Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3064 hozzászólás a témában

OJani

OJani

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás

Kedves ojani, kasza és hasonlóan átvert sporttársaim!

A leghatározottabban támogatom a felháborodásotokat. Kérlek Benneteket, nézzetek vissza egy napot a hozzászólások között, és megtaláljátok a tegnapi idevágó véleményemet.
Azt írtam, hogy ha még egyszer elém áll egy rendezõ és jogtalanul le akarja vágni a chipemet, azt elütöm.

Ma így tettem volna, ha nem ugranak idõben félre. Én 13:09-kor haladtam át a rajt-cél területen és láttam, hogy az elõttem levõ társunkat éppen megfosztják a chipétõl. (Pedig tök jól ment a srác, többször elõzgettük egymást, és szerintem jobb volt nálam.) Én vettem egy nagy levegõt, beletapostam a "gázba" és áttörtem a védõkön. Ennek köszönhetõen fent vagyok a teljesített eredmény listán, de lehet, hogy kérni fogom, hogy zárjanak ki, mert nem tartottam be a rendezõk utasítását! :P (Egyébként a következõ itatóig majdnem szomjan haltam, mert így nem állhattam meg.) H3-as voltam.

Gondolhatjátok, hogy a fel- és lemenõik mit kaptak gondolatban.

Elismerésem a lélekjelenlétedhez, sajnos én ma túl engedelmes, "szabálytisztelõ" voltam...

Az egészben talán az a legfelháborítóbb, hogy a másik két távon történ tömeges baleseteket, bukásokat, defekteket, elfáradásokat vették alapul az inkorrekt döntésük meghozatalakor. Mi köze a hosszú távnak a másik két távon történt - zömmel amatõrködés kategóriájába sorolható - bénázásokhoz? Nem lebecsülni akarom a rövidebb távokat teljesítõket, de a hosszú táv azért is más, mint a másik kettõ, mert ide jóval nagyobb arányban neveznek tapasztaltabb, gyakorlottabb kerékpárosok - érthetõ okokból. Miért rajtuk verik el a port?

csizsolt

csizsolt

vendég

• fórumtag
  • 50 hozzászólás

Ez ment a info@nse.hu-ra:

Kedves ojani, kasza és hasonlóan átvert sporttársaim!

A leghatározottabban támogatom a felháborodásotokat. Kérlek Benneteket, nézzetek vissza egy napot a hozzászólások között, és megtaláljátok a tegnapi idevágó véleményemet.
Azt írtam, hogy ha még egyszer elém áll egy rendezõ és jogtalanul le akarja vágni a chipemet, azt elütöm.

Ma így tettem volna, ha nem ugranak idõben félre. Én 13:09-kor haladtam át a rajt-cél területen és láttam, hogy az elõttem levõ társunkat éppen megfosztják a chipétõl. (Pedig tök jól ment a srác, többször elõzgettük egymást, és szerintem jobb volt nálam.) Én vettem egy nagy levegõt, beletapostam a "gázba" és áttörtem a védõkön. Ennek köszönhetõen fent vagyok a teljesített eredmény listán, de lehet, hogy kérni fogom, hogy zárjanak ki, mert nem tartottam be a rendezõk utasítását! :P (Egyébként a következõ itatóig majdnem szomjan haltam, mert így nem állhattam meg.) H3-as voltam.

Gondolhatjátok, hogy a fel- és lemenõik mit kaptak gondolatban.

OJani

OJani

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás

OK, értettem, többet bele se szólok! Csak nehogy az legyen, hogy az apró betûs részbõl elõkerül a limitidõ..
Sajnálom, hogy nem tudtatok tekerni, de azért nem kell levenni a fejemet!
Bízom benne, hogy a Mátrán végig tudtok menni!

