Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3064 hozzászólás a témában

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás
Ha nincsen kerékpár kocsi az adott vonalon, akkor az elsõ kocsi elsõ felszálló ill. és utolsó kocsi utolsó felszálló részében lehet 2-2- kerékpárt szállítani, ez biztos. De kerékpár szállító jegy megváltása kötelezõ.

Egyébként a MÁV szívesen ad felvilágosítást :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Bálint56: azt, hogy lehet-e vonaton bringát szállítani, miért nem az illetékesektõl, azaz a MÁV ügyfélszolgálattól kérdezed meg? vagy simán megnézed az elvirán, http://elvira.mav-start.hu

és itt ha lenyitod a listában szereplõ vonatokat, akkor ott a kerékpárjel, hogy szállíthatsz-e kerékpárt az adott szerelvényen, avagy sem. de a telefon a biztos.

Bálint56!

Bálint56!

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Sziasztok! Valaki megy a maratonra vonattal Budapest felõl? ( Budapest?Gödöllõ?Hatvan? ) Ha igen akkor melyik vonattal,. és még lenne egy kérdésem. Szerintetek gyorsvonaton lehet kerékpárt szállítani? Mert vasárnap szinte csak azok járnak (Bp- Hatvan- Eger). és mindd gyors. egyetlenegy személy vonat megy egész nap, az is 5:05 kor :( Ha valaki valamit tud kérem írjon ! Köszönöm !

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Köszi, bár jobbra számítottam..:( de valahogy megküzdök vele (csak sár ne legyen...:-)). Akkor vasárnap, addig is jó felkészülést mindenkinek!

Köszi, Sztyopa, az aztán a biztatás!!!:) De azért azt sem árt tudni, hogy mire számítsak:)

Azért mindent Ne hiddjetek el MJaninak ... A rövidtáv "aszfalton" megy el Felsõtárkányig azaz a középtáv 2. mászása elött elválik a rövid (lefelé) és a közép (mászik felfelé), kicsit ráz, de nem vészes majd Felsõtárkánynál ismét találkozik a két táv. A rövid megy a bringa útra a Közép irány a DH Pálya felfelé ... erõsek megmásszák (az elsõ 30-40 abszolutban) a többiek tolják ... a lefelék viszont kárpótolnak.

Sárral meg ne számolj ha 1 hétig esik akkor is bármilyen gumival lehet teljesíteni a távot
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
Újabb rövidtávú nevezése elado !
ÉRD: +3670/533-60-88

Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."

www.szksc.hu

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás

Elég nagy félreértés van kibontakozóban, hiszen ma hívtam az illetékest és azt mondta hogy a vége az nem változott. Csak tudja hisz õ rendezi az egészet. De biztosat majd csak akkor lehet tudni ha majd a versenyen odaérünk a biciklisútra és vagy elterelnek vagy nem. Én már nem tudom, alényeg az hogy ha olyan maradna a pálya mint ma az király lenne

Szerintem Õ a tavalyira gondolt, amikor másztunk a Várhegyen, hogy az nem fog változni:) Szerintem ami Te mentél az a két évvel ezelõtti pálya amikor tényleg a kerékpárúton gurult el a rövidtáv.

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
Elég nagy félreértés van kibontakozóban, hiszen ma hívtam az illetékest és azt mondta hogy a vége az nem változott. Csak tudja hisz õ rendezi az egészet. De biztosat majd csak akkor lehet tudni ha majd a versenyen odaérünk a biciklisútra és vagy elterelnek vagy nem. Én már nem tudom, alényeg az hogy ha olyan maradna a pálya mint ma az király lenne

Nem a kerékpárúton kell elgurulni hanem a rövidtáv is mászik egy kicsit a Várhegy oldalban.Nekem vasárnap kijött a 44 km.

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás
Nem a kerékpárúton kell elgurulni hanem a rövidtáv is mászik egy kicsit a Várhegy oldalban.Nekem vasárnap kijött a 44 km.

