szeretnéd mi ?Ilyen mezetek van?
![]()
http://www.ave.hr/in...={PRODUCT_NAME}
:wow:

szeretnéd mi ?Ilyen mezetek van?
![]()
http://www.ave.hr/in...={PRODUCT_NAME}
:wow:
A sebesség mindent megold.
Én is viselném a Gyömrõs mezt ,ha végre kész lenneNekem is van olyan mezem, Northwave Skeleton.De én inkább büszkén viselem a Merkaptos csapatmezemet
Igen Anna, téged messzirõl kiszúrtalak a pyxis miatt. Néztem is a mezedet, hogy neked egész verseny alatt fogják a melledet és a fenekedet. Elég perverz, de ha jól esik...
A Gyömrõs mezre+ nacira várok addig nem mehetek a volt csapat mezeben. De Mátrára remélem már lesz naci:) Akkor csak egy helyen fognak fogdosniIgen Anna, téged messzirõl kiszúrtalak a pyxis miatt. Néztem is a mezedet, hogy neked egész verseny alatt fogják a melledet és a fenekedet. Elég perverz, de ha jól esik...
hát igen neon zöld pyxis , csontis mez
hát igen neon zöld pyxis , csontis mezMegoldás erre viszont ugyanaz; feltûnõ, jól kiszúrható, egyedi színekben kell indulni
Hát úgy látom, hogy én abszolút lefényképezhetetlen vagyok!
Ismét átnéztem ezt a néhány ezer fotót, de sehol nem fedeztem fel magam.
Hát úgy látom, hogy én abszolút lefényképezhetetlen vagyok!
Ismét átnéztem ezt a néhány ezer fotót, de sehol nem fedeztem fel magam.
Sõt!
Még célfotót sem lehet rólam csinálni.![]()
Ugyanis barátnõm várt engem a célban ezzel a szándékkal.
Beérek... Leveszik a chippet.... Valahol a "maciosztogató" és az "éremosztogató" lány környékén megláttam a Õt.
A szalag túloldalán állva bõszen néz a FINISH felirat irányába. Nézte a beérkezõ versenyzõket. (Feltételezem engen várva...:D )
Én a szalag belsõ oldalán maradva odaállok elé kb egy-másfél méterre.
Nem vesz észre....:D
Mondom neki: "Szia!"
Õ nézi tovább a beérkezõket...
"Mondom SZIA ÉDES!"
Folytatja a nézelõdést.....
Majd felemelve a hangerõt:
"ÉDESEM!!"
Rámnéz nagyon meglepett arccal:
"Te már itt vagy?":D
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
A sebesség mindent megold.
A legegyszerûbb a képet új ablakban/lapon megnyitni (jobb klikk a kicsin és "hivatkozás megnyitása új ablakban/lapon"), vagy a "hivatkozás mentése más néven".
Ha FlashGet van a gépen, akkor Firefoxhoz FlashGot kiegészítõ letöltése után katt a galéria oldlán JOBB egérgombbal, majd "Minden letöltése" után kiválasztani az összes "img_original" folderben csücsülõ képet és go for it. Aztán a következõ galériaoldalon ugyanezt (160 alkalommal).Ééééés tényleg. Az én módszerem viszont mindig mûködik, szóval nem elfelejteni.