Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3064 hozzászólás a témában

AntZ

AntZ

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás

Hát ide v oda 3 kor kelés, mondom megkérdeztem ma Gödöllõn 3 különbözõ kalauzt, meg még egy kettõt a vonaton, és mindegyik azt mondta hogy gyorsvonaton is lehet szállítani, az elsõ és az utolsó vagon elején / hátulján . Szóval lehet nekem marad az. az egyszerûbb lenne :S csak hát nem tudom

ja. enegm se szokott zavarni. fölteszem valamelyik végébe. legfeljebb maradok a bringánál és nem ülök le.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
most nézem, hogy így fahíd, úgy fahíd. vicces, az iyleneket észre se veszem, csak hogy valamin átmentem:)

no, jó mókázást mindenkinek, remélem úgy készültök, mint én!

Bálint56!

Bálint56!

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Tényleg, visszatérve a vonatozáshoz, valaki tervezi hogy Budapest irányából vonattal utazik? Vagy marad az autó,repülõ,helikopter?

ANTZ!

ne haragudj :D pont most írtam megint :) de oké elovlastam. na megelõztél az írásban :D

Hát ide v oda 3 kor kelés, mondom megkérdeztem ma Gödöllõn 3 különbözõ kalauzt, meg még egy kettõt a vonaton, és mindegyik azt mondta hogy gyorsvonaton is lehet szállítani, az elsõ és az utolsó vagon elején / hátulján . Szóval lehet nekem marad az. az egyszerûbb lenne :S csak hát nem tudom

AntZ

AntZ

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás

Sziasztok! Valaki megy a maratonra vonattal Budapest felõl? ( Budapest?Gödöllõ?Hatvan? ) Ha igen akkor melyik vonattal,. és még lenne egy kérdésem. Szerintetek gyorsvonaton lehet kerékpárt szállítani? Mert vasárnap szinte csak azok járnak (Bp- Hatvan- Eger). és mindd gyors. egyetlenegy személy vonat megy egész nap, az is 5:05 kor :( Ha valaki valamit tud kérem írjon ! Köszönöm !

Hali!
lehet azzal megyek. nem leszel egyedül. kemény lesz 3kor kelni, de túl lehet élni. bár még ott a szombat délelõtt, hogy találjak valami szállást.

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás

Mi, hát tiszta veszélyes. Sõõt, _életveszélyes_.

Nem is tudom hogy lesz-e valaki aki át tud rajta tekerni... Talán valami õrült DH-s állat, ezt másfajta biciglivel nem is lehet megcsinálni... Valami különdíjat is ki lehetne találni az öngyilkosjelöltek számára...

Jól mondod Rémhöri :) akkor én már meg is nyertem, mert tegnap sikerült átmenni rajta, lendület kell és egy kis bátorság. Szerintem még a hugom is át fog rajta gurulni. vagy nem....

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

Ugye nem gondoljátok komolyan, hogy ettõl a "hídtól" paráztok?:wtf:

Mi, hát tiszta veszélyes. Sõõt, _életveszélyes_.

Nem is tudom hogy lesz-e valaki aki át tud rajta tekerni... Talán valami õrült DH-s állat, ezt másfajta biciglivel nem is lehet megcsinálni... Valami különdíjat is ki lehetne találni az öngyilkosjelöltek számára...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Bálint56!

Bálint56!

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Sziasztok. Na ma utána jártam ennek a MÁV-os ügynek,(megkérdeztem 3 különbözõ kalauzt ) és úgy van ahogy mondjátok. Ha nem tüntetik fel a KERÉKPÁR logót az interneten / vagonon, akkor az elsõ és utolsó vagon elejére hátuljra lehet biciklit pakolni, amit azt jelenti. hogy bazi sok bicó nem igazán fér el . ! tök jó.

Na további kellemeset !
sziasztok

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ugye nem gondoljátok komolyan, hogy ettõl a "hídtól" paráztok?:wtf:

sztyopa

sztyopa

vendég

• fórumtag
  • 156 hozzászólás
Szerintem a híd -- jellegét tekintve -- hasonlít a Dunamarci végén a várbeli pallóra. Nem különösebben veszélyes, de tréfás lehet ha elôtte kihajtottad magad és már nem tudsz koncentrálni. Szerintem a mezôny 60%-a leszáll és áttolja. Az itt ücsörgô fotósok nagy bánatára. :)

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás

Kb annyira veszélyes mint áttekerni a Lánchídon forgalommentes idõszakban, csak korlát nélkül a híd két szélén. Ha vki egy ilyen "veszély" miatt hezitál az induláson az menjen országúti teljesítménytúrára.... és nem Rád gondolok mrteo!

