szeretnéd mi ? bár a színek stimmelnekIlyen mezetek van?
http://www.ave.hr/in...={PRODUCT_NAME}
:wow:
Jelentkezz be Regisztrálj
XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány
Írta 2009. augusztus 08. - 13:56
Írta 2009. augusztus 08. - 13:37
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. augusztus 08. - 13:30
Én is viselném a Gyömrõs mezt ,ha végre kész lenneNekem is van olyan mezem, Northwave Skeleton.De én inkább büszkén viselem a Merkaptos csapatmezemet
Írta 2009. augusztus 08. - 10:21
Írta 2009. augusztus 07. - 23:10
Igen Anna, téged messzirõl kiszúrtalak a pyxis miatt. Néztem is a mezedet, hogy neked egész verseny alatt fogják a melledet és a fenekedet. Elég perverz, de ha jól esik...
Tudtam én, h érdemes még ma ide visszanéznem Milyen mezrõl is van szó, kéremszépen?
Írta 2009. augusztus 07. - 21:17
A Gyömrõs mezre+ nacira várok addig nem mehetek a volt csapat mezeben. De Mátrára remélem már lesz naci:) Akkor csak egy helyen fognak fogdosniIgen Anna, téged messzirõl kiszúrtalak a pyxis miatt. Néztem is a mezedet, hogy neked egész verseny alatt fogják a melledet és a fenekedet. Elég perverz, de ha jól esik...
Különben én nem perverznek mondanám hanem inkább bevállalósnak
Írta 2009. augusztus 07. - 19:37
hát igen neon zöld pyxis , csontis mez
Igen Anna, téged messzirõl kiszúrtalak a pyxis miatt. Néztem is a mezedet, hogy neked egész verseny alatt fogják a melledet és a fenekedet. Elég perverz, de ha jól esik...
Sajnos nem lehet mindenkit lefotózni, pláne, ha tömegesen jöttök.
Mi is néha helyet változtatunk és akkor a gyaloglás alatt vagy nincs kép, vagy csak kevés.
A megoldás: perecelni kell egy jóízût a fotós elõtt és akkor biztos lehetsz benne, hogy máris van 3-4 remek képed.
Ha ezt 3 fotós elõtt megismétled, a 10 kép garantált.:lol1:
Jó tanács: ha megláttok egy fotóst és képet szeretnétek magatokról, messzirõl hívjátok fel magatokra a figyelmet mondjuk feltûnõ vigyorgással vagy integetéssel, illetve próbáljatok az õ oldalára helyezkedni, mert más háta mögött takarásban biztos nem lesz kép. Néhányan egészen elképesztõ dolgokat produkálnak, hogy rájuk figyeljek.
Jól mondták itt többen, feltûnõ bringaszín és öltözék is sokat segít a dolgon. Na meg persze szerencse is kell.
Írta 2009. augusztus 07. - 18:07
hát igen neon zöld pyxis , csontis mezMegoldás erre viszont ugyanaz; feltûnõ, jól kiszúrható, egyedi színekben kell indulni
Írta 2009. augusztus 07. - 17:55
Megoldás erre viszont ugyanaz; feltûnõ, jól kiszúrható, egyedi színekben kell indulni
Írta 2009. augusztus 07. - 17:28
Hát úgy látom, hogy én abszolút lefényképezhetetlen vagyok!
Ismét átnéztem ezt a néhány ezer fotót, de sehol nem fedeztem fel magam.
Ahoz, hogy valaki biztos képre kerüljön:
vagy nagyon feltûnõek kell lenni (pl tudom lányoknál ajánlani a monokiniben indulást :-))
vagy ismerni kell a fotóst (én igy kerütem képre szilvás marcin, Nemes Robi volt a hivatalos fotósuk :-)
Egyéként én sem szoktam szerepelni a képeken. A rövid/közép távok középmezõnyében elveszek.
Ha esetleg még valakinek van kedve keresgetni, a bükkmaraton.hu oldalon 1277db kép található.
Írta 2009. augusztus 07. - 16:11
Hát úgy látom, hogy én abszolút lefényképezhetetlen vagyok!
Sõt!
Még célfotót sem lehet rólam csinálni.
Ugyanis barátnõm várt engem a célban ezzel a szándékkal.
Beérek... Leveszik a chippet.... Valahol a "maciosztogató" és az "éremosztogató" lány környékén megláttam a Õt.
A szalag túloldalán állva bõszen néz a FINISH felirat irányába. Nézte a beérkezõ versenyzõket. (Feltételezem engen várva... :D )
Én a szalag belsõ oldalán maradva odaállok elé kb egy-másfél méterre.
Nem vesz észre.... :D
Mondom neki: "Szia!"
Õ nézi tovább a beérkezõket...
"Mondom SZIA ÉDES!"
Folytatja a nézelõdést.....
Majd felemelve a hangerõt:
"ÉDESEM!!"
Rámnéz nagyon meglepett arccal:
"Te már itt vagy?" :D
Írta 2009. augusztus 07. - 14:50
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2009. augusztus 07. - 14:10
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2009. augusztus 07. - 14:00
Bár az erdõben ez nem kivitelezhetõ...
Írta 2009. augusztus 07. - 13:18
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. augusztus 07. - 13:01
Írta 2009. augusztus 07. - 12:54
Sitti: fel a fejjel, én sem vagyok a fotósok kedvence, ez van
Írta 2009. augusztus 07. - 12:32
Sõt!
Még célfotót sem lehet rólam csinálni.
Ugyanis barátnõm várt engem a célban ezzel a szándékkal.
Beérek... Leveszik a chippet.... Valahol a "maciosztogató" és az "éremosztogató" lány környékén megláttam a Õt.
A szalag túloldalán állva bõszen néz a FINISH felirat irányába. Nézte a beérkezõ versenyzõket. (Feltételezem engen várva... :D )
Én a szalag belsõ oldalán maradva odaállok elé kb egy-másfél méterre.
Nem vesz észre.... :D
Mondom neki: "Szia!"
Õ nézi tovább a beérkezõket...
"Mondom SZIA ÉDES!"
Folytatja a nézelõdést.....
Majd felemelve a hangerõt:
"ÉDESEM!!"
Rámnéz nagyon meglepett arccal:
"Te már itt vagy?" :D
Írta 2009. augusztus 07. - 10:50
A legegyszerûbb a képet új ablakban/lapon megnyitni (jobb klikk a kicsin és "hivatkozás megnyitása új ablakban/lapon"), vagy a "hivatkozás mentése más néven".
Ha FlashGet van a gépen, akkor Firefoxhoz FlashGot kiegészítõ letöltése után katt a galéria oldlán JOBB egérgombbal, majd "Minden letöltése" után kiválasztani az összes "img_original" folderben csücsülõ képet és go for it. Aztán a következõ galériaoldalon ugyanezt (160 alkalommal).Ééééés tényleg. Az én módszerem viszont mindig mûködik, szóval nem elfelejteni.
Pillanat alatt leszipkázható az összes.
Írta 2009. augusztus 07. - 10:23
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás