Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3064 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Oszt' hun vannak a hosszútávfotók? Megint büntiben vagyunk? :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

hedis

hedis

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
...400 képnél tartok!
www.tompa.mindenkilapja.hu :bananadan

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
tetszett az idei pálya is, szerencsére a sarat is megúsztuk.
ezt a versenyt is defekt nélkül és 2:50 perc alatt sikerült abszolválni. (közép táv)
a szervezéssel nem volt gond, bár minden hazai maraton így lenne...bár voltak néhányan akik eltévedtek...:-/
Hápi: Egerben Ti voltatok igaz a zöld Skodában? (mi a zsigulisok voltunk:-))

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Dave, ti nem jártatok a bukkanós (vízmosás) felé.

akkor nem egyrõl beszélünk, de a híd elõtt volt egy ilyen nagyobb bukkanó, ami eléggé meglepett, mert a semmibõl jött és az égbe vezetett. ;)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én 26. lettem, ha nem kavarok el, mondjuk 5 helyezést hozhattam volna, nem többet. Többet kell edzeni. Evvan. Annyira azért nem vagyok elégedetlen, örülök, hogy túléltem meg minden.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Dave, ti nem jártatok a bukkanós (vízmosás) felé.

A sebesség mindent megold.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
sysspo, hát ez nem túl jó hír...elég csúnyán eldobta a vasat, amint láttam, hogy repül, húztam is a féket, nehogy kövessem õt az árokba.

arra a bukkanósra tényleg kellett volna egy halálfej, de az erdõben a csikicsukishoz nem volt hülyeség rakni, azért elég kellemetlen tud lenni, ha valaki nem tud idõben felkészülni és fékezni, és emiatt össze vissza csapja magát a fák között.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
absz: 163/472
kat: 66/160

:(
...fránya defektek, jobbra számítottam...
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Köszi mindkettõtöknek.

kocim

kocim

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Kozep absz.: 183/472
kat.: 75/160

gratulalok!

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern

Valaki tudna segíteni nekem abban, hogy megmondja, mennyi induló közül hányadik lettem abszolútban (nem tudok most pdf-et megnyitni), K474 Márkus János.
Elõre is köszönöm.

férfi abszolút 472/183

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Valaki tudna segíteni nekem abban, hogy megmondja, mennyi induló közül hányadik lettem abszolútban (nem tudok most pdf-et megnyitni), K474 Márkus János.
Elõre is köszönöm.

183/472, 03:09:41
75/160 kategóriádban.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Elõre is köszönöm.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Hmm, épp azon filózok hogy elkérjem-e a számokat én is, mert évek óta járkálok, de mivel fájni nem (különösebben) fáj, szedem a glükozamin tartalmú cuccokat és csókolom; csak azt nem tudom hogy hogy kéne rá vigyázni/fejlesztni... Ilyenekért érdemes zaklatni dokikat, vagy ha nem kell kezelniük (nem jön utánam kess) akkor nem szeretnek? (MÁV korházban is ez volt a szitu :( )

Én a mosdás, pumpálás, nyújtások, lassan-pörgetõsen, óvatosan fényében elégedett vagyok az eredményemmel :D 294/472, 102/160. Mátrára hátha összekapom magam kissé és lábaimat újra munkára foghatom rendesen...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

kocim

kocim

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Fent vannak az eredmenyek. Jobbra szamitottam:( Ha nem kell meg megallnom masfel km-rel a vege elott nyujtani jobban ereztem volna magam. Ugy gorcsolt mindket labam h nem birtam behajlitani es lefordultam a bringarol... amator:)

hedis

hedis

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
...töltögetem a tegnapi fotóitokat, az elsõ 300-at megnézhetitek a www.tompa.mindenkilapja.hu -n
...igyekszem a többivel is!
...a hosszútávosoktól elnézést, béna voltam! ...igérem legközelebb tartalékolok rájuk is (memóriááááááát!!!)! :mybad:

sztyopa

sztyopa

vendég

• fórumtag
  • 156 hozzászólás
Elôzetes eredmények

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Vcsibe asszem tudom melyikrõl beszélsz, én is majdnem eldobtam bõ 40nél a vasdat egy mély vízátfolyásnál, ott kissé megijedtem; de megúsztam... Azt szeritnem is ki kellett volna, ez a 3. hely ahov araktam volna. (És 2 helyrõl a halálfejet levettem volna...) Igaz, így is alegjobban kijelölt volt idén.

Láccik a zoknim, láccik a zoknim :D (127. kép)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Látod Hotmaat! Mindenki segít! Említettem Neked, hogy van még doki a tarsojomba! Viszont az maszek, tehát minden megmozdulása a bankszámládat apasztja. Kell?

Kell hát.
A térdem nem pénz kérdése.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Eredeti szerzõ:Dit
Hihi, hát igen, azt hiszem én elég jó referenciának számítok :)

Annak biza! :D
Nem is hisszük el, hogy két hónapja mûtöttek! Szerintem az EPO teszi! ;)