Jelentkezz be Regisztrálj
XII. Bükk Maraton | Felsõtárkány
Posted 2008. August 04. - 15:36
Narancssárga sapka volt rajtam, a felszedett sineknél is fotóztam.
A 10 órás rajt után elindultam gyalog szembe a mezõnnyel, majd amikor találkoztam az elsõ rövidtávosokkal, úgy 6-8km-re a céltól, visszaindultam és ezen a szakaszon készültek a fotók.
Egy-egy helyen igyekeztem 10-20 képnél nem többet készíteni.
Megnézem hátha megvagy, csak életlen lett, az a mez volt rajtad, mint a logódon?
Posted 2008. August 04. - 15:35
Tudom, el vagyok kényeztetve (a sok külföldi versennyel), de nem tetszenek a pályán szembõl jövõ Lada Nivák, nem tetszenek az idióta frírájderek, akik a Répáshutára levezetõ lépcsõs ösvényen velünk meccseltek, s gyakorlatilag leszorítottak az ösvényrõl. Ezt nem értem, mert ott állt egy rendezõ srác, s nem zavarta, hogy 3-4 helyi arc alig várja, hogy arra merészkedjen egy hosszútávos, s meccselhessenek...
Jött már szemben terepjáró a Transalpon is, amikor egy hágóról mentem lefelé sotteren, nem is volt mellette sok hely. Persze ettõl függetlenül az ilyen szakaszokat tényleg full zárni kéne, a terepjárók és a lokál flílájdelek elõtt is.
Posted 2008. August 04. - 15:30
Nemá Dante, hagytad, hogy lenyomjanak?
Nemcsak lenyomtak, ki is löktek. Nemtom miért kell teljesen letolt nyereg mellett keménykedni, próbálták volna az én bicómmal, lehet, nem ugranak be minden letörést 50-el...
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2008. August 04. - 15:24
Pont egy folt mellett
Mellesleg az a vízelvezetõ durva volt. Én is nagy tempóval értem oda és mivel a féket húztam be, nem tudtam felugrani már (rossz döntés, van ilyen).
Nem estem, de azt hittem, tõbõl szakad ki a fejcsõ.
És a sötét erdõ közepén kõ is viccelt majdnem, ott az segített, hogy ki kellett bringázni a pályát széltében.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2008. August 04. - 15:23
http://www.x-iont.hu...s/CRW_2070.html
Hihetetlen, hogy mindig vannak olyan "bátrak", akik azt gondolják, a bukó nem szükséges...
Az kérlek szépen David Hasselhoff lenyúzott, kikeményített mellkasszõrzetébõl készült bukósisak!;-)
Posted 2008. August 04. - 15:20
Engem elengedtek, épp felfelé iparkodtak...
Aki a táblát visszatekerte, annak köszi. Én biztos bevertem volna annak, akit tettenérek a tekergetésen. (Elõtte azért megkérdeztem volna, hogy jó vagy rossz irányba tekeri-e )
Posted 2008. August 04. - 15:13
Tudom, el vagyok kényeztetve (a sok külföldi versennyel), de nem tetszenek a pályán szembõl jövõ Lada Nivák, nem tetszenek az idióta frírájderek, akik a Répáshutára levezetõ lépcsõs ösvényen velünk meccseltek, s gyakorlatilag leszorítottak az ösvényrõl. Ezt nem értem, mert ott állt egy rendezõ srác, s nem zavarta, hogy 3-4 helyi arc alig várja, hogy arra merészkedjen egy hosszútávos, s meccselhessenek...
Posted 2008. August 04. - 15:11
Ezt az ocsmány topmaratonos "hát-design"-t elfelejthetné jövõre a T.
Ezt Zsolti haverom nevében kikérjük magunknak!
Ugyanis õ szerepel a stilizált fotón. :D:D:D
Posted 2008. August 04. - 14:55
Posted 2008. August 04. - 14:46
Bár lehet, hogy csak mondjuk visszagurult fotózni az utolsó 500 métert, szóval inkább nem itélkezem.
Posted 2008. August 04. - 14:43
http://www.x-iont.hu...s/CRW_2427.html
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2008. August 04. - 14:40
Hihetetlen, hogy mindig vannak olyan "bátrak", akik azt gondolják, a bukó nem szükséges...
Én 2 ilyen emberrel is találkoztam a pályán.
Az egyik csapattársunk lenullázta a sisakját, mert találkozott egy fával.
Ha ugyanezt a képen szereplõ csinálja, akkor mi lett volna a végeredmény?
Posted 2008. August 04. - 14:36
Ez nem egyéni döntés kérdése, bukó nélkül azonnal kizárásra kell, hogy kerüljön az illetõ.
