Köszi a képeket. Minden képnek örülök, ha nem is vagyok rajta, de a pályát felidézhetem.
X-iont: Ismét remek képek készültek!
Szerintem is jók a képek, bár sajnos róam nem készült. :-(
Köszi a képeket. Minden képnek örülök, ha nem is vagyok rajta, de a pályát felidézhetem.
X-iont: Ismét remek képek készültek!
Naggggyon jó lett a fótó a hugomról és rólam, köszönet érte, örök hála!!!!!!Az x-iont -os fotók tõlem kérhetõk: tirszin kukac x-iont.hu
Az összes, egyszerre, index képek formájában ezen a linken látható:
http://www.x-iont.hu...aton/index.html
A Dunán lévõ észrevételeitekbõl okulva, igyekeztem mindenkit lefotózni, bár ez nem is olyan egyszerû. Ha pl. sokan jöttök egyszere (hátsók takarásban), vagy ha éppen helyváltoztatásban vagyok könnyen kimaradhat valaki. De gyakran elõfordul az is, hogy nem sikerül élesre a kép
Akii defektelt, szerintem ne a gumit szidja, én elöl Fast Fred-del, hátul kopott Maxxis Flyweight 330-cal mentem, és semmi baj nem volt velük, pedig ezekben még anyag se nagyon van, nemhogy defektvédelem...
És ezer köszönet a klassz csajos pólóért!
Csak apró megjegyzés, hogy sokkal hordhatóbb lenne, ha a hátán nem telibe vasalás lenne a minta. A Dunán készült póló ebbõl a szempontból jobban sikerült, ott nincs felvasalva az anyagra a fehér háttér.
De mégegyszer köszi, hogy gondoltatok a lányokra!
Még egy dolgot tudnék javasolni a szervezõknek én is, ha lehet. A célterületen sok gyümölcsöt! Lehessen már kapni szeletelt dinnyét, almákat, stb:) Valamint inkább a sós ételekre koncentráljanak rá. Az emberfia a zselék és izok után már akár egy marék ropinak is tud örülni!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"