Fú izgi lehetett azokkal a gumákkal ott. Még én is paráztam kicsit, pedig nekem elõl Noby Nic volt.
Milyen az az ücsörgõs esés?
Amikor a R-K nyomon mentünk, ott nekem is...
Viszont a Bánkút utáni sarazás során, vagy a Hór-völgyi fröcsögés és a becsatlakozás elõtti csúszós-saras singletracken kínszenvedés volt. Azért vicces, hogy sárral csak a hosszúsok szívtak.
A sebesség mindent megold.
Nekem se esett le még 2006ban de azért itt már sokaknek le kellett volna.. :chin:
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
én nn-rr-el mentem, nekem nagyon bejött(nem az aszfalton)...
bence: kevlárszalag a külsõ és belsõ közé, 3000 ft-ot megér, nekem mióta fenn van, nem volt defektem
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Ja igen én is rengeteg defektet láttam de nem értem hogy lehetett ennyit összeszedni. Ja és még köszönet annak a Corrateces hölgynek aki diktálta nekem a tempót a Várhegyen és szépen felvitt, mikor egy kicsit összezuhantam. Azt hiszem master 1 ben lett elsõ.
Helló márka- és típustársAz nekem is volt, de felütés ellen az nem véééd
Én is sok defektet javító kollégát láttam. Ezt én idén úgy kerültem el, hogy beraktam jóóóóóó vastag defektvédõ-szalagot az explorer pro mögé. Megérte.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
-Semmi, de semmi jel nem volt az elsõ lejtõ közepe táján lévõ 20 centi mély és kikerülhetetlen árok elõtt - jelezném, hogy az az elõttem lévõ 2-3, s mögöttem lévõ 2-3 bringásnál is ez 5 méter nosewheelie-t eredményezett ~50 km/h-nál - gyerekek, mit mûvelt itt a középtáv, vagy addigra kikerült egy felkiáltójel?
azért a hosszú sztem kicsit másabb:Dén nn-rr-el mentem, nekem nagyon bejött(nem az aszfalton)...
.