Posted 2008. August 04. - 14:31
Posted 2008. August 04. - 14:20
Az x-iont -os fotók tõlem kérhetõk: tirszin kukac x-iont.hu
Az összes, egyszerre, index képek formájában ezen a linken látható:
http://www.x-iont.hu...aton/index.html
A Dunán lévõ észrevételeitekbõl okulva, igyekeztem mindenkit lefotózni, bár ez nem is olyan egyszerû. Ha pl. sokan jöttök egyszere (hátsók takarásban), vagy ha éppen helyváltoztatásban vagyok könnyen kimaradhat valaki. De gyakran elõfordul az is, hogy nem sikerül élesre a kép
Én találtam egyet, küldtem emilt.
Nagyon jó lett a kép, már kint is van háttérképnek :clap:
Posted 2008. August 04. - 13:45
Sajnos lopások, feltörések nem csak itthon vannak, az utóbbi években kemény problémává vált Rivában és Salzon is...
Posted 2008. August 04. - 13:37
Na akkor kicsit a szervezés oldaláról is hozzászolok. Bár idén én nem jelöltem, de azt azért el tudom modani, hogy a pályáka általában felosztják jelölés szempontjából, van aki jobban csinálja, van aki kevésbé. Persze a végén mindig végigmennek páran és pótolni próbálják a hiányosságokat amennyire lehet. Sajnos a nyíl megforditások/levételek szinte minden alkalommal elõfordulnak. Én is tapasztaltam amikor jelöltem két éve, hogy 2 öreg hölgy jött velem szembe kezükben 2 jelölõnyillal. Kérdeztem, hogy hogy került ez hozzájuk, "hát õk csak leszedték, hogy ne égtelenkedjen ott a fán". Szóval ilyenek voltak, vannak és lesznek sajnos.
Más: sajnos én magam is több sérültet hoztam le a hegyrõl. Voltam már több külföldi és hazai marcin is és az a tapasztalatom, hogy nem szokták különösebben jelölni a veszélyes részeket. Én személy szerint nagyon óvatos vagyok lefelé, ezért nem igazán szoktam esni. Úgy gondolom, aki terepkerékpározásra adja a fejét, annak számolni kell a vízátfolyásokkal, kövekkel stb. A Salzkammerguti maratonon pár éve olyan szakaszokon vittek le, ahol még lenézni is veszélyes volt, de ott azért a legtöbb bringás ésszel ment. Egyébként e legtöbb esés nem is a nehezebb részeken volt.
A sérülteknek jobbulást kívánok!
OFF
Ha már itt vagy, mint szervezõ. Még annyit, hogy azt azért adjátok tovább a többi szervezõnek is, hogy a versenyzõk autóira is figyeljenek oda. Sajnos úgy látszik, hogy felismerte az alja népség azt, hogy az autók ilyenkor õrizetlenül vannak és ki is használták az alkalmat most a maraton alatt is. Jó lenne, ha valahogy ezt sikerülne megoldani, ne kelljen már tekerés közben azon parázni, hogy mire visszaérek, azalatt feltörik-e az autómat. Sajnos ide jutottunk...
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2008. August 04. - 13:12
Az x-iont -os fotók tõlem kérhetõk: tirszin kukac x-iont.hu
Az összes, egyszerre, index képek formájában ezen a linken látható:
http://www.x-iont.hu...aton/index.html
A Dunán lévõ észrevételeitekbõl okulva, igyekeztem mindenkit lefotózni, bár ez nem is olyan egyszerû. Ha pl. sokan jöttök egyszere (hátsók takarásban), vagy ha éppen helyváltoztatásban vagyok könnyen kimaradhat valaki. De gyakran elõfordul az is, hogy nem sikerül élesre a kép
Engem érdekelne, hogy Ti fotóztatok-e a Bálványon, s ha igen, akkor azoka fotók miért nincsenek a többi között? Kicsit nehezményezem, hogy a hosszúról az elsõ 4-5 befutótól eltekintve, nem nagyon vannak fotók...
Posted 2008. August 04. - 13:08
Sajna én is kimaradtam...
Az elõttem lévõkrõl van fotó... Az utánam lévõkrõl van fotó.... Csak rólam nincs... Pedig takarásban sem voltam.
Ha te voltál a sineken egy bazi nagy objektívvel,akkor le is fényképeztél.
Biztosan olyan hülye fejet vágtam, hogy elhomályosult a fotó.
Posted 2008. August 04. - 13:07
Más: sajnos én magam is több sérültet hoztam le a hegyrõl. Voltam már több külföldi és hazai marcin is és az a tapasztalatom, hogy nem szokták különösebben jelölni a veszélyes részeket. Én személy szerint nagyon óvatos vagyok lefelé, ezért nem igazán szoktam esni. Úgy gondolom, aki terepkerékpározásra adja a fejét, annak számolni kell a vízátfolyásokkal, kövekkel stb. A Salzkammerguti maratonon pár éve olyan szakaszokon vittek le, ahol még lenézni is veszélyes volt, de ott azért a legtöbb bringás ésszel ment. Egyébként e legtöbb esés nem is a nehezebb részeken volt.
A sérülteknek jobbulást kívánok!
OFF