köszi!
bodor74@gmail.com
30/235-2455
Üdv,
Sanci
Írta 2013. július 16. - 20:19
Írta 2013. július 16. - 16:15
Írta 2013. július 16. - 16:11
Írta 2013. július 08. - 09:02
Írta 2012. augusztus 12. - 23:04
Szia Dante!
Köszi, hogy nem volt Neked ciki kiállni egy amatõr mellett! Baluból hiányzik a beleérzõ képesség, amikor mindenáron szabályokra hivatkozik. Ebben a témában, amit jól körüljártunk, nincs is nagy jelentõsége a dolognak, ott a helyszínen rossz volt megélni, hogy kiállítottak, de már túltettem magam rajta. Viszont Balunak érdemes lenne az élet más területére vonatkozóan egy kicsit szemléletet változtatni, mert ha a kerékpár sporthoz ennyire ért, attól még más területen könnyen érhetik õt is hasonló arcul csapások.
Elfelejtkezik arról, hogy ha még igaza is lenne (persze nincs, mert szépen megvilágítottad, hogy amatõrként rám nem vonatkoznak azok a bizonyos szabályok, vagy vonatkozzanak, de akkor legyen meghirdetve), de az igazi sportszerûtlen magatartásnak azt tartom, hogy az utánam érkezõket mégis továbbengedték. Erre aztán semmiféle magyarázat nincs. Ott álltam lelkileg összetörve a kapunál és senki nem jött oda hozzám, akár 10 perc múlva sem, hogy "figyu, bocs, meggondoltuk magunkat, másokat is elengedtünk, mehetsz Te is tovább". Nehéz lett volna újra elindulni, mert nyilván az izmaim már lemerevedtek, de gesztusnak se lett volna rossz. Ennyit a toleranciáról... És sajnos ez egyre jellemzõbb kicsi hazánk lakóira...
Egyébként Nagy Ádám a maga módján elnézést kért e-mailben, de a hibát nem igen ismerte el, Õ is a fura szabályozásra hivatkozik.
Köszi mindenkinek, aki foglalkozott a témával, szerintem a továbbiakban hagyjuk, nem akarom, hogy valaki picsogásnak vegye a véleményemet!
Figyelj már Csizsolt!
Csak hogy érezd a Chi-t most oltok, egy kicsit!
Látom nem vágod! .... Nem mindegy hogy egy hülye okoskodik, vagy egy okos hülyéskedik ...
Ez egy ilyen sport ... nem kell mindent komolyan venni ...
A Chi legyen veled! Ennyi!
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2012. augusztus 10. - 16:21
Helyzetjelentés a Bükk Maraton pályáján kerékpározó nem nevezett versenyzõ balesetérõl az agria mentõktõl:"Az Agria Speciális Mentõ és Tûzoltó Csoport tagjaként szeretném tudatni, hogy azért voltunk mi is kint ezen a rendezvényen, hogy az ilyen baleseteknél segítsünk. A doktor urat tényleg nem értem hogy quaddal miért nem jött föl és mitõl félt viszont a mentõsök azzal az autóval nem tudtak volna fölmenni a pályára gyalog pedig lehetetlen lett volna lehozni. Mi mentünk és hoztuk le. A srácnak semmi komolyabb baja nem történt szerencsére mint kiderült. Nem tört el semmije. Agyrázkódással és horzsolásokkal megúszta a fülébõl a kavicsok miatt folyt a vér (amitõl persze mi is megijedtünk mert elõször mi sem láttuk) elvesztette az eszméletét és nagyon össze volt törve ezért hívtunk hozzá Miskolcról mentõhelikoptert és szállíttattuk a miskolci kórházba. Kitisztították a sebeit, bekötözték a fülét pedig 1 öltéssel összevarrták, ahol a kavics nagyon elvágta. Holnap haza is engedik."
www.szaguldoviragok.hu
Írta 2012. augusztus 10. - 13:52
Az én fejem sem volt semmi!Olyan,mintha épp a tenyerembe köpnék,vagy vmi!H111-es rajtszám... :-)
Írta 2012. augusztus 10. - 09:27
Nutrixxion táplálékkiegészítõk/foto/2012/MTB/0805-BukkMaraton/bukkm-134
Nutrixxion táplálékkiegészítõk/foto/2012/MTB/0805-BukkMaraton/bukkm-135
Nutrixxion táplálékkiegészítõk/foto/2012/MTB/0805-BukkMaraton/bukkm-136
Nutrixxion táplálékkiegészítõk/foto/2012/MTB/0805-BukkMaraton/bukkm-137
Írta 2012. augusztus 10. - 09:03
Írta 2012. augusztus 10. - 08:54
....ezért kell jó magyar szokás szerint hûtõtáskával lebillegni és abban többféle nem vizezett(esetleg) dobozos nedût bekészíteni a végére és akkor..... : )
Ez nem csak magyar szokás.Árultam már a F1-en mogyoródon , a felkészült német túristának aggregátorról mûködtetett hûtõgépében Tescoban vásárolt akciós sörök vannak , amit még beszerzési áron is képes továbbadni a megfáradt pólóárusnak , ha ugyanannak a pilótának szurkol.