Ja, ne vedd magadra. A mi helyünkben te is ki lennél akadva. Amúgy más maraton nem érdekel. Én erre készültem, lélekben is. Majd pótolom privát, ha lesz idõm. Sok sikert a továbbiakban.

sügérmanó

sügérmanó

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Keresem azt a Kedves közép távos Sporttársat, aki az elsõ mászás utáni lefelében megállt amikor defekteltem (2x) és adott ragacsot és a dobozát. Ha magadra ismersz írj egy mailt létszi ide: naposcsibe12[kukac]gmail.com

OJani

OJani

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
Ez ment a info@nse.hu-ra:

Tisztelt Nagy Sport Egyesület!

Ezúton szeretnék óvást bejelenteni a mai napon lezajlott XIII. Bükk Hegyikerékpár Maraton hosszú távján történt visszásságokkal kapcsolatosan. A bejelentésem tárgya az, hogy a weben megtalálható kétféle versenykiírás (Bükk Maraton - Versenykiírás és Versenykiírás - Egeres-völgy Sportfesztivál) feltételei és a versenybírói gyakorlat között jelentõs, lényegi eltérés mutatkozott, ami egyoldalú hátrány okozott a hosszú távon induló, a versenyen a szabályokat, elõírásokat betartva részt vevõ kerékpárosok egy csoportjának. A versenybírók - a melegre, illetve balesetekre hivatkozva - megtiltották a teljes táv versenyen belüli teljesítését a versenyközponton 13:15 perc után áthaladó, a hosszú távon szabályosan versenyben levõ résztvevõk számára. Ezt semmilyen szabállyal, elõírással sem tudták alátámasztani. Ezen elõírás nemhogy nem volt meghirdetve, de ellentmond a fenti két webhelyen megtalálható kiírás azon pontjainak, amely szerint 16:00-ig, illetve 17:30-ig (kiírástól függõen) van lehetõség a versenyközpontba, mint célhelyre való visszaérkezésre, tekintettel arra, hogy a hátralevõ 32 km megtételéhez 2:45, illetve 4:15 perc, mint szintidõ - a tapasztaltok szerint - reálisan elegendõ lehetett volna.

Egyfelõl, a kiírásban szereplõ táv megtétele minden, arra a távra benevezett versenyzõnek biztosítandó, mivel a nevezés, a polgári jog szabályai szerint, lényegében szerzõdésnek minõsül. Ettõl eltérni csak elõzetesen megállapított szabályok mentén lehet. Továbbá, megítélésem szerint, vis major esete, azaz egyéb, a megállapodáson kívül álló, rendkívüli ok nem állt fenn a verseny idején, amely az eltérést indokolhatta volna. A meleg idõjárás, illetve a balesetek (a rövid és közép távon is!) erre - megítélésem szerint - nem adhattak jogalapot.

További probléma, hogy a hosszú táv eredményének értékelése lényegében lehetetlenné vált a korrektség szabályainak és elveinek betartása mellett. A távot teljesítõk és önhibájukon kívül nem teljesítõk eredménye összevethetetlen. Az korrekt összevetéshez vagy minden hosszú távosnak a versenyközpontba való elsõ berkezési idejét kellene figyelembe venni, s akkor ez méltánytalan a távot rendesen teljesítõk szemszögébõl, vagy kizárni a távot önhibájukon kívül nem teljesítetteket, s akkor ez az õ szempontjukból elfogadhatatlan. Arról nem is beszélve, hogy csak találgathatunk, hogy egy-egy versenyzõ mire lett volna képes, ha teljesítheti a távot. A gyakorlatban használt értékelés ezért lényegében nem felel meg a korrektség és diszkrimináció-mentesség kritériumainak (diszkrimináció alatt azt értem, hogy azzal a feltételezéssel éltek, hogy aki az - önkényesen - megadott szintidõt "nem lépi meg", az bizonyára nem képes teljesíteni a hátralevõ 32 km-t - mindezt egyetlen részidõre alapozva).
Tekintettel a fentiekre, kérem a Tisztelt Egyesületet, hogy tájékoztasson a jogorvoslati lehetõségekrõl.

