Jelentkezz be Regisztrálj
XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány
Posted 2009. July 31. - 12:21
Kösz, Mlaca
Posted 2009. July 31. - 10:24
:hahaha:Véletlenül betéved ide néhány olyan ember, aki szövegértésbõl gyenge, aztán elolvassa amiket írtunk és halálfélelme lesz a verseny elõtt.
Posted 2009. July 31. - 10:17
szia,
Ezeken a helyeken mind a három táv keresztül megy és nincs messze a rajt-cél területrõl.
Jó fotózást
Nem tudok menni, sajnos közbe jött valami, aminek nagyon-nagyon nem kellett volna!:cry:
A magaslesre én is gondoltam, az onnan készült képen, amit linkeltél felfedeztem a Zasszonyt és magamat, tavaly nem is vettem észre. Köszi.
Jó versenyt mindenkinek.
Majd elmegyek én is és jól kitekerem a dühömet.
Csak nehogy megint hazavágjam a térdem.
Posted 2009. July 31. - 08:31
Posted 2009. July 31. - 06:37
A dh pálya teteje jó lenne, csak a rövid nem megy arra és messze van gyalog.
Az utána következõ köves lejtõ sincs sokkal közelebb és a rövid még mindig sehol. A síneknél meg semmi extra, hacsak az nem hogy sokan áttolják.
Az a baj, hogy nem emlékszem hol csatlakozik be a rövid táv, soha nem mentem a bükkön rövidet.
szia,
Közeli helynek én javasolnám a sínekre rávezetõ rövid kis lejtõt, a teteje meredek, van benne egy jobb-bal kombináció és lefelé rázatós, tavaly egészen jó képeket is készítettek ott.
http://x-iont.extra..../1CRW_2323.html
http://x-iont.extra....s/CRW_2351.html
http://x-iont.extra....s/CRW_2313.html
Felfelének pedig a pincék melletti utolsó emelkedõt, valamint az utolsó erdõs rész is izgalmas lehet:
http://x-iont.extra....s/CRW_2184.html
Ezeken a helyeken mind a három táv keresztül megy és nincs messze a rajt-cél területrõl.
Jó fotózást
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2009. July 30. - 23:16
A sebesség mindent megold.
Posted 2009. July 30. - 21:46
Azért a Bükkben, tavaly decemberben Parával találtunk vicces lejtõt lefelé.
Posted 2009. July 30. - 21:41
Dehogynem. Ez olyan, hogy nem vagyok benne biztos, hogy kerékpárral le lehet menni.
Egy pálya nem attól "brutál", hogy le lehet e menni rajta, vagy sem. Ilyen típusú helyeket én is tudok mutatni számolatlanul, és azok még igen veszélyesek is, tehát ha rontasz, tuti sérülés, vagy még rosszabb.
Brutálkodni akarsz? Gyere déházni!
Posted 2009. July 30. - 21:32
Csak ahol defektet kaptam, /Zemplén maraton/ estem, /24 órás-2007/ esetleg erdei tündért láttam, /Ilyen sok van!/ meg ilyesmik...Te minden maratonpálya minden méterére emlékszel?
Ja, és ahol k*rva nagy hegyi "patakon" kell átkecmeregni!
Posted 2009. July 30. - 21:31
Igazad van (most már legalább tudom, hogy kerültek elém tavaly azok a lassú emberek ). Az erdõben még mielõtt beérünk a kerítés mellé. Lejtõ.A térkép szerint nem ott, sokkal elõbb, csak nem emlékszem a pálya azon részére, hogy mi van ott, milyen a terep.
Van google earth térkép is a honlapon.
szerk. : jól emlékszel.
Dehogynem. Ez olyan, hogy nem vagyok benne biztos, hogy kerékpárral le lehet menni.Zsizsi máshoz van szokva, így itthon nem fogsz neki brutál pályát mutatni.
Posted 2009. July 30. - 21:29
Mert ott is becsukott szemmel mentél, mi?
Igen, egész odáig folyamatosan néztem és ott pihentettem meg a szemem.
Valami ritkásabb fás-ligetes szakasz rémlik, meg csalán, mert összemarta a lábamat. Mintha utána értünk volna ki a nyílt részre a kerítéshez, de lehet keverem a dolgokat.
Te minden maratonpálya minden méterére emlékszel?
Posted 2009. July 30. - 21:19
Jó az a Bükk és még gyönyörû is!
VV a hivatalos managerem szólott!
Mert ott is becsukott szemmel mentél, mi?A térkép szerint nem ott, sokkal elõbb, csak nem emlékszem a pálya azon részére, hogy mi van ott, milyen a terep.
Posted 2009. July 30. - 21:18
Zsizsi máshoz van szokva, így itthon nem fogsz neki brutál pályát mutatni.OFF
Vannak itthon is brutál pályák, csak versenyt nem rendez(het)nek rajtuk. Kis 350-400 méteres dombok innen 20km-re 200-250méteres szintkülönbséggel, félelmetes lejtõkkel.
A kerékpárúton a szõlõhegy elõtt.
Posted 2009. July 30. - 21:16
Posted 2009. July 30. - 21:15
A kerékpárúton a szõlõhegy elõtt.
A térkép szerint nem ott, sokkal elõbb, csak nem emlékszem a pálya azon részére, hogy mi van ott, milyen a terep.
Posted 2009. July 30. - 21:14
Posted 2009. July 30. - 21:10
OFFNos, M.o-on nem nincs olyan verseny, amelyiken "parázni" kéne. Ahhoz el kell menni hegyes terepre.
Persze, nem vagyunk egyformák...
Vannak itthon is brutál pályák, csak versenyt nem rendez(het)nek rajtuk. Kis 350-400 méteres dombok innen 20km-re 200-250méteres szintkülönbséggel, félelmetes lejtõkkel.
A kerékpárúton a szõlõhegy elõtt.A dh pálya teteje jó lenne, csak a rövid nem megy arra és messze van gyalog.
Az utána következõ köves lejtõ sincs sokkal közelebb és a rövid még mindig sehol. A síneknél meg semmi extra, hacsak az nem hogy sokan áttolják.
Az a baj, hogy nem emlékszem hol csatlakozik be a rövid táv, soha nem mentem a bükkön rövidet.
Posted 2009. July 30. - 21:03
A vasúti töltés (ahol régen sín is volt) a végén jó hely lehetne vagy az erdõben valamelyik kanyar (ha idén bent lesz). Alig kéne sétálnod.
De a legjobb a dh pálya legteteje lenne, az a sziklás-köves rész. Én nem fogom tolni.
Vagy még utána valamelyik gyors nagyköves lejtõ (bringás oldalról nézve) baloldala. Ott 50-60km/h-val pattogva a köveken nagyon jó képeket lehetne csinálni.
A dh pálya teteje jó lenne, csak a rövid nem megy arra és messze van gyalog.
Posted 2009. July 30. - 21:02
Posted 2009. July 30. - 21:00
Persze, nem vagyunk egyformák...
Menjél nyugodtan, élvezni fogod!