Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány

- - - - -

• Please log in to reply
3064 replies to this topic

Franci

Franci

vendég

• fórumtag
  • 235 posts

az a legendás kishííd ! igen megcsináltam, átmentem rajta ! :P

Én felnin mentem át rajta:)
Második defektemet már nem tudtam megjavitani,igy az utolso 6 - 8 km-en fenin jöttem, CrossMax elég jol birta,még vasutbol visszamaradt betonokat is:)
Tanácsok városi bringásoknak http://bringalakat.hu/

Bálint56!

Bálint56!

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Jaa, és a lényeget meg kifelejtem :) az a legendás kishííd ! igen megcsináltam, átmentem rajta ! :P

Bálint56!

Bálint56!

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Sziasztok !

Csak annyi, hogy jó volt,jó volt jóvolt !

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts
Nekem is tetszett, a pálya jó volt, tésztát utána nem ettem (van X édes feltét, legalább 1 sósat csinálhatnának ilyenkor).

Viszont amit eddig nem sikerült maratonon elkövetnem, azt most igen, elkavartam rossz irányba. Középen az utolsó - nagyobb - mászás végén (40. km körül) van egy jobbos, ahol elindul lefelé a mezõny, én it automatikusan mentem tovább egyenesen, nem láttam nyilat. (lehet, csak én voltam vak). Felértem vmi TV toronyig, ahol két kissrác lekiabált róla, hogy már mások is jöttek erre, de nincs tovább út, szóval erre biztos nem. :D

A sok sérült azért fura, mert elvileg ez egy könnyû maraton. Vagy mindenki épp emiatt nyomja neki, mint állat ? Volt pár sodrós, csúszós, gödrös-pocsolyás rész, ott elhiszem, h el lehet szállni, ha jön valaki ezerre.

Ja, pár halálfej nem tudom mire akarta felhívni a figyelmet, téptem a féket aztán nem jött semmi veszélyes. De inkább több legyen kint, mint kevesebb.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
Jó volt :prosze:
ídõ is pálya is, minden :)

jöhetnek a képek és az eredménylista :cool:

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Infót kaptam :)

Marci érdekelt elsõsorban mert Zkse-s ugye :P 5. lett a hosszútávon defekttel meg kormánytöréssel! :o
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 posts

burucki elsõ, az tuti, 2. talán bogár, tovább nemtom, hp mintha 4. lenne

Nemzeti Sport Online:

férfiak, hosszútáv, 100 km: 1. Buruczki Szilárd (PCCC-Magellán) 4:13:10 ó 2. Melts András (Corratec WT) 4:21:57 3. Bogár Gábor (Bringa Világ) 4:23:04 nõk, középtáv, 55 km: 1. Módos Gabriella (Merida) 2:36:23 ó 2. Nagy Hedvig (Bringa Banda) 2:39:00 3. Dósa Eszter (Vitalitás SE) 2:42:53
"A sport a test útján nyitja meg a lelket.":)

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts
Melts lett a második úgy emlékszem.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Jól látom?
Melts-Bogár-Blazsó-Házi?

Beérkezési sorrendet tud valaki a hosszúról?

burucki elsõ, az tuti, 2. talán bogár, tovább nemtom, hp mintha 4. lenne

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
bence: kevlárszalag a külsõ és belsõ közé, 3000 ft-ot megér, nekem mióta fenn van, nem volt defektem

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Jól látom?
Melts-Bogár-Blazsó-Házi?

Beérkezési sorrendet tud valaki a hosszúról?
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 posts
Na szóval középtávról még mielõtt elalszok....
Hogy csapott volna belém a villám amikor megvettem azt a 2ezer Ft-os Mountain Kinget....3 defektet kaptam ma:( Pedig tök jó erõben voltam, az elsõ mászás végére az élbollyal érkeztem,aztán a lejtõn szétszakadtunk.A második mászás is jól ment,két srác mögött húzattam magam,az ezt követõ hosszú lejtõn a "dagonya" után közvetlenül kaptam az elsõ defektet(hátsó).Volt belsõm,gyorsan megcsináltam,de a pumpával az istenért se tudtam elég keményre fújni.Alig indultam el, 300 méteren belül 2 sorstársat is láttam meg kaptam egy elsõ defektet. Szammer képében nemsokára jött a mostmár szokásos segítség.Ismét csak EZER HÁLA NEKI!(Szilváson is õ dobott meg egy belsõvel) Gyors belsõcsere és már mehettem is tovább,kezdõdött a jól megszokott "elõzzük vissza a mezõnyt".Ez az uccsó lejtõig möködött is, a puha hátsó kerékkel a DH pályás mászás is jobban ment.Kb fél km-rel a rövid és a közép táv találkozása elõtt szépen elment a maradék levegõ is hátulról...nekem meg már nem volt pofám megint másoktól belsõt kunyizni, így szépen-1 óra alatt-elsétáltam a célig.Közben mindkét sarkam feltörte a cipõ(igen én voltam az a vázra akasztott cipõkkel,zokniban), ettem almát az útszéli fákról, meg láttam ahogy kijön a rendõr a feltört kocsikhoz....
Most meg asszem elkezdem átnézni a webáruházakat h milyen tubeless gumit vegyek.(ha már a hátsó felnim ust-s...elöl meg stan's lesz valszeg)
Gratulálok minden Gödöllõi KE-s csapattársamnak aki teljesítette a versenyt!!!