Üdvözlettel,
(teljes név)

kasza

kasza

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás

OK, értettem, többet bele se szólok! Csak nehogy az legyen, hogy az apró betûs részbõl elõkerül a limitidõ..

Ma reggel a fiam megkereste a bírókat, hogy rákérdezzen a limitidõkre (mert 1 éve szívott vele). A fõbíró se tudott limitidõrõl reggel 7-fél8 között. Azt válaszolta, hogy ha lesz mégis, akkor majd Ádám bemondja. A rajtig nem mondták be. Ezért vettük kényelmesebbre a tempót. Talán negyed órán múlott, simán volt annyi gyorsítási lehetõség bennünk. Nem csúcsra járatva nyomtuk.
Bár az se lett volna korrekt, ha rajt elõtt tudjuk meg, de figyelembe tudtuk volna venni.
Már annak is örülnék, ha a szervezõk a saját kiírásuk nagybetûs részeivel tisztába lennének. :)

kasza

kasza

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás

Egyébként, a jogi keresetet, amit be szeretnék adni, valahogy így képzelem el, bár még utána fogok járni jobban:

Mivel a verseny kiírás (Versenykiírás - Egeres-völgy Sportfesztivál és Bükk Maraton - Versenykiírás) semmilyen információt, utalást nem tartalmaz a) bármilyen, csak a hosszú távot érintõ limit idõre B) limit idõ alkalmazhatóságára különleges idõjárási viszonyok vagy körülmények esetén c) amit viszont tartalmaz, az az, hogy az egyik forrás szerint 16:00-ig, a másik szerint 17:30-ig van lehetõség a beérkezésre (tehát ellentmondás van a két forrás között).

Tehát, mindezek alapján, kérem
-> a jogsértés megállapítását (azaz, hogy önkényesen nem engedték teljesíteni a távot számos hosszú távon induló versenyzõ számára, akiknek - reális számítások szerint - még lett volna idejük befejezni a versenyt, még a 16:00 órás határidõ elõtt is).
-> a verseny hosszú távja eredményének megsemmisítését
-> a szervezõk/versenybírók eltiltását a további jogsértéstõl, amennyiben az idei (megsemmisítendõ eredményû) hosszú táv megismétlésre kerülne, illetve minden olyan további esetben, ahol a kiírás és a tényleges gyakorlat eltérne egymástól, és a keresetben kifogásolt, vagy bármilyen más, a kiírásban szereplõ szabályok szervezõk/versenybírók általi be nem tartásából következõ jogsértést eredményezne.

Nem ér ez annyit.
El kell kerülni az ilyen versenyeket messzire, amíg nem tanulják meg a korrekt szervezést, bonyolítást. Van sok másik határon belül, és a környezõ oszágokban.

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás

OJani

OJani

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
Egyébként, a jogi keresetet, amit be szeretnék adni, valahogy így képzelem el, bár még utána fogok járni jobban:

Mivel a verseny kiírás (Versenykiírás - Egeres-völgy Sportfesztivál és Bükk Maraton - Versenykiírás) semmilyen információt, utalást nem tartalmaz a) bármilyen, csak a hosszú távot érintõ limit idõre B) limit idõ alkalmazhatóságára különleges idõjárási viszonyok vagy körülmények esetén c) amit viszont tartalmaz, az az, hogy az egyik forrás szerint 16:00-ig, a másik szerint 17:30-ig van lehetõség a beérkezésre (tehát ellentmondás van a két forrás között).

Tehát, mindezek alapján, kérem
-> a jogsértés megállapítását (azaz, hogy önkényesen nem engedték teljesíteni a távot számos hosszú távon induló versenyzõ számára, akiknek - reális számítások szerint - még lett volna idejük befejezni a versenyt, még a 16:00 órás határidõ elõtt is).
-> a verseny hosszú távja eredményének megsemmisítését
-> a szervezõk/versenybírók eltiltását a további jogsértéstõl, amennyiben az idei (megsemmisítendõ eredményû) hosszú táv megismétlésre kerülne, illetve minden olyan további esetben, ahol a kiírás és a tényleges gyakorlat eltérne egymástól, és a keresetben kifogásolt, vagy bármilyen más, a kiírásban szereplõ szabályok szervezõk/versenybírók általi be nem tartásából következõ jogsértést eredményezne.

kasza

kasza

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás

100% egyetértek veled. Lehet, át fogok állni a szilvásra, csak azt tényleg egy kicsit nehéznek tartom, és korainak, felkészülés, meg idõjárás szempontjából is. ... .

