Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Please log in to reply
3064 replies to this topic

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Ilyen mezetek van? :)
http://www.ave.hr/in...={PRODUCT_NAME}
:wow:

szeretnéd mi ?:) bár a színek stimmelnek :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Ilyen mezetek van? :)
http://www.ave.hr/in...={PRODUCT_NAME}
:wow:

A sebesség mindent megold.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Nekem is van olyan mezem, Northwave Skeleton.De én inkább büszkén viselem a Merkaptos csapatmezemet :)

Én is viselném a Gyömrõs mezt ,ha végre kész lenne :)

Mango

Mango

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
Nekem is van olyan mezem, Northwave Skeleton.De én inkább büszkén viselem a Merkaptos csapatmezemet :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Igen Anna, téged messzirõl kiszúrtalak a pyxis miatt. Néztem is a mezedet, hogy neked egész verseny alatt fogják a melledet és a fenekedet. Elég perverz, de ha jól esik...:D

Tudtam én, h érdemes még ma ide visszanéznem :) Milyen mezrõl is van szó, kéremszépen? :D

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Igen Anna, téged messzirõl kiszúrtalak a pyxis miatt. Néztem is a mezedet, hogy neked egész verseny alatt fogják a melledet és a fenekedet. Elég perverz, de ha jól esik...:D

A Gyömrõs mezre+ nacira várok addig nem mehetek a volt csapat mezeben. De Mátrára remélem már lesz naci:) Akkor csak egy helyen fognak fogdosni :)
Különben én nem perverznek mondanám hanem inkább bevállalósnak :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

hát igen neon zöld pyxis , csontis mez :)

Sajnos nem lehet mindenkit lefotózni, pláne, ha tömegesen jöttök.
Mi is néha helyet változtatunk és akkor a gyaloglás alatt vagy nincs kép, vagy csak kevés.
A megoldás: perecelni kell egy jóízût a fotós elõtt és akkor biztos lehetsz benne, hogy máris van 3-4 remek képed.
Ha ezt 3 fotós elõtt megismétled, a 10 kép garantált.:lol1:
Jó tanács: ha megláttok egy fotóst és képet szeretnétek magatokról, messzirõl hívjátok fel magatokra a figyelmet mondjuk feltûnõ vigyorgással vagy integetéssel, illetve próbáljatok az õ oldalára helyezkedni, mert más háta mögött takarásban biztos nem lesz kép. Néhányan egészen elképesztõ dolgokat produkálnak, hogy rájuk figyeljek.
Jól mondták itt többen, feltûnõ bringaszín és öltözék is sokat segít a dolgon. Na meg persze szerencse is kell.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Megoldás erre viszont ugyanaz; feltûnõ, jól kiszúrható, egyedi színekben kell indulni :)

hát igen neon zöld pyxis , csontis mez :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Valszeg ott vagytok ti is, csak mikor az ember már az 50. oldal képet görgeti, akkor hajlamos átnézni saját maga felett.
Megoldás erre viszont ugyanaz; feltûnõ, jól kiszúrható, egyedi színekben kell indulni :)

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 posts

Hát úgy látom, hogy én abszolút lefényképezhetetlen vagyok! :D
Ismét átnéztem ezt a néhány ezer fotót, de sehol nem fedeztem fel magam. :)

Ahoz, hogy valaki biztos képre kerüljön:
vagy nagyon feltûnõek kell lenni (pl tudom lányoknál ajánlani a monokiniben indulást :-))
vagy ismerni kell a fotóst (én igy kerütem képre szilvás marcin, Nemes Robi volt a hivatalos fotósuk :-)

Egyéként én sem szoktam szerepelni a képeken. A rövid/közép távok középmezõnyében elveszek.

Ha esetleg még valakinek van kedve keresgetni, a bükkmaraton.hu oldalon 1277db kép található.

Bubuka

Bubuka

vendég

• fórumtag
  • 170 posts
:hahaha:

Sõt!
Még célfotót sem lehet rólam csinálni. :D
Ugyanis barátnõm várt engem a célban ezzel a szándékkal.
Beérek... Leveszik a chippet.... Valahol a "maciosztogató" és az "éremosztogató" lány környékén megláttam a Õt.
A szalag túloldalán állva bõszen néz a FINISH felirat irányába. Nézte a beérkezõ versenyzõket. (Feltételezem engen várva... :D:D )
Én a szalag belsõ oldalán maradva odaállok elé kb egy-másfél méterre.
Nem vesz észre.... :D:D
Mondom neki: "Szia!"
Õ nézi tovább a beérkezõket...
"Mondom SZIA ÉDES!"
Folytatja a nézelõdést.....
Majd felemelve a hangerõt:
"ÉDESEM!!"
Rámnéz nagyon meglepett arccal:
"Te már itt vagy?" :D:D

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Vagy aggass magadra/bringára valami feltûnõt, azt szeretik a fotósok! :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ott is, csak nyomni kell mint az állat. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Mango

Mango

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
Jani, ezt kipróbálom Mátrán ! Hogy ez eddig nem jutott eszembe..:mybad:
Bár az erdõben ez nem kivitelezhetõ...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Én mindig beállok a rajtnál valamelyik nagy név mögé és máris van rólam egy csomó kép. :)

A sebesség mindent megold.

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts
Velem ugyan ez a helyzet,immár kb 5éve.Leszámítva egy-két tömegjelenetet,és pár válalhatatlanul bénafejû képet.Egyszer elmegyek egy fotóstúdióba.......
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

Mango

Mango

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
Burce,Zorg és Dante : nagyon köszi, végre sikerült...
Sitti: fel a fejjel, én sem vagyok a fotósok kedvence, ez van :(

Sitti

Sitti

törzsvendég

• fórumtag
  • 259 posts

Sõt!
Még célfotót sem lehet rólam csinálni. :D
Ugyanis barátnõm várt engem a célban ezzel a szándékkal.
Beérek... Leveszik a chippet.... Valahol a "maciosztogató" és az "éremosztogató" lány környékén megláttam a Õt.
A szalag túloldalán állva bõszen néz a FINISH felirat irányába. Nézte a beérkezõ versenyzõket. (Feltételezem engen várva... :D:D )
Én a szalag belsõ oldalán maradva odaállok elé kb egy-másfél méterre.
Nem vesz észre.... :D:D
Mondom neki: "Szia!"
Õ nézi tovább a beérkezõket...
"Mondom SZIA ÉDES!"
Folytatja a nézelõdést.....
Majd felemelve a hangerõt:
"ÉDESEM!!"
Rámnéz nagyon meglepett arccal:
"Te már itt vagy?" :D:D

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

A legegyszerûbb a képet új ablakban/lapon megnyitni (jobb klikk a kicsin és "hivatkozás megnyitása új ablakban/lapon"), vagy a "hivatkozás mentése más néven".

Ééééés tényleg. Az én módszerem viszont mindig mûködik, szóval nem elfelejteni. :)

Ha FlashGet van a gépen, akkor Firefoxhoz FlashGot kiegészítõ letöltése után katt a galéria oldlán JOBB egérgombbal, majd "Minden letöltése" után kiválasztani az összes "img_original" folderben csücsülõ képet és go for it. Aztán a következõ galériaoldalon ugyanezt (160 alkalommal).
Pillanat alatt leszipkázható az összes.
"In idem flumen bis non descendimus"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ééééés tényleg. Az én módszerem viszont mindig mûködik, szóval nem elfelejteni. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)