Jelentkezz be Regisztrálj
XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány
Írta 2007. augusztus 06. - 09:45
ami tetszett:
-ezt kábé mindenki leírta, egyetértek, alapvetõen jó volt
-kimagaslóan jó volt a hosszútávon a frissítés
-KATEGÓRIARAJT - igen, így kell ezt megoldani - nem volt tolás/torlódás :clap:
ami nem tetszett:
-pálykijelölés gyenge közepes volt - ne haragudjatok, de amit hosszútávon mûveltetek a kijelölésben, azt már simán óvni lehetett volna az UCI szabályok szerint, de hogy nevesítsük:
-Bánkút-1 elõtt volt egy Y-elág - többen elkavartunk balra, mert nem volt lezárva, s nem vettük észre a jobb ágban a jelet - egy aszfalt T-be futva utána visszakavartunk a pályára, de mégiscsak 3-4 km (ráadásul felfelé) extrában
-Bánkút-2 után az aszfaltszakaszokról hiányoztak a megerõsítõ jelek - volt, ahol 10 méterenként volt sárga nyíl, utána meg 5 km-en át SEMMI - vissza is fordultam, mert egyszerûen nem hittem el, hogy ekkora távon át SEMMI nincs
-az irányjelzõ táblák merevsége kevés volt - a nagy szélben csomó a fákra volt tekeredve, s nem lehetett látni hová mutat - ez a Répáshutai DH elõtt az erdõírtásban volt nagy probléma
-sok helyen nem volt X-tábla a rossz úton
-a halálfejek sok helyen már késõn voltak, s kábé 2 db-nak volt értelme (volt egy csomó olyan, hogy ott paráztam, hogy "úristen, mi jöhet itt", utána meg semmi )
A verseny egyébként nem ment rosszul, kicsit bosszantott, hogy ennyi idõt elszüttyögtem a kijelölés miatt, de végül is az 5:21-es tekert idõ annyira talán nem gáz.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2007. augusztus 06. - 08:55
Zed képeit nagyon várom, mert Õ tuti lefotózott a 2-ik frissítõnél.
Valóban, de sajna elég kaka lett. Holnap feltöltögetem.
Írta 2007. augusztus 06. - 08:15
Amikor én odaértem fotózni, már ott feküdt a srác. Nagyon csúnyán nézett ki a térde, a bör teljesen szétnyílt felette és kilátszot a térdkalácsa. Tettem alá az autóból egy sátorlapot, hogy kényelmesebben feküdjön, ami csurom vér lett. Késöbb azt az infot kaptam, hogy müteni kellett.
Amíg ott voltam kb. 15-en szálltak el abban a kanyarban. Én fotózás közben rekedtre kiabáltam magam, hogy jelezzem a veszélyt.
Én is ott buktam de én hamar felálltam viszont aki mögöttem jött 20 méterrel az sokkal csúnyábat bukott. A gond az volt hogy egy részt a telóm kemény 53 mm-t mozgot ami kissé kevés a másik meg az én emberi hibám mert nem a kanyar elött fékeztem hanem benne pedig így is sodrós volt. Azzal a másik gyerekkel nem tudom mi lett de remélem nincs baja.
Írta 2007. augusztus 06. - 08:01
Ez meik kanyar is volt pontosan?
Még eléggé az elején, amikor az erdei lejtözés után visszajöttetek az aszfaltra. Ott az utolsó kanyar az erdöben és az aszfaltra kanyarodás volt a kritikus pont.
Írta 2007. augusztus 06. - 07:55
A versenyre ramaty térdekkel érkeztem, tehát nem vártam magamtól sokat, csak hogy tiszteségesen végigmenjek, meg hogy ne csináljam ki mégjobban a térdeim. Szerintem mindkettõ sikerült.
Az elején kicsit nem értettem, hogy csomóan úgy kapartak az aszfaltos részen, mintha 10km lenne a verseny. Na mind1 öket jól visszaelõzgettem az elsõ felfelén. Utánna nagyon élveztem a lefelét ott rengeteg embert elõzgettem, meg a következõ mászáson is. Viszont a következõ hosszú lefele közepén kaptam egy defektet aminek rohadtúl nem örültem, de segáz elkezdtem szerelni. Közben kb mindenki elment mellettem és jócskán visszaestem.
A távok szétvállása után kellemes mászás(aszem ez a DH pálya), amit lehetetlenné tett, hogy mindenki tólta eleinte küzdöttem keményen aztán inkább beálltam egy nagyon csinos Corrateches hölgy mögé pihenni valahogy nem volt szivem a lányzót megelõzni az emelkedõ teteéig. Utánna kellemes leejtõzés, majd bringaút és megint mászás. A fenyöerdõnél én is eltévedtem egész pontosan elmentem Jani után majd köszöntünk egymásnak és visszafordultunk.
A hídnál a végén engem is idegesített, hogy pont mikor odaértem a fotós nem fotozott, de sebaj majd jövõre
Összeségében nagyon tetszett a verseny talán ez volt az idei legjobb eddig.
3.05 lett az idõm, amivel teljesen elégedett vagyok, mert most abszolút nem volt kitûzve semmi cél, csak hogy a térdeim bírják a végéig.
Zed képeit nagyon várom, mert Õ tuti lefotózott a 2-ik frissítõnél.