Erõsen közelít a BM és a SzM. A pálya hosszún legalább felében ugyanaz.
Ha éppen nem esik, májusban sokkal barátságosabb az idõ. Ha éppen nem esik :)

Tekergek

Tekergek

🚲

• fórumtag
  • 1.257 hozzászólás
Sziasztok, a mai Bükk maraton középtávján kb. 48,3 km-nél kiesett a jobb bicikliszemüveg lencsém, sajnos nem találtam meg de egy jó pár arra haladó versenyzõtõl kérdeztem hogy szóljanak ha látják, ha valaki talált ilyesmit szívesen hallom :) Az órám új és nem tudom mennyire pontos (majdnem 62 km-t mutatott a végén), na meg lassú tolásnál nem számol távot. Egy hosszú, gyors, egyenes murvás/köves lefelén történt.

Csatolnék egy képet a megmaradt lencsérõl ha megengedné a fórum (talán x üzenet után?), sõtétített, kívül tükrözött, elég vastag mert dioptriás, képzelhetitek mekkora szenvedés volt ezek után lefelé haladni. Mint egy hunyorgó nyugdíjas kalóz: "ez most kátyú vagy árnyék, fékezek és megnézem közelrõl".. :/

OJani

OJani

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás

A Top Maraton sorozatot egyben is értékelik. Valami olyan a pontozás, hogy aki a kategória gyõztes ideje + 50%-on belül ér be, érdemi pontot kap. Én még simán beérhettem volna pontszerzõként (bár engem éppen nem érdekel a pontosdi), ahogy akiket elõttem kiszedtek, szintén. Így viszont nem kaptak egyetlen pontot sem. Ha érdekelte õket az összetett eredmény, szoptak.
Hõség? Úgy tudtam, nyár van. Magyarországon csak azóta fujják fel a meleget, amióta a katasztrófavédelemnek érdeke. Ez egy teljesen normális nyári nap volt. Az erdõben különösen kellemes volt az idõ, de a napon is kényelmesebb volt gurulni, mint kapálni vagy betonozni. Egy hete ennél melegebb idõben nyomtuk a 24 órást Zánkán, sokan szólóban.
Érdekes, hogy a szilvást nem "fújták" le, pedig a jeges esõ és a 2 fok kevésbé megszokott május végén, mint a 30 fok feletti hõmérséklet augusztus elején. És a folyós sár kevésbé baleset veszélyes, mint a poros út. Akkor nem volt mozijegye valakinek.

100% egyetértek veled. Lehet, át fogok állni a szilvásra, csak azt tényleg egy kicsit nehéznek tartom, és korainak, felkészülés, meg idõjárás szempontjából is. Valóban a hõségre, valamint a sok balesetesre hivatkoztak, amelyek persze jellemzõen nem a hosszú távon voltak, hanem a másik kettõn. Ez sem érthetõ. Aki hosszún indul, az többet vállal, ezt tudja mindenki. Ok, hogy akadnak kivételek, akikkel szívni lehet (pl. ha valaki ottragad a pályán, volt ilyen), de ez egyrészt minden távon elõfordulhat, másrészt a hosszú táv már csak ilyen: macerásabb, szervezési oldalról, ahogy a világ minden táján az, ahol kerékpáros maratonokat szerveznek. Feltehetõen, amíg a hosszú táv menet közben keresztezi a központot, addig ez a veszély fenn fog állni a BM esetében, folytatólagosan. Ez is része a döntésemnek, hogy soha többet ilyen szart. Etessék meg másokkal, ne velem, meg még pár emberrel, akiket szintén sikerült meglopni, átbaszni a palánkon. Vdavidnak üzenem még azt is, hogy haverokkal kocsmába vagy egyéb szórakozóhelyre bármikor el lehet menni, ahhoz nem kell egy kerékpáros maratonra felkészülni, befizetni a nevezési díjat, kifizetni az utazási és egyéb járulékos költségeket, majd hoppon maradni, mert a szervezés olyan, amilyen. Bocsánat a modorért, baromi pipa vagyok, imádom a Bükköt, s tradicionálisan a Bükk Maraton volt az egyetlen kerékpáros verseny, amin rendszeresen részt szoktam venni. (Illetve, amin részt vettem, eddig.). Ja, és rövidebb távok nem jöhetnek szóba nálam. A tumultust nem szenvedhetem.

