Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Tour de France

- - - - -

• Please log in to reply
1127 replies to this topic

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
off
Meg lehet nézni vhol a dpooinglistás szerek listáját?
Mert nem vok benne biztos, hogy az Algopyrin meg a lazább cuccok is rajta vannak. Amugy meg országutisoktol tudom (itthon is keményen tolják ám az anyagot) hogy a f.csillapitot hogy kell szedni ahhoz hogy kõkeményen hasson. Mondták, kb olyan a hatása, hogy a pulzust fel lehet vinni 98 %-ig tartosan és nem érzel belõle l***szt sem.
Szerintem is megvan az éles határ a dopping- és nem doppinglistás cuccok között. Kreatint meg nem éri meg szedni, nem kicsit növeli az izomtömeget, amit persze utána nehezebb megmozgatni.
on
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Hú ba**** bár az lenne, akkor nem vettem volna be. Csak az próbálja ki, aki ki akarja próbálni a totális eléhezés érzését úgy 1 óra verseny után, lehetõleg hosszútávon, ugyanis blokkolja az anyagcserét, s a zselé csak úgy "átmegy" rajtad. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Pite: über!

Fájdalomcsillapító hátfájásra, esés utáni sérülésekre.

Az Immodium is doppinglistás, Dante? :D:D;)

@tour: Bodrogi interjú aranyos volt. Ott gügyögtek a háttérben a gyerekei.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ezzel az erõvel az EPO sem szigorúan teljesítményfokozó, csupán a vér oxigénszállító kapacitását segíti elõ. Ne értsetek félre, nem az EPOzás mellett vagyok, sõt, csupán azt próbálom hozzátenni a témához, hogy egy nagy csomó sport-táplálékkiegészítõ, vitamin vagy akármi, akár simán lehetne a listán, ha már oda tök standad megfázásra vény nélkül beszedhetõ gyógyszerek is felkerültek.

Salz hosszún Radlert (is) adtak az utolsó elõtti frissítõn...:D Na, kíváncsi vagyok, a gyõzteseket bedoppingvizsgálták-e alkeszra. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
L-karnitint én is eszek,napi 1000 mg-ot,melléje aminosavakat és nem hinném hogy doppingszámba menne bármelyik is,viszont láthatóan fejlõdök

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

potty

potty

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 posts
Abban igazatok van, hogy sok szer, ami a listán van az nem feltétlenül doppingszer. A baj az, hogy -már ha hinni lehet a híreknek- amiért mostanában a tourról eltiltottak versenyzõket, azok nem ezek hanem pont az epo, tárolt vér, hgh, inzulin, tesztoszteron és társai. Szóval pont a "keményebb" szerek. Remélem az L- karnitin meg a Mg nincs rajta a doppinglistán, mert akkor kõ keményen doppingolok én is. Egyébbként az L- karnitin nem szigorúan teljesítményfokozó, csak az ATP anyagcserét segíti elõ.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

Viszont ha eszik egy mákos süteményt, kicsit több kólát, tonikot, kévét, akkor máris lehet magyarázkondi. Egy egyszerû kenõcsre vagy fájdalomcsillapítóra is orvosi engedély kell. A dopping nem csak a kemény dolgokat fedi.

Ez így igaz, volt példa régebben erre a magyar vízilabda válogatott nál is....asszem Kiss Gergely mesélte, hogy õt egyszer azért nem engedte a Dopping Ellenes Bizottság játszani, mert a meccs elõõt meg volt fázva és NeoCitran-t ivott....ez pedig doppingszernek minõsült
szal nem csak az EPO meg a vértranszfúzió a dopping....bár ezek ténylegesebbek és félreérthetetlenebbek

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
vannak nem szteroid anabolikus szerek,viszont ezek az izomtömeget növelik nagyrészt,totálkigyúrt ember meg nincs egy nagy körversenyen sem,mit ahogy a maratonfutók sem úgy néznek ki,mint a sprinterek
a magyar országútisok is mondták,hogy mikor kinti csapathoz kerültek és ott erõsen faragtak a felsõtest izmaiból

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

de pl doppingolónak számít sok magyar élversenyzõ, aki tolja az L-karnitint, kreatin-foszfátot stb? )

Ezek nem listás szerek. Mondjuk az L-karnitinröl még nem sikerült bebizonyítani, hogy ér is valamit a kreatint pedig sokan szívesen látnák a listán. Nem listás és bizonyítottan pozitív hatású az anabol loges.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

a fájdalomcsillapítók azért kellenek, hogy ne fáradj el olyan hamar?
verseny elõtt eszed?
jöhet priviben is...

Mi vaaaan? Dehogy. Csak álltam már náthásan rajthoz. :D

Rumostea meg jó, ha fáj a torkom. :D Is.

Egyébként a fájdalomcsillapítóktól betompulsz - ergó gyengébben mész. Én elég hamar félájult állapotba jutok egy szem alogpyrintõl is.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
na, ma nem esett ki senki doppingolás miatt? :)
ebbõl a tiszta versenybõl?:)

zOrg: viszont ha mindenki csinálja, onnantól emelkedik a tûréshatár - azonosan.
Onnantól viszont megint a felturbózott emberi erõn múlik minden - mivel a dopping bevett szokás, így megintcsak a versenyzõkön múlik minden.

Ezért nem értem mi ez a majré

És ezért nem értem miért hazudnak a szervezõk, a csapatok, a kommentátorok, a szponzorok a VERSENY TISZTASÁGÁRÓl mikor nyilvánvaló...:)
ez az utóbbi undorító egyedül a Tour de Doppingban.
Ne hazudjanak, arra nem kiváncsi senkisem.

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts
az verseny után kell, hogy ne fájjon annyira neki, ha elmegyek mellette az emelkedõn
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Algopirin, aszpirin, coldrex, rumostea...ezekkel néha élek...s mindért kizárás jár(na), mivel szerepelnek a doppinglistán.

a fájdalomcsillapítók azért kellenek, hogy ne fáradj el olyan hamar?
verseny elõtt eszed?
jöhet priviben is...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Ezt nem mondod komolyan. EPO, tárolt vér, HGH, inzulin stb. a mi családunk étrendjén nem szerepel. A határ egyértelmü.

(...bár enté megelõzött)

Algopirin, aszpirin, coldrex, rumostea...ezekkel néha élek...s mindért kizárás jár(na), mivel szerepelnek a doppinglistán.

Amit te mondasz, az számomra (is) egyértelmû határ, de a doppinglisták nem így mûködnek. (most persze két végletet sorakoztattunk fel - de pl doppingolónak számít sok magyar élversenyzõ, aki tolja az L-karnitint, kreatin-foszfátot stb? )

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
A Tour mezõny 90%-a meg asztmás.:D
Ahoz képest, hogy öcsém még az én telkem végén is levegõért kapkod. (Õ tényleg az)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Ezt nem mondod komolyan. EPO, tárolt vér, HGH, inzulin stb. a mi családunk étrendjén nem szerepel. A határ egyértelmü.

Viszont ha eszik egy mákos süteményt, kicsit több kólát, tonikot, kévét, akkor máris lehet magyarázkondi. Egy egyszerû kenõcsre vagy fájdalomcsillapítóra is orvosi engedély kell. A dopping nem csak a kemény dolgokat fedi.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Contador a Discovery versenyzõje, ez a magyarázat. De úgysem nyer. :)

:cheers::beer::cool2:

Keretbe kell foglalni!!!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Contador a Discovery versenyzõje, ez a magyarázat. De úgysem nyer. :)

A sebesség mindent megold.

yobo

yobo

törzsvendég

• fórumtag
  • 500 posts
hm..az az nekem max. furcsa még hogy az elmult 15-20 évebn iill. ugy általában nem nagyon ynert 28-30 év aaltti versenyzõ Tourt

aszem Armstrong is 29 volt elsõ gyõzelmekor..

Ehez képest Contador most 23 aszem...
szzóval nem semmi. ill. gyanús? kinek mi.

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Ne értsd félre, nem védem õket, csak azt mondom, hogy az egész vonal, amivel megpróbálják elválasztani a doppingot a reformkonyhától, finoman szólva képlékeny..