Én is megérkeztem. Iszonyat gyenge voltam, én is egy sérülés után tértem vissza, s sajnos egy 6hetes kihagyás (csak laza pörik mehettek a vége felé) brutálisan meglátszik a formámon. Nincs ezen mit szépíteni, "nem ment". Annyi még a tanulság, hogy bármennyire is szeretem a csípõs kajákat, legközelebb nem fogok azt enni a versenyt megelõzõ nap
. Technikai malõr persze nem került el, akasztottatok már vissza Eggbeater rugót marokszerszámmal? Jó játék a sárban!
Ami a versenyt illeti:
1. Nekem nem tetszik ez a rajtközpont SE. Eger volt a jó, itt konkrétan semmi sincs, csak egy nagy ótvarosan saras rét, s amire igenis számítani kell, hogy "lehet, hogy elkaparnak az autók, ha elõzõ nap leszakad az ég"?
2. Mélységesen felháborít, hogy a szervezõk a versenyszolgáltatás részének nem tekintik a következõ pontokat:
-
kerékpármosó - ez nem pénz kérdés, hanem átgondolatlanság, s igénytelenség - nem mondja már meg nekem valaki, hogy egy slag-elosztó és 100 méter slag, meg némi raklap ne fért volna bele!
- tisztálkodási lehetõség - ez indul onnan, hogy a WC-kben már a rajt elõtti 1 órában nincs víz, s folytatódik ott, hogy NULLA zuhanyozási lehetõség volt (mi nem találtuk)
- vacak volt a kaja (ami a nevezéshez járt)
3. És a bónuszkérés: megköszönnénk, ha valaki venne végre az obiban egy metszõollót, s a hosszútávon EGYSZER menjen végig, s legalább a fej magasságban belógó tüskés ágakat vágja le, vagy hajtsa félre, kötözze fel, mittomén - nem vagyok ilyen téren túl hisztis, de konkrétan az alkarom 100 %-át befedte a vér, mire beértem, s a környékemen érkezõkét is. Értem én, hogy szarok vagyunk, s 100 hülyéért nem éri meg még a pályát se rendesen kijelölni...(a pályakijelölés minõsége és mennyisége olyan háromszoros a közép/rövidtáv szakaszokon)
4. Fel kellene készülni arra az eshetõségre is, hogy mi történik egy ilyen sporteseményen, ha mondjuk 12 fok van és szakad az esõ. Ha ez most megtörtént volna, lázadás tör ki.
5. Bár nem érintett, de nagyon drága dobogót építeni?
6. Az utolsó 1 km teljesen értelmetlen volt. A híd, mire odaértünk, már annyira bemozdult, hogy egy 30 centis árok tátongott elõtte. Ezt megspékelve a mezõn bukdácsolással...
Tudom ez így elég negatív, de most ezt érzem. A póló annyira nem vészes, s a Bükk is szép, hogy valami pozitívat is mondjak.