kasza

kasza

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás

Köszönöm mindenkinek a verseny! Jó volt megint együtt tekerni!
Remélem mindenki szerencsésen hazaért! Azoknak akik estek jobbulást a többieknek meg kellemes regenerációt!

Kasza, az élményt nem ott lopták el tõled, mert élmény a haverokkal van és nem a versenyen. Ne bánkódj hidd el jó ez így, inkább abba gondolj bele, lehet pont ezzel mentettek meg egy hatalmas pereceléstõl, vagy két defekttõl és idegeskedéstõl!

Ha elvették volna a bringámat, mégtöbb bajtól megvédhettek volna. Még jó, hogy a slusszkulcsom nem kellett nekik. :)

Nekem már megmentették a nyugdíjamat, azt se szerettem. Senki ne akarjon engem semmitõl megmenteni. Pláne ne olyantól, amiért fizettem. Majd legközelebb a hentes ment meg az elhízástól, és nem ad a pénzemért semmit.

kasza

kasza

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás

Pontosan ez a problémám nekem is (hosszú táv önkényes megnyesése). Elbeszélgettem a szervezõkkel, lényegében méltányolható, hogy aggódnak az indulók testi épségéért, a sok baleset, hõség, meg minden, de nem tudom elfogadni a döntésüket, több okból. Egyrészt, ha indulok egy versenyen, akkor az adott szabályok, kiírás, miegyéb betartása mellett szeretnék is végigtekerni. Véleményem szerint nem volt akkora a hõség, ennél éltem már át rosszabbat is, ugyanitt, csak még a régi nyomvonalon, ahol nem tudták elvágni az utamat. Ez átvezet a másik problémához, nevezetesen, ha keresztezi a nyomvonal a központot, akkor ez évrõl-évre remek lehetõséget kínál a szervezõknek arra, hogy szétaggódásukat megelõzve, a kicsit késõbb jövõ amatõrökön (és bizony profikon is) verjék el a port, megnyugtatásul maguk számára. Momentán nem volt 10.000 Ft-om, hogy megóvjam a versenyt még a kihirdetés elõtt, de utólag lehet, hogy panasszal fogok élni, hivatalos formában. Ha ezek nem vezetnek konkrét eredményre, akkor biztos, hogy SOHA TÖBBET nem indulok ezen a kibaszott átkozott versenyen az életben. Diszkriminációnak tartom, és felettébb inkorrektnek, amit mûvelnek. Elõzetes bejelentés nélküli limit, a végeredmény pedig gyakorlatilag összehasonlíthatatlan. Aki elõrébb volt, és átjutott, az akár vissza is eshetett, s ezért gyengébb lehet az eredménye. Akit lestoppoltak (mint engem is), abban lehetett még annyi tartalék, hogy javítson a mezõnyhöz képest (bennem volt, csak átestem egy szívatós defekten, meg volt egy cudar mélypontom, amin túllendültem). Szóval, bárhogy is értékelnek, nem lehet korrekt a végeredmény, s ez nem a versenyzõk hibája! Egyes egyedül a szervezõké ezért a felelõsség (avagy versenybíróké, mindegy).

