Jelentkezz be Regisztrálj
XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány
Írta 2008. augusztus 04. - 06:48
Fú izgi lehetett azokkal a gumákkal ott. Még én is paráztam kicsit, pedig nekem elõl Noby Nic volt.
Milyen az az ücsörgõs esés?
Írta 2008. augusztus 04. - 06:45
A gumi témához Z-max forever.
Akik estek azoknak mielõbbi gyógyulást kívánok!
Írta 2008. augusztus 04. - 06:02
Amikor a R-K nyomon mentünk, ott nekem is... Viszont a Bánkút utáni sarazás során, vagy a Hór-völgyi fröcsögés és a becsatlakozás elõtti csúszós-saras singletracken kínszenvedés volt. Azért vicces, hogy sárral csak a hosszúsok szívtak.
ott gondolom nekem sem jött volna be... de a furious fred(kat.1.hely) sem jött volna be jobban:D
Írta 2008. augusztus 04. - 05:45
jó szarul ment a móka nekem
-tavalyihoz képest+ fél óra
-2 ücsörgõs esés
-némi gyomorprobi hányikálással
-pöpec gumi, ami sokat segített a hór völgyben keresztben csúszkálni tempon.. /traffic 1.9, 3.3bar/
Írta 2008. augusztus 03. - 23:38
Verseny után mákostésztát ettem és édes lötyit ittam, itthon pedig édes palacsinta volt a kaja.
A sebesség mindent megold.
Írta 2008. augusztus 03. - 23:16
Nekem se esett le még 2006ban de azért itt már sokaknek le kellett volna.. :chin:
OFF Ha még nem tûnt volna fel, nem a félóránkénti bontást várjuk (bár jó), hanem már 1 teljes perc is elegendõ. És a Mátramarcin is megy egy rövid szaksz az aszfalton rajt után, s jééé, mégis meg a bontás. És például a Szilváson hol látsz "fõutat"?
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2008. augusztus 03. - 23:14
Még egy dolgot tudnék javasolni a szervezõknek én is, ha lehet. A célterületen sok gyümölcsöt! Lehessen már kapni szeletelt dinnyét, almákat, stb:) Valamint inkább a sós ételekre koncentráljanak rá. Az emberfia a zselék és izok után már akár egy marék ropinak is tud örülni!
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
vendég_hetesbusz_*
Írta 2008. augusztus 03. - 23:13
25.5 kilóméteren sötét erdõ középen lefelé nagy kavics nemészrevesz, és 50-nel elszáll...
Mögöttem hatalmas fékezések, srác-1 lepattan félrehúz engem, és bringát, megnézi fejem vállam, többiek telefonon hívnának segítséget de nincs térerõ. Abban maradunk én visszabotorkálok elsõ itatóig, õk lezúgnak és szólnak rendezõknek. Köszönöm Nektek!
Vértõl csöpögve visszamászok 2 kilómétert, bal karom a pólómba csavarva felkötve, és próbálok mindenkit figyelmeztetni a veszélyre: "sötét lefelé középen nagy kavics!!!" Rengeteg bíztató mosoly, együttérzõ arc, van aki megkérdi visszjöjjön-e velem. Köszönöm Nektek!
Visszaérek elsõ itatóhoz, ott az összes rendezõ próbálja kényelmesebbé tenni a várakozást, és végül õk hoznak le kocsival. Gondoskodnak Stenhalról (bicóm), és amíg a mentõsök kivágnak ruhából, és kötözgetnek, összeszedik cuccaimat, és az elszállításomig hoznak vizet és bíztatnak. Köszönöm Nektek!
Egri markothoszpinvesztkórházban profi doki, alapos röntgen, és öt óra vidám társalgás a többi maratonsérülttel. Vázolódik a Mátrás Hospital-rehab-csapat, röviden a hátunkon egy nagy -H- és megtudjuk egy fiatal pártól, hogy tûzön járni égési sérüléssel jár... Köszönöm Nektek!
A vállam vissza fog állni a helyére ha lemegy a duzzanat 1 hét alatt, törés nincs, teljes bal oldalamról nyúzott bõr az sok lesz.
Fájdalmas, mégis pozitív volt ez a verseny. Fel kellett adnom, de a szédüléssel egybekötött visszamászásomat gyõzelemként éltem meg.
és mint minden sikeres sztori végén, itt is a nõ volt aki rohant utána kocsival, összeszedte cuccaim, õt órát várt a balesetin, és hazahozott tûzön vizen át. Ja nem. Csak egy durrdefekten át, hogy teljes legyen az örömünk...
köszönöm Õneki!
Írta 2008. augusztus 03. - 22:54
Idõ meleg volt, de a reggeli esõ jó volt, kevesebb volt a por.
