ja. enegm se szokott zavarni. fölteszem valamelyik végébe. legfeljebb maradok a bringánál és nem ülök le.Hát ide v oda 3 kor kelés, mondom megkérdeztem ma Gödöllõn 3 különbözõ kalauzt, meg még egy kettõt a vonaton, és mindegyik azt mondta hogy gyorsvonaton is lehet szállítani, az elsõ és az utolsó vagon elején / hátulján . Szóval lehet nekem marad az. az egyszerûbb lenne :S csak hát nem tudom
Jelentkezz be Regisztrálj
XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány
Írta 2008. augusztus 01. - 22:18
Írta 2008. augusztus 01. - 21:13
no, jó mókázást mindenkinek, remélem úgy készültök, mint én!
Írta 2008. augusztus 01. - 21:08
ANTZ!
ne haragudj pont most írtam megint de oké elovlastam. na megelõztél az írásban
Hát ide v oda 3 kor kelés, mondom megkérdeztem ma Gödöllõn 3 különbözõ kalauzt, meg még egy kettõt a vonaton, és mindegyik azt mondta hogy gyorsvonaton is lehet szállítani, az elsõ és az utolsó vagon elején / hátulján . Szóval lehet nekem marad az. az egyszerûbb lenne :S csak hát nem tudom
Írta 2008. augusztus 01. - 21:07
Hali!Sziasztok! Valaki megy a maratonra vonattal Budapest felõl? ( Budapest?Gödöllõ?Hatvan? ) Ha igen akkor melyik vonattal,. és még lenne egy kérdésem. Szerintetek gyorsvonaton lehet kerékpárt szállítani? Mert vasárnap szinte csak azok járnak (Bp- Hatvan- Eger). és mindd gyors. egyetlenegy személy vonat megy egész nap, az is 5:05 kor Ha valaki valamit tud kérem írjon ! Köszönöm !
lehet azzal megyek. nem leszel egyedül. kemény lesz 3kor kelni, de túl lehet élni. bár még ott a szombat délelõtt, hogy találjak valami szállást.
Írta 2008. augusztus 01. - 19:58
Jól mondod Rémhöri akkor én már meg is nyertem, mert tegnap sikerült átmenni rajta, lendület kell és egy kis bátorság. Szerintem még a hugom is át fog rajta gurulni. vagy nem....Mi, hát tiszta veszélyes. Sõõt, _életveszélyes_.
Nem is tudom hogy lesz-e valaki aki át tud rajta tekerni... Talán valami õrült DH-s állat, ezt másfajta biciglivel nem is lehet megcsinálni... Valami különdíjat is ki lehetne találni az öngyilkosjelöltek számára...
Írta 2008. augusztus 01. - 18:30
Ugye nem gondoljátok komolyan, hogy ettõl a "hídtól" paráztok?:wtf:
Mi, hát tiszta veszélyes. Sõõt, _életveszélyes_.
Nem is tudom hogy lesz-e valaki aki át tud rajta tekerni... Talán valami õrült DH-s állat, ezt másfajta biciglivel nem is lehet megcsinálni... Valami különdíjat is ki lehetne találni az öngyilkosjelöltek számára...
Írta 2008. augusztus 01. - 18:18
Na további kellemeset !
sziasztok
Írta 2008. augusztus 01. - 17:28
Írta 2008. augusztus 01. - 15:28
Írta 2008. augusztus 01. - 10:59
Köszönöm, nem vettem magamraKb annyira veszélyes mint áttekerni a Lánchídon forgalommentes idõszakban, csak korlát nélkül a híd két szélén. Ha vki egy ilyen "veszély" miatt hezitál az induláson az menjen országúti teljesítménytúrára.... és nem Rád gondolok mrteo!
Csak annyiszor olvastam róla, hogy gondoltam rákérdezek.
Írta 2008. augusztus 01. - 10:28
http://www.bringaban.../06bukk_011.jpg
ja, ez nem én vagyok, én tuti toltam volna
Írta 2008. augusztus 01. - 10:27
a fahíd meg kb olyan szintû, mint a DM-es rámpa - ha lenézel, megijeszt egy kicsit, de beülsz nyereg mögé, elsõ féket nem húzod, meg a hátsót se nagyon, és lent is vagy. elég, ha csak a fotókon látszik ,hogy be vagy sz*rva, nem kell letolni, hogy ezt bizonyítsd is...
boca: szép biciklid van az avataron...
sok sikert nektek, akiknek pedig eladtam a nevezésem, és még mindig nem jött meg a $$, azoktól azért a jövõ 7en szeretném megkapni...
Írta 2008. augusztus 01. - 10:25
Írta 2008. augusztus 01. - 10:24
A fahídnál meg a fotósok csemegéznek, ott érdemes menni jól
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2008. augusztus 01. - 10:21
Köszi, akkor a DH pályán tuti tolom, a többit majd meglátjuk, a sár miatt meg nem aggódom (egy sáros Crosskovácsinál semmi nem lehet durvább)Azért mindent Ne hiddjetek el MJaninak ... A rövidtáv "aszfalton" megy el Felsõtárkányig azaz a középtáv 2. mászása elött elválik a rövid (lefelé) és a közép (mászik felfelé), kicsit ráz, de nem vészes majd Felsõtárkánynál ismét találkozik a két táv. A rövid megy a bringa útra a Közép irány a DH Pálya felfelé ... erõsek megmásszák (az elsõ 30-40 abszolutban) a többiek tolják ... a lefelék viszont kárpótolnak.
Sárral meg ne számolj ha 1 hétig esik akkor is bármilyen gumival lehet teljesíteni a távot
Írta 2008. augusztus 01. - 10:10
Köszönöm
Mielõtt leharapjátok a fejem a túlméretes póló és a kaja -a BM-ra tapasztalat hiányában- nem feltétlenül releváns
Írta 2008. augusztus 01. - 09:55
Már sokadszor olvasok egy fahídról, ami "veszélyes".
Mivel elsõ Bükk marcim, felraknátok egy képet a hídról, hogy legalább lássam mirõl van szó?
Ne aggódj, nem vészes;) Kb. mindenki átmegy rajta:) Inkább jó kis élményfokozó, semmint veszélyes:)
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2008. augusztus 01. - 09:39
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2008. augusztus 01. - 09:18
Írta 2008. augusztus 01. - 08:11
Mivel elsõ Bükk marcim, felraknátok egy képet a hídról, hogy legalább lássam mirõl van szó?