Na akkor kicsit a szervezés oldaláról is hozzászolok. Bár idén én nem jelöltem, de azt azért el tudom modani, hogy a pályáka általában felosztják jelölés szempontjából, van aki jobban csinálja, van aki kevésbé. Persze a végén mindig végigmennek páran és pótolni próbálják a hiányosságokat amennyire lehet. Sajnos a nyíl megforditások/levételek szinte minden alkalommal elõfordulnak. Én is tapasztaltam amikor jelöltem két éve, hogy 2 öreg hölgy jött velem szembe kezükben 2 jelölõnyillal. Kérdeztem, hogy hogy került ez hozzájuk, "hát õk csak leszedték, hogy ne égtelenkedjen ott a fán". Szóval ilyenek voltak, vannak és lesznek sajnos.
Más: sajnos én magam is több sérültet hoztam le a hegyrõl. Voltam már több külföldi és hazai marcin is és az a tapasztalatom, hogy nem szokták különösebben jelölni a veszélyes részeket. Én személy szerint nagyon óvatos vagyok lefelé, ezért nem igazán szoktam esni. Úgy gondolom, aki terepkerékpározásra adja a fejét, annak számolni kell a vízátfolyásokkal, kövekkel stb. A Salzkammerguti maratonon pár éve olyan szakaszokon vittek le, ahol még lenézni is veszélyes volt, de ott azért a legtöbb bringás ésszel ment. Egyébként e legtöbb esés nem is a nehezebb részeken volt.
A sérülteknek jobbulást kívánok!
OFF
Ha már itt vagy, mint szervezõ. Még annyit, hogy azt azért adjátok tovább a többi szervezõnek is, hogy a versenyzõk autóira is figyeljenek oda. Sajnos úgy látszik, hogy felismerte az alja népség azt, hogy az autók ilyenkor õrizetlenül vannak és ki is használták az alkalmat most a maraton alatt is. Jó lenne, ha valahogy ezt sikerülne megoldani, ne kelljen már tekerés közben azon parázni, hogy mire visszaérek, azalatt feltörik-e az autómat. Sajnos ide jutottunk...