-a mezõny jó fele k*rva szarul megy lefelé!!!!!
úgyhogy, aki az utóbbi pár 100 kommentben nyugdíjasozik/túrázósozik, annak k*rvára igaza van, sajnos
nem értem, hogy a már fényesre járt ösvényen mi a rákért kell egy kanyar elõtt közel állóra fékezni
Én emlékszem rátok , annyira üvöltöttetek , hogy elõször azt hittem , valaki fekszik az úton keresztbe a kanyar után.Állóra nem fékeztem azért , de magamhoz képest lelassultam kicsit , mire levágtam , hogy "csak" szurkoltok. Erre mondja a magyar tanár az iskolában , hogy artikuláció. Mindenesetre köszönjük a biztatást , tényleg jól esett (már a balos közben , mikor rájöttem az ottlétetek okára) , utána és persze elõtte is nyomtam , ahogy bírtam.Az Eged hegyi chipszõnyegtõl sikerült összehoznom egy középtáv abszolút 8. idõt.Már csak a hosszú fölfeléken kéne pár percet erõsödni és jó lesz az.
A sok defektrõl meg mindig az jut eszembe , hogy amikor én ütöm föl (ritkán) , akkor 100%-ban magamat okolom , néha még ideges is leszek magamra , hogy lehetek ilyen béna f@sz , soha nem az utat okolom , vagy a pályát.Nagyban függ szerintem a reflexektõl és a kerékpárkezeléstõl.Mindenki ugyanott megy le , csak vannak akik azt hiszik , hogy tankkal mennek , én meg ugrálok , mint egy bakkecske.
Írta 2012. augusztus 10. - 08:47
Írta 2012. augusztus 09. - 23:03
Még én hittem azt, hogy getzi kemény napunk volt dáviddal:
-rekedtre üvöltöttem magam NEKTEK, vaz, bár sok bánatos dolmányosvarjú meg se érdemli
-beszakadt a tiba- kútba a sörrel teli spáros szatyrunk, aminek következtében félmeztelen kellett békák, meg csíborok meg a faszomtudja mik közepette haláltmegvetõ bátorsággal derékig belebújnom abba a kib*szott redves tibába (pföjj)
-megmart a szúnyog (pföjj 2)
-dávid nyomkodós szalonnasütõjének a nyelét sikeresen elégettem, amig szurkoltunk, becsúszott a k*rva tûzbe
ezután kénytelen voltam a tiba mászás miatt levetett alsógatyámmal szorítgatni, muhahaha, hogy ne égessem össze magam
-a mezõny jó fele k*rva szarul megy lefelé!!!!!
úgyhogy, aki az utóbbi pár 100 kommentben nyugdíjasozik/túrázósozik, annak k*rvára igaza van, sajnos
nem értem, hogy a már fényesre járt ösvényen mi a rákért kell egy kanyar elõtt közel állóra fékezni
-okulva a postokból, legközelebb ha hallom a felvezetõ motorost, már vonyítjuk is az IIIIssssTEEn ááááld meg aaaa maaaaagyaaaart....
Szal, eluntuk a szurkolást, megraktuk dolgozóssal az utolsó pár killát, megittunk még egy kriglivel a rajt/célban (500Ft/korsó, vmi népsör, asztem leszo*om magam)
Írta 2012. augusztus 09. - 16:37
Wáááh a meredeken milyen jó képet csináltál rólam!
Mail ment...
Köszike Ma vagy holnap este küldöm a képeket mert még melóban vagyok!
Írta 2012. augusztus 09. - 12:13
Írta 2012. augusztus 09. - 10:09
Wáááh a meredeken milyen jó képet csináltál rólam!Bükk Maraton 3 Album - bukkmaratonharmadikalbum.armstrong.fotoalbum.hu
Még pár kép
Írta 2012. augusztus 09. - 09:44
Mail ment...2012 Bükk Maraton 2 - bukkmaratonketto.armstrong.fotoalbum.hu
Meredek mászás képei már fönt vannak!
Ha kell eredeti méretben akkor küldj egy mailt!