Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3064 hozzászólás a témában

x-iont

x-iont

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

Egy lány - azt hiszem KTM-s - nagyot bukott a közép elsõ lejtõ elején. Én még senkit nem láttam így feküdni az ösvényen keresztben. Sokkoló volt. Remélem jobban van már. Gyors felépülést kívánok neki.

Csak hogy folytassuk a rémhírezést. :)
Igen, KTM-es volt. Kvaddal hozták fel a "támaszpontunkig", onnan mi vittük le autóval a célterületre. Agyrázkódása lett, nem emlékezett a frissítõpont után történtekbõl semmire. A fejfájást, enyhe hányingert és bal comb dagadást leszámítva jól volt. Kikérdezése után a mentõsök bevitték a kórházba.
Az eddig készített összes fotóm: http://foto.nutrixxion.hu/ (a fölsõ zöld sávban lehet navigálni)

CihaZoli

CihaZoli

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
Én vagyok hülye, vagy a tükör görbe? Ne mindenért a szervezõt szidjuk/jad, csak amit megérdemel!
Rajtnál oldalról beengedés és a limitidõ nem a „határozott” versenybírók felelõssége? Bajnoki mezt pedig nem a szövetség biztosítja? (Úgyis lehurrogtok, ha balga vagyok…)
2 mentõt láttam rajtterületnél és 1 lejtõ aljában is volt egy csapat! Valami már volt, de mennyi az elégséges? (Az lenne a jó, ha ezek is fölöslegesen ácsorognának.)
Limitidõ nem bejelentéséért, himnusz elmaradásáért megérdemlik a szervezõk!

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás

helló Imi,

Hosszúról nincsen fotó itt? Mert ha jól emlékszem kattogtattál :)

köszi, Bálint

Holnapra ha minden jól megy a többit is fel tudom rakni és pár hosszúst is fényképeztem!
Üdv Imi

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

2012 Bükk Maraton 2 - bukkmaratonketto.armstrong.fotoalbum.hu

2012 Bükk Maraton - bukkmaraton.armstrong.fotoalbum.hu

Eredeti méretû kép ha kell küld egy mailt az IMG file névvel z.imi@gmail.hu címre
Akik estek azoknak mielöbbi jobbulást!

helló Imi,

Hosszúról nincsen fotó itt? Mert ha jól emlékszem kattogtattál :)

köszi, Bálint
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Õt vitte el...

És nem viselt sisakot, csak úgy megjegyzem.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Miután úgy osztottad ki az OX-et, hogy "nem kihívás", nehéz volt nem humorosan reagálni. Béke. :)

hát jah, de Andris még a csattogós lepkét húzta, amikor én nyertem, és akkor még cc-nek hítták. písz.

szak

szak

vendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
Egy lány - azt hiszem KTM-s - nagyot bukott a közép elsõ lejtõ elején. Én még senkit nem láttam így feküdni az ösvényen keresztben. Sokkoló volt. Remélem jobban van már. Gyors felépülést kívánok neki.
Amúgy tuti verseny volt, nagyon élveztem.
A matyós pólót felvettétek már? Én tegnap megtettem, elõször és utoljára!

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger

Nem tudom, kit vitt el helikopter. A legsúlyosabb sérült, akirõl tudok, egy túrázó volt (szóval nem is nevezett), aki egy fatuskóra vagy rönkre esett.
Súlyos mellkas és koponya sérülése lett. Amikor a fotózásból jöttünk le, akkor jött fel érte a mentõautó a pályára.

Õt vitte el...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

te aztán nagy humorherold vagy. sokat is tudsz a bringáról, biztos sokat olvasol róla, úgyhogy nem is vitatkoznék veled, látom esélyem sincs az én tapasztalatommal.

Miután úgy osztottad ki az OX-et, hogy "nem kihívás", nehéz volt nem humorosan reagálni. Béke. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

superszabi

superszabi

vendég

• fórumtag
  • 53 hozzászólás
Setike elmondta, hogy egy fickó tesco-s bringával, mûanyag V-fékekkel, rajtszám nélkül, akkorát esett mint a nagykabát. A fülébõl kicsit folyt a vér, fogták a fejét, és úgy 5 percenként észhez tért 10 másodpercre. Próbáltak neki vizet adni amit úgy szájba öntés után 3 perccel lenyelt. Gondolom jól megijedtek. Belegondolva, hogy ott van a kezedben egy fickó és lehet, hogy nem tér majd magához. Szerintem ez nem hiányzott nekik.
Értem Én! De leszarom

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

De én tudom..
Hamarosan fenn lesznek elérhetõ helyen is...
Egy-kettõ már itt megnézhetõ:

Szüle-Photo | Facebook
vagy
XII. Bükk Hegyikerékpár Maratonról készült fotók | Facebook

Király!
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

x-iont

x-iont

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

Valaki ekkorát esett? Eddig nem is hallottam ilyenrõl, hogy ez történt volna. Lehet tudni ki volt az és hogy van?

