Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Tour de France

- - - - -

• Please log in to reply
1127 replies to this topic

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
Miért nem volt idén csapat idõfutam? :confused:
Tök furi, én úgy emlékszem eddig mindig volt!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

Errõl az évrõl volt szó...

erre az évre értette, csak rosszul fogalmazott. A Tour, vagy Tourok történetében..., hát eléggé félreérthetõ és egy laikusnak ez félrevezetõ.
Komoly szólni kéne nekik, hogy tudósítanak, és nem egymás között beszélik meg a dolgokat.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Gratulálok Siposékna, ennyi hülyeséget amit ma is összehordtak....
Tudtátok, hogy ma volt az olaszok elsõ szakaszgyõzelme a Tourok történetében?
És ezt a kijelentést a Sipos 2x is hangoztatta!

Errõl az évrõl volt szó...

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Valószínûleg csak elszólás volt.
2005-ben Bernucci, Savoldelli, Guerini
2004-ben Pozzatto és Basso
2003-ban Petacchi (4) és Simoni
etc...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
hogy miii??
paolo salvodelli meg egy senki volt, igaz? csuklóból csak az õ neve jut eszembe, aki olasz és nyert szakaszt a tour-on az utóbbi idõben (2005-ben)
de ha gondolkoznék, eszembejutna, hogy cipollinni is olasz....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
Gratulálok Siposékna, ennyi hülyeséget amit ma is összehordtak....
Tudtátok, hogy ma volt az olaszok elsõ szakaszgyõzelme a Tourok történetében?
És ezt a kijelentést a Sipos 2x is hangoztatta!

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

van valahol valami összetett állás lista szerûség?

http://www.cyclingne...esults/tour0617

Nézed a lap alján a General Classificationt! ;)
Ez holnap fog csak változni az egyenkénti idõfutamon, vasárnap meg sprint befutó lesz.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
van valahol valami összetett állás lista szerûség?
Come on! It's on

Korn

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
hát igen, ez az ami zorkó. landis teljesítménye.
az angolok (sean kelly, mike smith, david duffield és christy anderson) nagyon jó kommentálást csinálnak, egészen egyszerûen szeretem hallgatni õket :)
szóval az international eurosporton angolul megy a közvetítés, ugye david a fõ kommentátor, sean a szakértõ, mike csinálja a statisztikákat és christy a riportokat.
és egész közvetítés alatt (ugye 55km körül volt a szökés) azt hallgattam, hogy ez félelmetes, hogy ez nem igaz, hogy ez mekkora ember, hogy élete nagy etapja, blablabla... :D
közben mondjuk david elmesélt pár sztorit, hogy a mostani szakasz befutója ugye downhill volt, é azon a szakaszon sean kelly még aktiv korában egy csapattársával 118.2km/h sebességet ment lefelé...
meg hogy a parkolóban találkoztak egy emberrel, aki egy 1927(?)-es versenybiciklivel volt ott (a súlyról jött fel a szó, miszerint ugye 6.8kg biciklikkel mennek most, de anno meg 10 felett volt) és nézegették, hogy ugy volt 2 sebessége, hogyha megfordította a kereket, mert két oldalon volt egy-egy fogaskerék. sean kelly odament hozzá, és elkérte, nekiállt ott biciklizgetni, közben megkérdezték a srácot, hogy ugyan tudja-e ki ül a biciklijén, mire mondta hogy nem. elmondták neki, és nekiállt "oh my god, it's sean kelly on my bike!" szöveget nyomni :) a hülyék meg ott röhögtek rajta.

(amugy sean kelly honlapján megvehetõ az a bicikli, amivel a 87-es idényben ment, az aktuális licit 9999(!) usd)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts

Valamelyik Tour de Hongrie-nak a versenyigazgatója.

Az igazié!

RideSTRONG

RideSTRONG

vendég

• fórumtag
  • 46 posts
Ez egész egyszerüen elképesztô volt....
Nem érdekel, hogy szimpi Landis vagy nem, szereti-e valaki vagy nem, de amit ez az ember két nap alatt végigélt, az döbbenetes...
Maximális tiszteletem, de azt hiszem ezzel nem vagyok én sem egyedül...Hihetetlen...
Mostmár nyomjad végig Floyd!
A franciák hogy "örülnének", ha zsinórban nyolcadszor is amerikai gyôztes lenne! :-))
Most meg elrohanok bringázni egyet, teljesen feltüzelt ez a teljesítmény.

Ja, még valami: Landis EGYEDÜL csinálta!
"Minden fejben dõl el..." LIVESTRONG, THINKSTRONG, RIDESTRONG!

parej

parej

vendég

• fórumtag
  • 215 posts

Én is most kapcsoltam be a tévét, nem tudom ki az új közvetítõ, de legalább hallani, hogy szakember! Szimpi!!! :)

Valamelyik Tour de Hongrie-nak a versenyigazgatója. Kicsit dadog, de full képben van. Õ tényleg SZAKÉRTÕ.
now I lay me down to sleep
pray the lord my soul to keep

parej

parej

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
Ilyet még nem láttam!!! Ha ezt Landis meg tudja nyerni, minden elismerésem (szvsz nem csak az enyém) az övé!!!:clap: Most jön az ucsó full brutál hegy!
now I lay me down to sleep
pray the lord my soul to keep

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Virtuálisan Landison a sárga :scared:

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

Landis tovább zuhan vissza (együttérzek, nem könynû lelkileg sem, amuyg saynos ez nem azért lehetet mert nincs mellete csapat ,hanem más..)

Csapat nélkül senki nem vagy! Lehet más gond is van, de a csapat gond tovább tetézi.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

lehet,h feladták a közös küdelmet, és hajtanak amíg csak futja az erejükbõl,persze ész nélkül... de ne legyen igazunk:( Így most ki fogja megnyerni a tourt?
edit:most kapcsolódtam be a közvetítésbe, ki az "új" közvetítónk?

Én is most kapcsoltam be a tévét, nem tudom ki az új közvetítõ, de legalább hallani, hogy szakember! Szimpi!!! :)

fürti

fürti

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
A Landis srácnak nincs más lehetõsége, megpróbálja a lehetetlent és nyomatja amíg bírja. Sztm sem fogja kibírni, de aki egyszer viselte a sárga trikót az mindent megtesz azért, hogy újra felvegye.
Minden esetre jól indul ez a szakasz..
Fürti...__o
Trek...\<,
XC..( )/ ( )

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts
lehet,h feladták a közös küdelmet, és hajtanak amíg csak futja az erejükbõl,persze ész nélkül... de ne legyen igazunk:( Így most ki fogja megnyerni a tourt?
edit:most kapcsolódtam be a közvetítésbe, ki az "új" közvetítónk?

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Ismét nem értem a Phonak csapat taktikáját, már az elsõ hegyen akkora tempót mennek, hogy az egész Phonak lemorzsolódott. Landis ismét egyedül maradt és öngyilkos tempót megy. Ez így szerintem nem fog menni végig egyedül... :chin:

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts

Srácok! Ki veszi fel videóra/DVD-re a mai, 16. szakaszt? Elfelejtettem reggel berakni az új kazettát! :(

Nekem megvan az utolsó öt óra videón.

más forumokon olvastam hogy mennyire nem szeretk Landist és volt ok az örörmre most, én nem tudom kinek mi bay lehet innen Magyarországról velke.

Talán sokaknak azért nem szimpatikus mert ilyen bután hagyta veszni a sárgát, azon a bizonyos sík szakaszos szökésen a ~30 perc hátrányban lévõ Pereiro javára. Ezzel én is így vagyok.