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
Hali!
Akit érdekel a rövidtáv:

Nos az elsõ 12 kilcsi ugyanaz mindenkinek, 6km aszfalt és 6 km dózer. (ma mentem amúgy egy kört a röviden...) Ja csontszáraz volt végig. Aztán elmegyünk jobbra és ott van egy izgi kb 4-5 km-es lefelé. Na itt kell vigyázni, végig a drótkerítés mentén megyünk és kavicsos sóderes. Van két elég erõs balos kanyar amit illik megtisztelni kellõ féktávval. Aztán az 5 km ejtõzés után egy derékszögû baloskanyarral visszatérünk az aszfaltra. Ott megint kb 2km mászás, félig aszfalt, félig kavicsos dózeren. Majd egy híd után jobbra folytatódik a felfelé mászás, ami megint kb 3 km. Aztán jön a száguldás egészen be Felsõtárkányig. Itt azért van sár, pocsolya amit ki lehet kerüni, nem jut be oda elég napfény. Aztán a megszokott kerékpáros út befelé, és jön a kedvencem, a kavicsos mászás a telkek mentén. Utána egy kis kanyargós lefelé, majd jön a mezõ, és átkelés a vasúti síneken, jobbanmondva csak a köveken mert nincs már sín. Utána megint lefele és jön a fahíd, ami elsõre ijesztõ, de jobb lendületbõl átmenni rajta, mint leszállni. És már csak egy km-es mentel van a célig és a vége nekem 38,52 km!

Esni még biztos hogy fog, de csak záporok, ami a 30-34 fokos meleg miatt jelentéktelenek lesznek, remélem!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

há jóhogy innen nehéz megitélni a dolgokat !tegnap tán ott esett az esõ a bükkben ,ugytünik nemnagyon várható száraz pálya! aki akar holnap délután jönni bicajozni a pályán az irjon(nem nyélen) !

Tétel #1: Mindig sár van. Ha nincs, örülj. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás

Látom a szegedieknél ez az alapértelmezett kérdés! ;) :D

há jóhogy innen nehéz megitélni a dolgokat !tegnap tán ott esett az esõ a bükkben ,ugytünik nemnagyon várható száraz pálya! aki akar holnap délután jönni bicajozni a pályán az irjon(nem nyélen) !

www.szksc.hu

Jozz

Jozz

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás

Sár az mindig van, tengelyig érõ. :)

Egy közepes nehézségû mászás (rögtön azután, hogy szétválik a 2 táv) és egy nehéz, tolós mászás (dh pálya) a különbség.

Köszi, bár jobbra számítottam..:( de valahogy megküzdök vele (csak sár ne legyen...:-)). Akkor vasárnap, addig is jó felkészülést mindenkinek!

Hajrá Jozz, nyomjad neki!
Nyugi bírni fogod. :)

Köszi, Sztyopa, az aztán a biztatás!!!:) De azért azt sem árt tudni, hogy mire számítsak:)

sztyopa

sztyopa

vendég

• fórumtag
  • 156 hozzászólás

Egy kis biztatást, megnyugtatást kérnék...köszi! :)

Hajrá Jozz, nyomjad neki!
Nyugi bírni fogod. :)

Más:
Középtávos férfi nevezések eladók. --> priviben keress!

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Igen ,de ezt én szoktam kérdezni.
Team Heavy Pedál Szeged

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Rövidtávú nevezés eladó!
Team Heavy Pedál Szeged

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Sár az mindig van, tengelyig érõ. :)

Sziasztok - a rövid és a közép közötti 11 km mennyire kemény? A szint alapján elég komoly a különbség, bár ha aszfalt vagy dózerút akkor nem izgulok... csak azért kérdem mert röviden szoktam menni (középmezõny közepe általában - kivéve idei Crosskovácsi..:scared: ) itt "hétvégi" bringásként bevállaltam a közepet, pedig nem is ismerem a pályát... Egy kis biztatást, megnyugtatást kérnék...köszi! :)

Egy közepes nehézségû mászás (rögtön azután, hogy szétválik a 2 táv) és egy nehéz, tolós mászás (dh pálya) a különbség.

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

milyen a pálya állapota ? sár van még ?

With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Jozz

Jozz

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
Sziasztok - a rövid és a közép közötti 11 km mennyire kemény? A szint alapján elég komoly a különbség, bár ha aszfalt vagy dózerút akkor nem izgulok... csak azért kérdem mert röviden szoktam menni (középmezõny közepe általában - kivéve idei Crosskovácsi..:scared: ) itt "hétvégi" bringásként bevállaltam a közepet, pedig nem is ismerem a pályát... Egy kis biztatást, megnyugtatást kérnék...köszi! :)

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
milyen a pálya állapota ? sár van még ?

www.szksc.hu

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás

Még egyszer megkérdezem, valakinek nincs kedve egy közép túrázós pályabejárást mennie pénteken (holnap) (aki ismeri a pályát)? :)

mi mennénk délután csak nem ismerem a pályát ! :D

www.szksc.hu