Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3064 hozzászólás a témában

tazsolt1

tazsolt1

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Középtáv ffi nevezés eladó a holnapi Bükk Maratonra 06203677670 Zsolt

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás
Középtáv FF nevezés eladó!

csizsolt

csizsolt

vendég

• fórumtag
  • 50 hozzászólás

Lesz-e "titkos" limitidõ a hosszún, mint tavaly? Kiírásban nem láttam ilyesmit, de tavaly is volt végül...

Engem tavaly jól leszopattak... Szerintem én voltam az elsõ a tárkányi csomópontnál, akinél kitalálták a limitidõt. Annyira meglepõdtem, hogy hagytam, hogy egy nyikhaj szervezõ levágja a csippemet.
Pár perc múlva jött utánam néhány versenyzõ, akik nem voltak olyan birkák, mint én, ordítoztak egy sort, és simán továbbengedték õket versenyezni. 6 éve minden Topmaratont megcsinálok hosszúban, volt olyan, hogy az idõjárás miatt feladtam, de a tavalyi kiállítás totál letaglózott.

Tisztában vagyok vele, hogy a hosszú táv a profik távja, a magamfajta hobbisokat nem ünneplik, de néha határozottan érzem a lekezelést, hogy még csak most érkeztem a célba, pedig bõven szintidõn belül szoktam beérni. Ha már tömegsport rendezvénynek van kinevezve, néha jól esne, ha nem nyuggerként néznének azokra, akik erejükhöz mérten maximális erõbedobással végigmennek a hosszún. Nem magamat sajnáltatom, hanem a társaim nevében is írtam ezeket.

Az idén, ha az említett csomópontnál kiáll elém egy szervezõ, simán elütöm...

Ja és a kedvenc kérdésem az itatóknál: "Sokan vannak még mögötted?"

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Lesz-e "titkos" limitidõ a hosszún, mint tavaly? Kiírásban nem láttam ilyesmit, de tavaly is volt végül...

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

A hosszú ugye 9.30-kor indul?

Versenykiírás - Egeres-völgy Sportfesztivál

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.091 hozzászólás

Sérülés miatt férfi m1 középtáv eladó, 4e.

még mindig van egy csapattársam, aki nem tud jönni... :-(

kzkvh2

kzkvh2

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás
A hosszú ugye 9.30-kor indul?

Jozz

Jozz

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás

A másik sporttárs sem tud menni, aki átvette volna, szóval újra szabad a nevezésem, viszont már tényleg elég késõ átíratni. Viszont ha valakinek mindegy, akkor vigye, megegyezünk, csak tényleg nem akarom, hogy elvesszen. Ha valakit csak a brutál helyszíni nevezés tart vissza, akkor itt az alkalom. mobilon 30-hat0kilenc8nulla9kettõ

Elkelt megint
Jó versenyzést mindenkinek

Keyoke

Keyoke

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Hello,

Tegnap ezt dobtam össze, a szintemelkedés a google earth alapján, itatók P-vel jelölve:
Feltöltött kép

kasza

kasza

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás

Sziasztok! Megvan valakinek, hogy az itatópontok hány kilométernél is vannak? Szeretnék a vázra felragasztani egy kis szintrajzot az itatópontokkal - olyat, mint amilyet a Mátrán is adnak. A középtávérdekel.

Jaj bocs, vaksi vagyok :(

Hosszú itató pontok km értékét tudja valaki? A letölthetõ track 2011-es.

mephisoft

mephisoft

törzsvendég

• fórumtag
  • 453 hozzászólás
Sziasztok! Megvan valakinek, hogy az itatópontok hány kilométernél is vannak? Szeretnék a vázra felragasztani egy kis szintrajzot az itatópontokkal - olyat, mint amilyet a Mátrán is adnak. A középtávérdekel.

Jaj bocs, vaksi vagyok :(

Nagyitó

Nagyitó

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás

Sziasztok, középtávos nevezést keresek, 06-20-4234576, köszi. G.

Köszönöm, megvan!

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Van rá esély, hogy lesz vizes frissítõ Völgyfõháznál, ott ahol tavaly az önkéntes frissítõ volt. Ez ugye közép és hosszú távot érinti

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
Megtelt a verda

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
szerintem marad a 1600 körüli...
Team Heavy Pedál Szeged

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Elõzõ évekhez képest csak nekem tûnik soknak az 1900m szint?

Jozz

Jozz

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás

Elkelt

A másik sporttárs sem tud menni, aki átvette volna, szóval újra szabad a nevezésem, viszont már tényleg elég késõ átíratni. Viszont ha valakinek mindegy, akkor vigye, megegyezünk, csak tényleg nem akarom, hogy elvesszen. Ha valakit csak a brutál helyszíni nevezés tart vissza, akkor itt az alkalom. mobilon 30-hat0kilenc8nulla9kettõ

CihaZoli

CihaZoli

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás

középtáv frissítõpontokról lehet tudni hogy hol lesznek ? km-ben értve (ha jól tudom 3 db van)

13, 25, 44 km.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

középtáv frissítõpontokról lehet tudni hogy hol lesznek ? km-ben értve (ha jól tudom 3 db van)

Pálya nyomvonalak - Egeres-völgy Sportfesztivál

:)
Team Heavy Pedál Szeged

Nagyitó

Nagyitó

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Sziasztok, középtávos nevezést keresek, 06-20-4234576, köszi. G.