ami tetszett:
-ezt kábé mindenki leírta, egyetértek, alapvetõen jó volt
-kimagaslóan jó volt a hosszútávon a frissítés
-KATEGÓRIARAJT - igen, így kell ezt megoldani - nem volt tolás/torlódás :clap:
ami nem tetszett:
-pálykijelölés gyenge közepes volt - ne haragudjatok, de amit hosszútávon mûveltetek a kijelölésben, azt már simán óvni lehetett volna az UCI szabályok szerint, de hogy nevesítsük:
-Bánkút-1 elõtt volt egy Y-elág - többen elkavartunk balra, mert nem volt lezárva, s nem vettük észre a jobb ágban a jelet - egy aszfalt T-be futva utána visszakavartunk a pályára, de mégiscsak 3-4 km (ráadásul felfelé) extrában
-Bánkút-2 után az aszfaltszakaszokról hiányoztak a megerõsítõ jelek - volt, ahol 10 méterenként volt sárga nyíl, utána meg 5 km-en át SEMMI - vissza is fordultam, mert egyszerûen nem hittem el, hogy ekkora távon át SEMMI nincs
-az irányjelzõ táblák merevsége kevés volt - a nagy szélben csomó a fákra volt tekeredve, s nem lehetett látni hová mutat - ez a Répáshutai DH elõtt az erdõírtásban volt nagy probléma
-sok helyen nem volt X-tábla a rossz úton
-a halálfejek sok helyen már késõn voltak, s kábé 2 db-nak volt értelme (volt egy csomó olyan, hogy ott paráztam, hogy "úristen, mi jöhet itt", utána meg semmi

A verseny egyébként nem ment rosszul, kicsit bosszantott, hogy ennyi idõt elszüttyögtem a kijelölés miatt, de végül is az 5:21-es tekert idõ annyira talán nem gáz.