Egyébként a MÁV szívesen ad felvilágosítást

Köszi, bár jobbra számítottam..
de valahogy megküzdök vele (csak sár ne legyen...:-)). Akkor vasárnap, addig is jó felkészülést mindenkinek!
Köszi, Sztyopa, az aztán a biztatás!!!De azért azt sem árt tudni, hogy mire számítsak:)
Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."
Elég nagy félreértés van kibontakozóban, hiszen ma hívtam az illetékest és azt mondta hogy a vége az nem változott. Csak tudja hisz õ rendezi az egészet. De biztosat majd csak akkor lehet tudni ha majd a versenyen odaérünk a biciklisútra és vagy elterelnek vagy nem. Én már nem tudom, alényeg az hogy ha olyan maradna a pálya mint ma az király lenne
Nem a kerékpárúton kell elgurulni hanem a rövidtáv is mászik egy kicsit a Várhegy oldalban.Nekem vasárnap kijött a 44 km.
há jóhogy innen nehéz megitélni a dolgokat !tegnap tán ott esett az esõ a bükkben ,ugytünik nemnagyon várható száraz pálya! aki akar holnap délután jönni bicajozni a pályán az irjon(nem nyélen) !
há jóhogy innen nehéz megitélni a dolgokat !tegnap tán ott esett az esõ a bükkben ,ugytünik nemnagyon várható száraz pálya! aki akar holnap délután jönni bicajozni a pályán az irjon(nem nyélen) !Látom a szegedieknél ez az alapértelmezett kérdés!
![]()
Köszi, bár jobbra számítottam..Sár az mindig van, tengelyig érõ.
![]()
Egy közepes nehézségû mászás (rögtön azután, hogy szétválik a 2 táv) és egy nehéz, tolós mászás (dh pálya) a különbség.
Köszi, Sztyopa, az aztán a biztatás!!!Hajrá Jozz, nyomjad neki!
Nyugi bírni fogod.
Egy kis biztatást, megnyugtatást kérnék...köszi!
Látom a szegedieknél ez az alapértelmezett kérdés!
![]()
Sziasztok - a rövid és a közép közötti 11 km mennyire kemény? A szint alapján elég komoly a különbség, bár ha aszfalt vagy dózerút akkor nem izgulok... csak azért kérdem mert röviden szoktam menni (középmezõny közepe általában - kivéve idei Crosskovácsi..:scared: ) itt "hétvégi" bringásként bevállaltam a közepet, pedig nem is ismerem a pályát... Egy kis biztatást, megnyugtatást kérnék...köszi!
A sebesség mindent megold.
milyen a pálya állapota ? sár van még ?
mi mennénk délután csak nem ismerem a pályát !Még egyszer megkérdezem, valakinek nincs kedve egy közép túrázós pályabejárást mennie pénteken (holnap) (aki ismeri a pályát)?