Írta 2007. augusztus 06. - 07:46
Az még nem az; ha telszám ellenében töltöd csak ki az már nagyjából valami
Én probálkoztam, de nem hagyta magát Meg a törülközõs lányoknak is mondtam, hogy törcsi helyett nem lehetne inkább téged megkapni. De csak mosolyogtak kedvesen. Valszeg nem én voltam az egyetlen aki beprobálkozott náluk.
Amíg ott voltam kb. 15-en szálltak el abban a kanyarban. Én fotózás közben rekedtre kiabáltam magam, hogy jelezzem a veszélyt.
Ez meik kanyar is volt pontosan?
Írta 2007. augusztus 06. - 07:41
aztán amikor az elsõ frissítõpont elõtt nem sokkal(amikor az erdõbõl kijöttünk egy aszfaltos részre) egy srác elõttem tekintélyes sebességnél kicsúszott és az út menti árokban kötött ki (szervezõk voltak a kanyarban, egybõl mentek neki segíteni, remélem nem lett komolyabb baja
Amikor én odaértem fotózni, már ott feküdt a srác. Nagyon csúnyán nézett ki a térde, a bör teljesen szétnyílt felette és kilátszot a térdkalácsa. Tettem alá az autóból egy sátorlapot, hogy kényelmesebben feküdjön, ami csurom vér lett. Késöbb azt az infot kaptam, hogy müteni kellett.
Írta 2007. augusztus 05. - 23:53
Jani +van az aláirásod 3.k sora ....:rofl: ez tetszik
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. augusztus 05. - 23:51
.... (tanuljon meg mindenki lefelé menni, mert nekem fizikai fájdalmat okoz, ha rázós úton lassan kell mennem)...
:rofl: ez tetszik
Írta 2007. augusztus 05. - 22:57
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. augusztus 05. - 22:55
Írta 2007. augusztus 05. - 22:46
szerintem az az igazi ha a hátán töltöd ki, miközben Õ lehajolt pózban a talajt vizslatja....
Tigris, mondták már, hogy te tudsz élni?
hát amikor a szomszéd asztalhoz lehajolt, mert nem értette a kérdést, na akkor a torkomon akadt a tészta. haverom volt ilyen minap fagyizóba valahol velencei tónál, ahol eléggé jó csaj volt a fagyiosztó kisleány.
-Szia, és te mit kérsz?
-Szia, egy erdeigyümölcscsokit meg a számodat. - ezt így jó nyomatákosan.
persze nem kapta meg, de azért jót derült a csaj is.
Írta 2007. augusztus 05. - 22:37
"Ide a Te számodat kell írni?"
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2007. augusztus 05. - 22:36
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. augusztus 05. - 22:31
Megelõztél Micc!
Meg
De köszönjük szépen a képeket! :prosze:
Ptamás/Daverider: Az még nem az; ha telszám ellenében töltöd csak ki az már nagyjából valami
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2007. augusztus 05. - 22:30
ha nincsenek céljaid, akkor nem fogsz tudni elõre lépni!
aki eredményorientált, annak muszáj célokat kitûzni, különben eltûnik a süllyesztõben!
remélem Dave is hasonló gondolatokkal akart 2 órán belül maradni!
hajrá Dave, legközelebb pofátlankodj elõre! (idén minden alkalommal elsõ-második sorból rajtoltam, s nagyjából ott is végeztem)
rajt után egybõl el kell indulni az elejével, különben véged!
Dave
mikor jössz le?
csörgess meg
303886960
aztán ha lesz szabadidõm, elkoccolok almádi fele, vagy félúton találka...
bár félõ, hogy csak szombat, de inkább csak vasárnap lesz idõm...
Hajts dobogóra barátom; én elengedlek
Én megyek az ország legszebb helyein jó társasággal, tekerek egy jót, elég ha elégedett vagyok magammal és kész. Mikor hajtok akor vagy azért vagyok ideges mert feltartanak, vagy görcs, vagy mélypont, kisodródás vagy akámi van; hetente ha 2× el tudok menni tekerni akkor nagyon sok idõm volt tekerni/készülni. Nyugi, fejlõdök még így is, annyit amennyivel én elégedett vagyok hellyel közzel.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2007. augusztus 05. - 22:22
Ment!
Gracías!
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2007. augusztus 05. - 22:20
Írta 2007. augusztus 05. - 22:13
Ptom: kétszer is kértem tõle ilyen lapot, meg háromszor tollat;)
Ügyes burkolás
Írta 2007. augusztus 05. - 22:11
konás: eddig annyira nem voltam eredményorientált, de most így ráéreztem a helyes kajálásra, a bringa is rendben volt, agyilag is ott voltam ("nem vált le mókuskerékbe", "nem lassít le, terheli", "nem lihegek, pörög a láb"- ezeket így mondogattam az elején, és magamhoz képest rohadtgyorsan túl voltam a 12 kilométeres emelkedõn, aztán a többin is.), a pálya is feküdt...de így is elég hátul értem be. az élen még nem tudom nyomni, nem vagyok annyira "állóképes", meg a rövidtávosok U17ben elöl sprintelik az egészet...de most elég sok motivációt szedtem magamra, hogy jövõre rendesen felkészüljek meg sokkal többet tekerjek. meg hogy megtanuljak lejtõzni.
balcsiügyben írok privit.