Köszönöm, nem vettem magamra :)
Csak annyiszor olvastam róla, hogy gondoltam rákérdezek.

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
Simán át lehet menni a fahídon, még akkor is ha sár van :)
http://www.bringaban.../06bukk_011.jpg
ja, ez nem én vagyok, én tuti toltam volna :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
szerintem meg ahol nem teljesen kizárt, hogy az ember feltekerjen, ott tekerjen fel, próbálja meg - felfelel nem lehet (akkorát:D) esni. :) persze ha gyorsabb leugrani és felcaplatni a bringával vállon, mert annyira rossz a talaj, akkor tegye ezt. de a DH-pálya nem vészes, tessék megpróbálni. :)

a fahíd meg kb olyan szintû, mint a DM-es rámpa - ha lenézel, megijeszt egy kicsit, de beülsz nyereg mögé, elsõ féket nem húzod, meg a hátsót se nagyon, és lent is vagy. elég, ha csak a fotókon látszik ,hogy be vagy sz*rva, nem kell letolni, hogy ezt bizonyítsd is...:D

boca: szép biciklid van az avataron...;)

sok sikert nektek, akiknek pedig eladtam a nevezésem, és még mindig nem jött meg a $$, azoktól azért a jövõ 7en szeretném megkapni...;)

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
azt mondják az okosok, hogy roppant meleg lesz 35 fok vigyázzunk magunkra, mindenkinek baleset és defektmentes versenyt kívánok!
" A Cube el van vetve! "

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Halkan jegyzem meg -aki ismer, tudja mennyire vagyok erõs, én abszolút nem mondanám, hogy az vagyok- de a DH pályán max 50m tolással tavaly feltekertem, pedig elõször voltam ott.

A fahídnál meg a fotósok csemegéznek, ott érdemes menni jól :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Jozz

Jozz

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás

Azért mindent Ne hiddjetek el MJaninak ... A rövidtáv "aszfalton" megy el Felsõtárkányig azaz a középtáv 2. mászása elött elválik a rövid (lefelé) és a közép (mászik felfelé), kicsit ráz, de nem vészes majd Felsõtárkánynál ismét találkozik a két táv. A rövid megy a bringa útra a Közép irány a DH Pálya felfelé ... erõsek megmásszák (az elsõ 30-40 abszolutban) a többiek tolják ... a lefelék viszont kárpótolnak.

Sárral meg ne számolj ha 1 hétig esik akkor is bármilyen gumival lehet teljesíteni a távot

Köszi, akkor a DH pályán tuti tolom, a többit majd meglátjuk, a sár miatt meg nem aggódom (egy sáros Crosskovácsinál semmi nem lehet durvább):)

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Ha valaki megrémült, megsérült vagy nem engedi az asszony és bebukná a nevezési díjat, a túlméretes pólót meg a már megvett kaját akkor írjon, csörögjön (70/389-5684) és átveszem a nevezését.
Köszönöm

Mielõtt leharapjátok a fejem a túlméretes póló és a kaja -a BM-ra tapasztalat hiányában- nem feltétlenül releváns

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Már sokadszor olvasok egy fahídról, ami "veszélyes".
Mivel elsõ Bükk marcim, felraknátok egy képet a hídról, hogy legalább lássam mirõl van szó?

Ne aggódj, nem vészes;) Kb. mindenki átmegy rajta:) Inkább jó kis élményfokozó, semmint veszélyes:)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
A máv évek óta tudhatná ha akarná hogy mi lesz ilyenkor Egerben, de sose akar róla tudni! És csak a legelsõ és leghátó kocsi lgelején/leghátuljn vihetnénk utána haza a 100+ biciklit a vonaton...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Plumber

Plumber

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Kb annyira veszélyes mint áttekerni a Lánchídon forgalommentes idõszakban, csak korlát nélkül a híd két szélén. Ha vki egy ilyen "veszély" miatt hezitál az induláson az menjen országúti teljesítménytúrára.... és nem Rád gondolok mrteo!

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás
Már sokadszor olvasok egy fahídról, ami "veszélyes".
Mivel elsõ Bükk marcim, felraknátok egy képet a hídról, hogy legalább lássam mirõl van szó?