kapidu

kapidu

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Uff!
Bánkúton fotózgattam a hosszú távot:
http://kep.tar.hu/kapidu/50595696#2
Nem semmi ahogy mentek.
Kápi

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts
Ja igen én is rengeteg defektet láttam de nem értem hogy lehetett ennyit összeszedni. Ja és még köszönet annak a Corrateces hölgynek aki diktálta nekem a tempót a Várhegyen és szépen felvitt, mikor egy kicsit összezuhantam. Azt hiszem master 1 ben lett elsõ.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
ja igen, a rajtoltatást mindehol így kéne, blokkokban csinálni, ez jó ötlet!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
középrõl visszamentem rövidtávra, fatert kísértem. há elég lájtos volt. olyan gyerekpálya-féle, 127es átlagpulzus. volt egy vállficamos sérült, hívtam hozzá autót, segítettem itt-ott, adtam pumpát, segítettem láncot helyretenni, ma help üzemmódban mentem.

túrának nem volt rossz, de lassan itt a mátra, ott meg lehet izzadni.

sós kaja volt a célban?

ja, a t-mobilos fejkendõ hasznos volt, azzal mostam le a bicajról a port, köszi :)

de sok ismerõs volt, ennek örülök.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Nagyon jó volt!:)
Mondjuk 8km után gyomorproblémák miatt majdnem feladtam, megvártam a Zasszonyt, gondoltam elmegyek vele Felsõtárkányig és legurulok aszfalton. Aztán az elsõ középtávos itatónál ittam 3 pohár izolötyit és ettem banánt. Tök jól helyretett, mire a faluba értünk úgy döntöttem, hogy mostmár végignyomom, ha beledöglök is.
Ennyi rengeteg defektet és szerelés sehol sem látni, mint a Bükkmarcin, vajon mi lehet az oka? 1 bárra fújt gumival indulnak?
Tüskés hely nem volt, a gyors murvásokon meg 50 méterenként szereltek.
Köszönjuk a remek szervezést és pályajelölést, remek volt minden.
Az összes maraton közül ez a legjobb rajtoltatás. Tudom, hogy nem lehet mindenhol megcsinálni, de legalább fölösleges, hátránygyûjtõ tiszteletköröket ne kelljen futni.
A sok sérültnek (nagyon sokat láttam) mielöbbi jobbulást!

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 posts
Jó volt ez a mai verseny. Az M3-as autópályán szakadó esõben utaztunk, ehhez képest Egerben gyönyörû idõ várt. Számomra egyáltalán már az is nagy dolog volt, hogy el tudtam indulni két héttel ezelõtti hatalmas esésem után.(33-al szakítottam át egy vékony, nem igazán látható drótkötelet, amit autók behajtása ellen tettek ki-állítólag). A középtáv nem tartogatott számomra nagy meglepetéseket, próbáltam a tavalyi 2:58-as idõmet hozni, ez végül is majdnem sikerült, 3 óra lett. Igaz, kb. 3 percet töltöttem azzal, hogy egy ismerõsnek adtam belsõt, pumpát és gumileszedõt. (Le is b...tam a végén, hogy nem lenne már kezdõ, miért nem tart ilyeneket magánál). Én is láttam durva esést, az elsõ lejtõn levõ keresztirányú mélyedésben állt fejre egy sporttárs - remélem nem lett komolyabb baja. Egészében véve jónak ítélem a szervezést, a kijelölések jók voltak - bár a szõlõhegy végén, az erdõ elõtt el lehetett kavarni balra -én megtettem, igaz kb. csak 100 méteren. A 3 óra környéki középtávosoknak itt a végén még volt egy kisebb nehézség - meglehetõsen sok rövidtávos is pont ekkor ért ide, sokan tolták, de szerencsére segítõkészek voltak, és elengedtek.
Gratulálok minden teljesítõnek, a sérülteknek pedig mielõbbi felépülést kívánok!

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts
Jó volt az biztos.:) Szervezéssel, kijelöléssel, itatással semmi gond nem volt. Pálya nagyszerû.:) Jobbulást a sok sérültnek (én elég sokat láttam). Ja és törjön le a kezük azoknak akik feltörtek néhány kocsit. A miénket szerencsére nem.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Zsíííír volt :)

Aki talál kifogást, az hazudik vagy olyan elvárásai vannak, amiket földi halandó nem tud teljesíteni ;)

(mondjuk az M-es póló zászlónak elmegy, akkora :) )

Köszönjük! :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.