Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Please log in to reply
3064 replies to this topic

mlaca

mlaca

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Sziasztok, sérülés miatt Bükk Középtáv nevezés féláron (4.000.-) Érdeklõdni lehet:20/9310057
Kösz, Mlaca

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Véletlenül betéved ide néhány olyan ember, aki szövegértésbõl gyenge, aztán elolvassa amiket írtunk és halálfélelme lesz a verseny elõtt. :D

:hahaha:

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

szia,
Ezeken a helyeken mind a három táv keresztül megy és nincs messze a rajt-cél területrõl.

Jó fotózást

Nem tudok menni, sajnos közbe jött valami, aminek nagyon-nagyon nem kellett volna!:cry:
A magaslesre én is gondoltam, az onnan készült képen, amit linkeltél felfedeztem a Zasszonyt és magamat, tavaly nem is vettem észre. Köszi.

Jó versenyt mindenkinek.
Majd elmegyek én is és jól kitekerem a dühömet.
Csak nehogy megint hazavágjam a térdem.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Ha valaki lent van Egerben vagy lent lesz holnap és tudna segíteni a nevezésben, dobjon egy mailt a kaszalm kukac gmail pont com-ra!

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

A dh pálya teteje jó lenne, csak a rövid nem megy arra és messze van gyalog.
Az utána következõ köves lejtõ sincs sokkal közelebb és a rövid még mindig sehol. A síneknél meg semmi extra, hacsak az nem hogy sokan áttolják.
Az a baj, hogy nem emlékszem hol csatlakozik be a rövid táv, soha nem mentem a bükkön rövidet.

szia,

Közeli helynek én javasolnám a sínekre rávezetõ rövid kis lejtõt, a teteje meredek, van benne egy jobb-bal kombináció és lefelé rázatós, tavaly egészen jó képeket is készítettek ott.
http://x-iont.extra..../1CRW_2323.html
http://x-iont.extra....s/CRW_2351.html
http://x-iont.extra....s/CRW_2313.html

Felfelének pedig a pincék melletti utolsó emelkedõt, valamint az utolsó erdõs rész is izgalmas lehet:
http://x-iont.extra....s/CRW_2184.html

Ezeken a helyeken mind a három táv keresztül megy és nincs messze a rajt-cél területrõl.

Jó fotózást
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Véletlenül betéved ide néhány olyan ember, aki szövegértésbõl gyenge, aztán elolvassa amiket írtunk és halálfélelme lesz a verseny elõtt. :D

A sebesség mindent megold.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Brutál...hm...Kanada, Sziklás hegység valahol a Buffalo Jump környékén. Hatalmas sziklák, felfelé-lefelé. Mind sima felületû. A hosszú meredeken hiába is tépte az ember a féket, mert blokkoló kerékkel is lehetett 50-el tépni lefelé, csak így hamar elfogy a gumma! :D
Azért a Bükkben, tavaly decemberben Parával találtunk vicces lejtõt lefelé. :P

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Dehogynem. Ez olyan, hogy nem vagyok benne biztos, hogy kerékpárral le lehet menni. :)

Egy pálya nem attól "brutál", hogy le lehet e menni rajta, vagy sem. Ilyen típusú helyeket én is tudok mutatni számolatlanul, és azok még igen veszélyesek is, tehát ha rontasz, tuti sérülés, vagy még rosszabb.

Brutálkodni akarsz? Gyere déházni!:D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Te minden maratonpálya minden méterére emlékszel?

Csak ahol defektet kaptam, /Zemplén maraton/ estem, /24 órás-2007/ esetleg erdei tündért láttam, /Ilyen sok van!/ meg ilyesmik...:D
Ja, és ahol k*rva nagy hegyi "patakon" kell átkecmeregni!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

A térkép szerint nem ott, sokkal elõbb, csak nem emlékszem a pálya azon részére, hogy mi van ott, milyen a terep.

Igazad van (most már legalább tudom, hogy kerültek elém tavaly azok a lassú emberek :) ). Az erdõben még mielõtt beérünk a kerítés mellé. Lejtõ.
Van google earth térkép is a honlapon.

szerk. : jól emlékszel.

Zsizsi máshoz van szokva, így itthon nem fogsz neki brutál pályát mutatni.

Dehogynem. Ez olyan, hogy nem vagyok benne biztos, hogy kerékpárral le lehet menni. :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Mert ott is becsukott szemmel mentél, mi? :D

Igen, egész odáig folyamatosan néztem és ott pihentettem meg a szemem.:P
Valami ritkásabb fás-ligetes szakasz rémlik, meg csalán, mert összemarta a lábamat. Mintha utána értünk volna ki a nyílt részre a kerítéshez, de lehet keverem a dolgokat.
Te minden maratonpálya minden méterére emlékszel?

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Vanni vannak, csak hamar végük is van. Mire az ember be-, vagy kimelegedne, :D már el is fogyott. Kanada, Alpok, Dolomitok, stb..., na de ne legyünk telhetetlenek, ugyebár. :)
Jó az a Bükk és még gyönyörû is!

VV a hivatalos managerem szólott! :P

A térkép szerint nem ott, sokkal elõbb, csak nem emlékszem a pálya azon részére, hogy mi van ott, milyen a terep.

Mert ott is becsukott szemmel mentél, mi? :D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

OFF
Vannak itthon is brutál pályák, csak versenyt nem rendez(het)nek rajtuk. Kis 350-400 méteres dombok innen 20km-re 200-250méteres szintkülönbséggel, félelmetes lejtõkkel.

A kerékpárúton a szõlõhegy elõtt.

Zsizsi máshoz van szokva, így itthon nem fogsz neki brutál pályát mutatni.;)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
...

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Félreértés ne essék, én a 33 fokot pozitívumként írtam :) Jobban viselem a nagy meleget, mint az átlag. A lefeléken ésszel menjen az ember és akkor nem lesz gond, nem rémlik, hogy nehezebb lenne a lefelé, mint bárhol máshol (pedig legutóbb amikor voltam szakadt az esõ).
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Nos, M.o-on nem nincs olyan verseny, amelyiken "parázni" kéne. Ahhoz el kell menni hegyes terepre.
Persze, nem vagyunk egyformák...

OFF
Vannak itthon is brutál pályák, csak versenyt nem rendez(het)nek rajtuk. Kis 350-400 méteres dombok innen 20km-re 200-250méteres szintkülönbséggel, félelmetes lejtõkkel.

Az utána következõ köves lejtõ sincs sokkal közelebb és a rövid még mindig sehol. A síneknél meg semmi extra, hacsak az nem hogy sokan áttolják.
Az a baj, hogy nem emlékszem hol csatlakozik be a rövid táv, soha nem mentem a bükkön rövidet.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

A vasúti töltés (ahol régen sín is volt) a végén jó hely lehetne vagy az erdõben valamelyik kanyar (ha idén bent lesz). Alig kéne sétálnod.
De a legjobb a dh pálya legteteje lenne, az a sziklás-köves rész. Én nem fogom tolni. :)
Vagy még utána valamelyik gyors nagyköves lejtõ (bringás oldalról nézve) baloldala. Ott 50-60km/h-val pattogva a köveken nagyon jó képeket lehetne csinálni. :)

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
köszi :) már nagyon várom, biztos jólesz!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Nos, M.o-on nem nincs olyan verseny, amelyiken "parázni" kéne. Ahhoz el kell menni hegyes terepre.
Persze, nem vagyunk egyformák...
Menjél nyugodtan, élvezni fogod! :)