A Top Maraton sorozatot egyben is értékelik. Valami olyan a pontozás, hogy aki a kategória gyõztes ideje + 50%-on belül ér be, érdemi pontot kap. Én még simán beérhettem volna pontszerzõként (bár engem éppen nem érdekel a pontosdi), ahogy akiket elõttem kiszedtek, szintén. Így viszont nem kaptak egyetlen pontot sem. Ha érdekelte õket az összetett eredmény, szoptak.
Hõség? Úgy tudtam, nyár van. Magyarországon csak azóta fujják fel a meleget, amióta a katasztrófavédelemnek érdeke. Ez egy teljesen normális nyári nap volt. Az erdõben különösen kellemes volt az idõ, de a napon is kényelmesebb volt gurulni, mint kapálni vagy betonozni. Egy hete ennél melegebb idõben nyomtuk a 24 órást Zánkán, sokan szólóban.
Érdekes, hogy a szilvást nem "fújták" le, pedig a jeges esõ és a 2 fok kevésbé megszokott május végén, mint a 30 fok feletti hõmérséklet augusztus elején. És a folyós sár kevésbé baleset veszélyes, mint a poros út. Akkor nem volt mozijegye valakinek.

OJani

OJani

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás

Remélem mindenki szerencsésen hazaért! Azoknak akik estek jobbulást a többieknek meg kellemes regenerációt!

Kasza, az élményt nem ott lopták el tõled, mert élmény a haverokkal van és nem a versenyen. Ne bánkódj hidd el jó ez így, inkább abba gondolj bele, lehet pont ezzel mentettek meg egy hatalmas pereceléstõl, vagy két defekttõl és idegeskedéstõl!

Bocsánat, hogy beleszólok. Ne haragudj, de leszarom, hogy mi neked a fontos (haverok). Nekem (és még pár embernek) az lett volna, hogy végigtekerhessenek, ahogy szoktak. Engedtessék meg, hogy akkor pereceljek, vagy defekteljek el, amikor jólesik. Ezt bevállaltam, amikor megnyomtam a nevezés gombot. Felnõtt ember vagyok, fel tudom mérni a kockázatot, tudok döntést hozni. A második kör is járt volna. Ettõl önkényesen megfosztottak bennünket. Ez baj. Nagy baj.

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás

kasza

kasza

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás

Pont elcsíptem egy beszélgetés foszlányt:... már megint az történik mint tavaly, hogy a pálya lezárása után is még kimennek versenyzõk....
Úgy látszik Neked nem volt szerencséd:(

Tényleg nem volt szerencsém, nem nyertem a lottón. :)

De annak semmi köze a szerencséhez, hogy egy szerzõdést betart-e az "erõsebb" fél.
Szerzõdést kötöttem a verseny szervezõjével. Õ meghatározta a feltételeket, amelyet elfogadtam és teljesítettem, megszabta az árát, kifizettem. De nem tartotta be a szerzõdést!
Azt hiszi, megtehette. Mert leszar minket. Nagynak és erõsnek hiszi magát.
Igen, már egy évve ezelõtt is hasonlóan tett. De most még arra se vette a fáradtságot, hogy elõre szóljon a spanjainak: "pubikáim, mozijegyem van, zavarjátok le a církuszt minél gyorsabban"
Én meg leszarom az igy teljesítõt. Soha többet nem veszek részt olyan rendezvényen, amelyhez köze van. És biztos vagyok benne, hogy követni fognak jópáran.

