Elismerésem a lélekjelenlétedhez, sajnos én ma túl engedelmes, "szabálytisztelõ" voltam...Kedves ojani, kasza és hasonlóan átvert sporttársaim!
A leghatározottabban támogatom a felháborodásotokat. Kérlek Benneteket, nézzetek vissza egy napot a hozzászólások között, és megtaláljátok a tegnapi idevágó véleményemet.
Azt írtam, hogy ha még egyszer elém áll egy rendezõ és jogtalanul le akarja vágni a chipemet, azt elütöm.
Ma így tettem volna, ha nem ugranak idõben félre. Én 13:09-kor haladtam át a rajt-cél területen és láttam, hogy az elõttem levõ társunkat éppen megfosztják a chipétõl. (Pedig tök jól ment a srác, többször elõzgettük egymást, és szerintem jobb volt nálam.) Én vettem egy nagy levegõt, beletapostam a "gázba" és áttörtem a védõkön. Ennek köszönhetõen fent vagyok a teljesített eredmény listán, de lehet, hogy kérni fogom, hogy zárjanak ki, mert nem tartottam be a rendezõk utasítását! (Egyébként a következõ itatóig majdnem szomjan haltam, mert így nem állhattam meg.) H3-as voltam.
Gondolhatjátok, hogy a fel- és lemenõik mit kaptak gondolatban.
Az egészben talán az a legfelháborítóbb, hogy a másik két távon történ tömeges baleseteket, bukásokat, defekteket, elfáradásokat vették alapul az inkorrekt döntésük meghozatalakor. Mi köze a hosszú távnak a másik két távon történt - zömmel amatõrködés kategóriájába sorolható - bénázásokhoz? Nem lebecsülni akarom a rövidebb távokat teljesítõket, de a hosszú táv azért is más, mint a másik kettõ, mert ide jóval nagyobb arányban neveznek tapasztaltabb, gyakorlottabb kerékpárosok - érthetõ okokból. Miért rajtuk verik el a port?