Nem tudom, kit vitt el helikopter. A legsúlyosabb sérült, akirõl tudok, egy túrázó volt (szóval nem is nevezett), aki egy fatuskóra vagy rönkre esett.
Súlyos mellkas és koponya sérülése lett. Amikor a fotózásból jöttünk le, akkor jött fel érte a mentõautó a pályára.
Az eddig készített összes fotóm: http://foto.nutrixxion.hu/ (a fölsõ zöld sávban lehet navigálni)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Jajj, elnézést, nem tudtam, hogy Andrishoz van szerencsém, de véletlenül nem Londonban vagy már? :D :o

te aztán nagy humorherold vagy. sokat is tudsz a bringáról, biztos sokat olvasol róla, úgyhogy nem is vitatkoznék veled, látom esélyem sincs az én tapasztalatommal.

szóval a rövidtáv szerintem nem arról szól, hogy túrázzunk. mert azt túrának hívják, nem maratonversenynek. és ha errõl megkérdezitek a rövid táv indulóit, akkor õk is így fogják gondolni. fõleg azok, akik elöl vannak. mert õk nyerni szeretnek, nem csak részt venni. és ha küldföldre megyek, ott is kemény a rövid, és nagyon nem a nagyiknak van kitalálva. itthon a közepet kb. bárki letekeri, elég megnézni a hátul beérkezõket. csak én ha odaérek egy maratonra pénteken, akkor péntek szombat elmegyek tekerni (=túrázni), aztán vasárnap versenyzek.
de részemrõl elfogadom, hogy vannak más vélemények, csak majd azért nézzetek meg egy-egy maraton rövid táv élmezõnyt...

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás
2012 Bükk Maraton 2 - bukkmaratonketto.armstrong.fotoalbum.hu

2012 Bükk Maraton - bukkmaraton.armstrong.fotoalbum.hu

Eredeti méretû kép ha kell küld egy mailt az IMG file névvel z.imi@gmail.hu címre
Akik estek azoknak mielöbbi jobbulást!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Énisénis. Mármint érdekel.

3mal feljebb :)

De én tudom..
Hamarosan fenn lesznek elérhetõ helyen is...
Egy-kettõ már itt megnézhetõ:

Szüle-Photo | Facebook
vagy
XII. Bükk Hegyikerékpár Maratonról készült fotók | Facebook

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás

Akit a helikopter vitt el, tudni róla valamit?

Valaki ekkorát esett? Eddig nem is hallottam ilyenrõl, hogy ez történt volna. Lehet tudni ki volt az és hogy van?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Nem tudja valaki, hogy a hosszú távnál kik fényképeztek a "Sziklakert" utáni egynyomoson (Bükk-fennsík utáni szakasz amely azonos a Szilvás hosszúval)

Köszönöm Bálint

Énisénis. Mármint érdekel.

csr

csr

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás

Ezt a hirtelen balost mi is megszívtuk ugyanígy, csak nem ütköztünk egymásnak. Nem értem ide, és még hasonló 2-3 helyre miért nem tesznek szalagot. A krétaport nemigen veszem észre 40-nél, a nyilak meg néha elég tréfásan lettek feltéve. Volt egy hely, ahol vagy 10-et láttam egyszerre, hirtelen nem is tudtam feldolgozni a sok irányt, de ott legalább volt pályabíró...és még egy dolog! Sajnos megint volt egy esés nálunk és menteni kellett. Kérjük a tisztelt szervezõket, hogy maraton elõtt tartsanak egy eligazítást a pályabíróknak, pontosan ki-hol van, melyik km-nél, rétnél stb és legyen náluk olyan telefon, amivel némi térerõt is találnak és ne kelljen vitatkozni a quadossal, hogy igenis vigye le a sérültet a hegyrõl. Olyat nem kéne neki mondani, hogy sétáljatok ide meg oda egy fejsérülttel!!! Tessék erre sokkal nagyobb hansúlyt fektetni a továbbiakban!
Azt pedig, hogy a parkolóban miért nem volt szalag, hogy tudják a népek a pusztában hová álljanak, már nem is kérdezem, mert most elfértünk, de össze-vissza álltak be helyenként...(erre jó ellenpélda a Mátra maraton, ott ez mûködik!)
A frissítõpontok hiánya szintén nagy probléma itt, ha arra megy ki a játék, hogy ki szárad ki, rendben, de ne versenyen. Korábban Zemplén maratonon ilyen extrém melegben kiraktak 5-6 sokliteres kannát az út mellé, legalább tudtam tölteni, de itt semmi 20km-en keresztül. Ha nincs a "forrásvíz kimérde", nemcsak elhullott kulacsokat láttam volna, hanem embereket is!
üdv
Kakas László
KTM Digital-Jet

Teljesen osztom a véleményed és még lenne mit hozzá fûzni, nagyon elkeseredtem egyébként ettõl a versenytõl, magától a rendezéstõl, mert a versenyzés iszonyú jó volt! Rég meccseltem ilyen jót, 6-an voltunk a dobogóért és mindenki fer módon versenyzett, nagyon-nagyon nagy élvezet volt, ezért sajnálom, hogy maga a rendezés kritikán aluli volt. Sokan nagyon felkészülten tudatosan állt rajthoz, idõt energiát nem kímélve edzett és készült, ez látszott is a teljesítményeken és a rendezõ nem tisztelt meg minket, azzal hogy õ is felkészül, nagyon sajnálom...

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
hosszú track

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
A beszámolóm a hosszú távról itt olvasható:
BringásAndrás: Bükk maraton - 2012. augusztus 5.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu