Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tour de France

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1127 hozzászólás a témában

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Igazából a dolog akkor bukott el számára szerintem, amelyik szakaszon esett. Nagyon megfingatták akkor az Astana-sok.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
9 napig nem voltam net+tv közelben. Igazából csak a tour miatt hiányzott. Megköszönném, ha valaki leírná, hogy mi történt Moreau-val. Ha jól látom több, mint egy óra hátránya lett, pedig mikor elmentem bicajtúrára még igencsak jó helyen volt...titkon bíztam a gyõzelmében.
Elõre is köszönöm az információt.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Sajnos vége . Idén megint nem nyertünk, majd jövõre.

vagy azután,, esetleg szabotáljuka Discoveryt..

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
de jön lassan a Vuelta....azt úgyis jobban szeretem, az a kedvenc a 3 nagy körverseny közül

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Sajnos vége . Idén megint nem nyertünk, majd jövõre.

A sebesség mindent megold.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
nos, ha vége a Tour-nak, akkor itt egy kis olvasnivaló:
Bella vére

Jörg Jaksche Jan Ullrich mellett a második német kerékpáros, aki szerepel a spanyol orvos Eufemiano Fuentes pácienslistáján. Egy éven keresztül cáfolta ezt. Most pedig a profisport eddigi legnagyobb doppingbotrányban mint koronatanú jelentkezik és meséli el doppingkarrierje történetét...
(remélem nem linkelte még senki...)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
hát ennek is vége :(

én minden rossz ellenére élveztem és jövöre is a tv-elõtt töltöm ezt a 3 hetet

és nem bánom hogy Contador nyert, megérdemelte

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

:lol1: nekem ez alapból megy :D

http://heartofwinter...b/timetrial.jpg

Jo neked... Nekem ha versenyen 180 fölé megy, akkor már happy vagyok... Pedig így is megyek, a sebességre nem sok panasz lehet. Dante, bükk, középtáv?

Amugy pont ezért voltam kiváncsi a doppinglistás cuccokra. Az Algopiryn, a Panadol sincs rajta, a koffein persze igen, de abból nagyon nagy mennyiség kell. Amugy itthon tényleg nehéz lebukni, az EPO-t sosem mutatnák ki itthon, a vérátömlesztésrõl nem is beszélve, amit meg most a Tour-on használnak, azokat meg ott sem mutatják ki, nemhogy itt. Itthon az Ephedrint kimutatják, ami vicc, mert az kb a 70-es éveg doppingja. Amugy nagyon sokat számít, ha mondjuk nyomnék 1 EPO kezelést, simán rajta lennék Parti-n. Ami kicsit furcsán nézne ki :D Amúgy simán edzéssel 2 év alatt fel lehet jönni a magyar "Elit" szintre, nem nagy mutatvány.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

yobo

yobo

törzsvendég

• fórumtag
  • 500 hozzászólás
haiigazi küzdelmet izgalmakat szenvedést és barom japokat akatok látni nézzetek rá erre

:) szétröhögtem az agyam.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Majd csinálják, amíg megint meg nem hal valaki.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
az már a többi csapat baja :)
tiszta F1 :D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

A discovery szerintem különb, tudnak valamit a többi csapat nem.

nem hiába 9 milliárd!!!!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A discovery szerintem különb, tudnak valamit a többi csapat nem.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

2000óta nézem a tour-t és még soha nem nyert az, akinek szurkoltam.

írd meg kérvényben nekik hogy ki nyerjen :)

amúgy meg többi csapat sem különb mint a Discovery sztem....csak õk okosabban csinálják, azt amit pl az Astana meg a Rabobank elkurt

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Maggi, arról van szó, hogy nem szeretjük a discovery-t, mert mindig discovery-s veri meg azt akinek szurkolunk és soha nem kapják el õket doppingért, a mi versenyzõnket meg igen. 2000óta nézem a tour-t és még soha nem nyert az, akinek szurkoltam.

OTT a PONT!!!!! :cool2: :beer::circle:SE Ulle, se Klöden, Se Rasmussen...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Maggi, arról van szó, hogy nem szeretjük a discovery-t, mert mindig discovery-s veri meg azt akinek szurkolunk és soha nem kapják el õket doppingért, a mi versenyzõnket meg igen. 2000óta nézem a tour-t és még soha nem nyert az, akinek szurkoltam.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

azt senki nem nézi, hogy azon a listán rajta volt Rafael Nadal egy egész focicsapat (vagy real vagy barca)

ott a pont

(http://index.hu/spor...i/061207spadop/)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
nem szidom õket( 10 éve nézem a Tourt--igen 6 évesen kezdtem), csak hát nem szeretem mikor vkiket szivatnak vkiket meg nem lehet vizsgálni+ nem volt rá lehetõség stb..

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
csak lehordjátok õket mert doppingolnak....nem védem õket elég nagy baj a dopping-ügy, de ha elkezdi valaki akkor a többinek is kell mert fel kell ugye venni a versenyt, most kirobbant itt ez a Fuentes-féle dolog, de azt senki nem nézi, hogy azon a listán rajta volt Rafael Nadal egy egész focicsapat (vagy real vagy barca)
õket most nem aktuális b...ogatni, a bringásoknál meg kapóra jött a Tour

én is elítélem õket mert ilyen módon akarnak nyerni, de attól még õk kiváló sportolók.....ezt nem kéne elfelejteni, erre akartam a magam módján utalni

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
vazzz egy nyelvet beszélünk..? ki utalt itt egyáltalán erre? vagy mostanában ez a klisé a menõ?!