Kijelölés jó/közepes; mindezt 1-2 túlzó jelölés és 2 lusta ember miatt, 40-45 körül egy éles jobbos lefelénél a rendezõ srác NEM VOLT A HELYÉN(szerk:?) és nem mutatta az irányt (30m-re a keresztezõdéstõl találkoztam vele,(ott jött épp fel biciklivel?)mondta erre jöjjek és mondtam hogy menjen fel a keresztezõdésbe mert sokan elõre megyünk. Se rossz irányjelzés, se kõpor... Enyje... (embernek?)
Második lusta aki TÉNYLEG veszélyes balos kanyar jelzése helyett telefonált ráérõsen... Többi OK.
Kaja ok, frissítõk korrektek, volt sós kaja is,
3,5 óra, ahhoz képest hogy tudtam készülni elment (79. ha divatos a kat hely )
Medence KIRÁLYSÁG volt! Nokiának köszi a masszást is.
+1 fotósokat számoltam, 6 hagyott ki! Hídnál lévõ 2 uantkozónak meg is jegyeztem; innentõl sírhatnak hogy így meg úgy nem jövedelmezõ ha már kinn van és a havat várja :mad:
Epyc, ilyet nem bír???
Rajtolás általános: Még midig ott tudják a bontott rajtot csinálni ahol ehhez nem kell (fõ)utat lezárni a bicikliseknek; ennyi. Nekem se esett le még 2006ban de azért itt már sokaknek le kellett volna.. :chin:
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2008. augusztus 03. - 22:50
én nn-rr-el mentem, nekem nagyon bejött(nem az aszfalton)...
Amikor a R-K nyomon mentünk, ott nekem is... Viszont a Bánkút utáni sarazás során, vagy a Hór-völgyi fröcsögés és a becsatlakozás elõtti csúszós-saras singletracken kínszenvedés volt. Azért vicces, hogy sárral csak a hosszúsok szívtak.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2008. augusztus 03. - 22:41
Mountain Kinggel 2.4/2.5 E/H és nincs baj
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2008. augusztus 03. - 22:33
bence: kevlárszalag a külsõ és belsõ közé, 3000 ft-ot megér, nekem mióta fenn van, nem volt defektem
Idõnként maga a szallago kozhat defektet éa oldldalt nem véd...
1, latex és komfortosabb és tapadás is faca - viszont hetente kell fújni
2, lötyi a gumiba
Most kettes kombó van a 2,25miatt de jövõre újra 2,1 és latex lesz, véleményem ezzel elmondtam
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2008. augusztus 03. - 22:16
Ja igen én is rengeteg defektet láttam de nem értem hogy lehetett ennyit összeszedni. Ja és még köszönet annak a Corrateces hölgynek aki diktálta nekem a tempót a Várhegyen és szépen felvitt, mikor egy kicsit összezuhantam. Azt hiszem master 1 ben lett elsõ.
Idézem a feleségem:
Ez a sport errõl is szól. Nagyon szívesen.
/A corrateces hölgy férje/.
Írta 2008. augusztus 03. - 22:13
Írta 2008. augusztus 03. - 22:09
Helló márka- és típustársAz nekem is volt, de felütés ellen az nem véééd
Lehet, hogy én nem vagyok vasgyúró alkat a cca. 70 kilómmal, de nekem még nem volt, most 2,8-al mentem.
Írta 2008. augusztus 03. - 21:50
Írta 2008. augusztus 03. - 21:50
Én is sok defektet javító kollégát láttam. Ezt én idén úgy kerültem el, hogy beraktam jóóóóóó vastag defektvédõ-szalagot az explorer pro mögé. Megérte.
Az nekem is volt, de felütés ellen az nem véééd
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2008. augusztus 03. - 21:48
-Semmi, de semmi jel nem volt az elsõ lejtõ közepe táján lévõ 20 centi mély és kikerülhetetlen árok elõtt - jelezném, hogy az az elõttem lévõ 2-3, s mögöttem lévõ 2-3 bringásnál is ez 5 méter nosewheelie-t eredményezett ~50 km/h-nál - gyerekek, mit mûvelt itt a középtáv, vagy addigra kikerült egy felkiáltójel?
Jobbról lehetett volna kerülni, de én elõször balról akartam, ott viszont nem volt járható nyom. Átmenni a túloldalra már nem tudtam, úgyhogy belegangoltam a közepébe - elsõkerék megemel, hátul kimozog. Semmi nose wheelie, max saras lett a bringám egy csöppet.
Írta 2008. augusztus 03. - 21:48
Írta 2008. augusztus 03. - 21:45
azért a hosszú sztem kicsit másabb:Dén nn-rr-el mentem, nekem nagyon bejött(nem az aszfalton)...
.