Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tour de France

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1127 hozzászólás a témában

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
vagy valami kibernetikus organizmusról van szó...
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Az 57 az reális a befutó utolsó 10 méterére.
A 80 az nem tudom mi.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Lejtõn volt a befutó.

A sebesség mindent megold.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Ezekszerint akkor a fiúk lealáznák a profi pályabringásokat?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
amikor a befutót ismétlik, a jobb alsó sarokban kint szokott lenni a sebeség.
vagyis canchellara 57,65ös sebessége ott volt tegnap elõtt, ha jól tudom :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Majdnem 80 km/h-s sprint, nem rossz :)
A mai szakasz kimondottan izgalmas volt.

Ezeket az adatokat honnan szerzitek? Néha, ha közvetítenek pályakerékpár vb-t, ott a 200m-es repülõrajtos futamon azt hiszem 72km/h volt a leggyorsabb amit láttam. Pedig azok bivalyerõs spinterek, méteres combokkal, tükörsima pályán, és nem mennek a futam elött 150-200 km-t erõs tempóban.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Majdnem 80 km/h-s sprint, nem rossz :)
A mai szakasz kimondottan izgalmas volt.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
most olvastak be egy nyilatkozatot Ullrichtól és abban volt, hogy montizik... :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Õ is. Meg Simoni. Armstrong-ról is volt minap képecske:)
Hol olvastál/hallottál róla?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ullrich megtért, montizik. :)

A sebesség mindent megold.

Arti

Arti

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Nem feltétlen kell újság:
http://www.cyclingne...ur07/?id=stages
"Minél messzebbre jutok, annál kisebbek lesznek a problémáim."

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Ezer köszi, este megírom melyik szakaszok, mert otthon van a tour újságom...
Üdv:Thy

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Valaki felveszi a hegyi szakaszokat? Mert csak derótom van, de erre kíváncsi lennék:)

Az Alpokra és a Pireneusokra gondolsz? Ha igen, mond melyik szakaszok érdekelnek, és akkor azokat majd nem törlöm le a DVD felvevõ vinyójáról. Kiírom lemezre, ha az jó neked.:)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Valaki felveszi a hegyi szakaszokat? Mert csak derótom van, de erre kíváncsi lennék:)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
OFF
Ez a szabályos, nem tudom mit rágódik mindenki ezen. Szabályos - etikus, nem ugyanaz
ON

Cheula szépen jön fel.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
OFF ha nincs frisítés akkor nincs frissítés(meg kell büntetni), viszont azért ne kövezzétek meg mert nem vezet.. ez verseny és nem babazsúr, ha így taktikázik akkor az csakis az õ dolga.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Matthias Kessler is facing a mandatory two-year ban after his B-sample tested positive for testosterone.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
OFF

A frissítés nem olyan súlyos vétség, amiért kizárás járna, fõleg ha 30C feletti a hõmérséklet...

Bodrogi nem pusztán tehetsége miatt van ott ahol...

Nem szólnék én bele ebbe az országúti dologba, mert nem értek hozzá.
De azt gondolom, hogy a szabályokat nem kellene rugalmasan értelmezni.
Ha nem lehet frissíteni akkor nem lehet.
Nyilván elõnyt szerzett azzal, hogy frissített, tehát a dolog így nem sportszerû.
Ha nem is zárják ki, meg lehetne büntetni x másodpercre.

Az meg, hogy nem vállalt részt a vezetésben, az valóban lehet taktika. A sportszerûsége számomra vitatható, én nem tennék ilyet, de nem szabálytalan.

A hsz. 2. része meg annyira magyar, hogy nagyon.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

A szombat, vasárnap, keddi szakaszokon kiderül, hogy ki milyen állapotban van, jönnek a hegyi szakaszok. A keddi ígérkezik a legnehezebbnek.

Volt már rá példa, hogy "gyengélkedõk" feltámadtak, szerintem lesznek meglepetések.

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Az OB témára visszatérve: nem biztos hogy olyan egyértelmû a dolog Bodrogi javára, fõleg hogy még annak is nehéz objektív véleményt alkotni, aki ott volt... Voltak leírások arra nézvést is, hogy Bodrogi befékezett a Szega elõtt (ami sokkal veszélyesebb és valós kizárást jelenthetne), a másik: lehet hogy amorális, de sajna teljesen bevett szokás az oútiban a másikon való utazás, a taktikához tartozik, még full amatõrversenyen is! Bodrogi meg nem most kap ki a magyar ob-n mezõnyversenyben elõször, volt amikor 4. lett, tavaly pedig folyamatosan megúszott az emelkedõkön, csak a sprint döntött a javára, ami most éppen nem jött be, ennyi. A kerékpársport ilyen, a sztárnak sincs biztosítva semmi, Bodrogi igazából csak idõfutamon jó, itt nyer is mindig Mo.-on. A frissítés nem olyan súlyos vétség, amiért kizárás járna, fõleg ha 30C feletti a hõmérséklet, megcsináltak már és megcsinálnak olyanokat (Stéherezés, vontatás stb.), amiért viszont tényleg kizárás járna, de mivel nem érint illusztris személyt, nincs hírértéke, máskor észresem evszik, vagy legalábbis meg sem említik.
Bodrogi nem pusztán tehetsége miatt van ott ahol, hanem a jó menedzselése miatt is, karrierje fele részt családi befektetés eredménye. Biztos vagyok benne, hogy még lenne 1-2 ilyen ember, ha a megfelelõ támogatást megkapná. Meg lehet nézni, hol van a nagy versenyeken, az utóbbi iõben az idõfutamokon is gyenge volt (ld. olimpia, tavalyi Tour és VB stb.), a viszonya a magyar vonatkozásokhoz pedig folyamatosan negatív (amiben van igaza, de itt ilyen állapotok vannak, tudomáysul kell venni), pedig megkülönböztetett figyelemben részesül. De azt azért nem várhatja el egy versenyen, hogy hozzá segítsék egy Ob-címhez, nyilván õt fogják támadni és nem vezet neki senki.