Mert van bringázás a Bükk Maratonon túl is! :)

OJani

OJani

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
Pontosan ez a problémám nekem is (hosszú táv önkényes megnyesése). Elbeszélgettem a szervezõkkel, lényegében méltányolható, hogy aggódnak az indulók testi épségéért, a sok baleset, hõség, meg minden, de nem tudom elfogadni a döntésüket, több okból. Egyrészt, ha indulok egy versenyen, akkor az adott szabályok, kiírás, miegyéb betartása mellett szeretnék is végigtekerni. Véleményem szerint nem volt akkora a hõség, ennél éltem már át rosszabbat is, ugyanitt, csak még a régi nyomvonalon, ahol nem tudták elvágni az utamat. Ez átvezet a másik problémához, nevezetesen, ha keresztezi a nyomvonal a központot, akkor ez évrõl-évre remek lehetõséget kínál a szervezõknek arra, hogy szétaggódásukat megelõzve, a kicsit késõbb jövõ amatõrökön (és bizony profikon is) verjék el a port, megnyugtatásul maguk számára. Momentán nem volt 10.000 Ft-om, hogy megóvjam a versenyt még a kihirdetés elõtt, de utólag lehet, hogy panasszal fogok élni, hivatalos formában. Ha ezek nem vezetnek konkrét eredményre, akkor biztos, hogy SOHA TÖBBET nem indulok ezen a kibaszott átkozott versenyen az életben. Diszkriminációnak tartom, és felettébb inkorrektnek, amit mûvelnek. Elõzetes bejelentés nélküli limit, a végeredmény pedig gyakorlatilag összehasonlíthatatlan. Aki elõrébb volt, és átjutott, az akár vissza is eshetett, s ezért gyengébb lehet az eredménye. Akit lestoppoltak (mint engem is), abban lehetett még annyi tartalék, hogy javítson a mezõnyhöz képest (bennem volt, csak átestem egy szívatós defekten, meg volt egy cudar mélypontom, amin túllendültem). Szóval, bárhogy is értékelnek, nem lehet korrekt a végeredmény, s ez nem a versenyzõk hibája! Egyes egyedül a szervezõké ezért a felelõsség (avagy versenybíróké, mindegy).

Spirite

Spirite

vendég

• fórumtag
  • 130 hozzászólás
Pont elcsíptem egy beszélgetés foszlányt:... már megint az történik mint tavaly, hogy a pálya lezárása után is még kimennek versenyzõk....
Úgy látszik Neked nem volt szerencséd:(

Ma engem megloptak a Bükk Maratonon.

Idõben befizettem a nevezés árát. Betartottam minden nyilvánosságra hozott szabályt. Mégsem engedték meg, hogy letekerjem a hosszú táv kiskörét.
Utonállók leszedték a csipet és ismeretlenek lezárták a kiskörre vezetõ utat.
Tudom, hogy akik ezt tették, csak parancsot teljesítettek. A megbízó-felbújtó nevét akarom! Õ felelõs a rablásért.
Mert nem lopás volt ez, hanem rablás! Elraboltak tõlem 2 órányi bringázást, és azt az élményt, hogy végigtekerjem a Bükk Maraton hosszú távját!
Pedig én betartottam minden nyilvánosságra hozott szabályt, megfeleltem minden, a rajtig nyilvánosságra hozott feltételnek, és kifizettem a nevezés árát.

Soha többet nem indulok a Bükk Maratonon. Mert ott engem kiraboltak. Elrabolták az ÉLMÉNYT.

kasza

kasza

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás
Ma engem megloptak a Bükk Maratonon.

Idõben befizettem a nevezés árát. Betartottam minden nyilvánosságra hozott szabályt. Mégsem engedték meg, hogy letekerjem a hosszú táv kiskörét.
Utonállók leszedték a csipet és ismeretlenek lezárták a kiskörre vezetõ utat.
Tudom, hogy akik ezt tették, csak parancsot teljesítettek. A megbízó-felbújtó nevét akarom! Õ felelõs a rablásért.
Mert nem lopás volt ez, hanem rablás! Elraboltak tõlem 2 órányi bringázást, és azt az élményt, hogy végigtekerjem a Bükk Maraton hosszú távját!
Pedig én betartottam minden nyilvánosságra hozott szabályt, megfeleltem minden, a rajtig nyilvánosságra hozott feltételnek, és kifizettem a nevezés árát.

Soha többet nem indulok a Bükk Maratonon. Mert ott engem kiraboltak. Elrabolták az ÉLMÉNYT.