Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Kormány, kormányszár, kormánycsapágy
Indította
bigtom
, 2002. július 25. 10:51
Írta 2005. március 11. - 19:47

FSA piget lehetett kapni tök olcsón.(6500) és Vanderham is azt használja....
viszont nem tom a mostani helyzetet.
viszont nem tom a mostani helyzetet.
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
Írta 2005. március 11. - 19:46

azért a jó és olcsó kicsit ellentmond egymásnak, nem?

Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. március 11. - 19:45

Az lehet, hogy olcsó de nem vagyok benne biztos,hogy jó is.
:-D
:-D
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
Írta 2005. március 11. - 19:43

Írta 2005. március 11. - 19:42

Dh-ra milyen fejcsapágyat ajánlanátok.
Ne Chris Kinget....:-)
vmi olcsó+jó típus kéne 5E körül
Ne Chris Kinget....:-)
vmi olcsó+jó típus kéne 5E körül
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
Írta 2005. március 11. - 18:32

Nincs családom, nincs autóm. Más dolgok azok, amik momentán fontosak számomra.. jelenleg a gyermekkori énem tör felszínre, azon vágyaimat elégitem ki, amikre korábban nem volt mód (elsõsorban anyagiak miatt). Tudom, hogy a kurvajó bringa miatt én nem leszek kurvajó bicós. De törekszem, hogy fejlõdjek, hogy jobb legyek, hogy megérdemeljem a bringámat. Épp ezért az idei maratonszezont (legalábbis az elejét), nem a Trek csoda nyergében fogom végigtekerni... hátha béna leszek.
Nem akarom, hogy eszébe jusson valakinek, hogy Apu, Anyu megvette neki és köze sincs a bringázáshoz. Önerõbõl épül. Magamnak készül. A bringa amúgy nem minden... lehet valaki ezerszer jobb kerós egy ötödennyibe kerülõ bringán is...

WaNNaRiDE
Írta 2005. március 11. - 18:21

Ne törõdj velük, csak irígykednek! A francba, de irigyellek!
Írta 2005. március 11. - 16:56

Jajj srácok... nem nem az volt a kérdés, hogy a Chris King elég jó lesz-e nekem, hanem hogy a 3-4-5-10 féle fajta fejcsapágyból adott esetben jó lesz-e a CK NoThreadSet. Amúgy a váz egy Trek Elite 9.8-as. A Fox villa pedig azért kell, mert V féket szeretnék 75-80 kiló körül vagyok és inkább kifizetem a SIDhez képesti + 50 ezret, minthogy azt kelljen számolgatnom vajon megehetem-e ezt a falat sütit, hogy ne menjek 72 kiló fölé, hogy a SID elég merev legyen. Amúgy ha tehetném SID-et vennék. V fék miatt REBA pl nem játszik, pedig az is jó lenne.
Az ára pedig 129 EUR, ami nem sokkal több, mint egy Ritchey WCS kormánycsapágy. Akkor viszont inkább a 10 év gari.
Amúgy az épülõ bringám, de a meglévõ is nagymértékben túlszárnyalja a képességeimet, de kiba technokrata vagyok az a baj. Van aki az autójára költi a pénzt, van aki a bringájára. Talán lesz aki megérti.
Az ára pedig 129 EUR, ami nem sokkal több, mint egy Ritchey WCS kormánycsapágy. Akkor viszont inkább a 10 év gari.
Amúgy az épülõ bringám, de a meglévõ is nagymértékben túlszárnyalja a képességeimet, de kiba technokrata vagyok az a baj. Van aki az autójára költi a pénzt, van aki a bringájára. Talán lesz aki megérti.
WaNNaRiDE
Írta 2005. március 11. - 14:20

Úgy tudom,h a 2 cm már yó mélyen beépülõ csapágyat jelent:-) (Nothread is ilyen mélyre ül be,tehát 25 mm-rel nem lesz gond ) Szóval mi a kérdés?:-)
Igen,nagyvalszeg yó lesz neked a CK.Mint ahogy bárkinek yó szokott lenni egy csúcsmin termék.
(hmmm,én is L akarok yutni oda,h azt kérdezgessem,h a karbon vázamhoz és FOX villámhoz yó-e a CK-m!!!:-) )
amúgy milyen színû? enyimé fekete
(cserélném jamaicaira!!! és tudom,h nem apró)
Igen,nagyvalszeg yó lesz neked a CK.Mint ahogy bárkinek yó szokott lenni egy csúcsmin termék.
(hmmm,én is L akarok yutni oda,h azt kérdezgessem,h a karbon vázamhoz és FOX villámhoz yó-e a CK-m!!!:-) )
amúgy milyen színû? enyimé fekete
(cserélném jamaicaira!!! és tudom,h nem apró)
Írta 2005. március 11. - 14:19

Wannaride:
Mitöl lenne rossz a ChrisKing fejcsapi ? Milyen hibái vannak, szerinted, ami miatt az nem lenne jó neked?
Az árán kivül !?
Mitöl lenne rossz a ChrisKing fejcsapi ? Milyen hibái vannak, szerinted, ami miatt az nem lenne jó neked?
Az árán kivül !?
Marci
Írta 2005. március 11. - 13:19

Írta 2005. március 11. - 12:54

Kormánycsapágyak terén mutatkozó tudatlanságom végett némi segítséget kérnék. Adva van egy karbon váz. A fejcsõ felsõ és alsó felén egy kb 20-25 mm magas fémgyûrû van benne. A villa ami belekerül majd egy FOX F80x lesz.
A Chris King NoThreadSet 1-1/8" jó lesz nekem?
A Chris King NoThreadSet 1-1/8" jó lesz nekem?
WaNNaRiDE
Írta 2005. február 19. - 14:29

jó, mi lenne, ha innen a témára koncentrálnánk? tudjátok, kormányok, fejcsapágyak, stb.....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. február 19. - 10:56

Nekem viszont báncsaja mûszaki fülemet

Gondod van a bringáddal? Dobd be a DUNÁBA! DUNA kerékpárbolt
Írta 2005. február 19. - 01:36

gagyenkov,arra gondoltam amit Mohus leírt,csak én inkább linkeltem egyet mert nm volt kedvem ezt leírni...
meg nem is vagyok gépész,hanem humán hallgató...
ez olyan mint az innét,enyim,deviszont,essõ nem helyes de sokan használják...
ez van
meg nem is vagyok gépész,hanem humán hallgató...

ez olyan mint az innét,enyim,deviszont,essõ nem helyes de sokan használják...
ez van
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. február 19. - 01:14

Grétsy László müsorát látták-hallották.

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. február 18. - 23:55

miért, a kónuszos megoldás nem egy golyós csapágy?:-)
(golyóskosaras, néha kosár nélkül)
nekem tetszik ez az iparis kifejezés, mert egyértelmû. a másik meg a kónusz, az is. nemértem miért zavar ez valakit is... persze, mert rosszul mondjuk, meg ilyenek, de megszoksz, vagy megszöksz:-D
magyar köztudatban(bringás) ez már így marad attól tartok...:-)
(golyóskosaras, néha kosár nélkül)
nekem tetszik ez az iparis kifejezés, mert egyértelmû. a másik meg a kónusz, az is. nemértem miért zavar ez valakit is... persze, mert rosszul mondjuk, meg ilyenek, de megszoksz, vagy megszöksz:-D
magyar köztudatban(bringás) ez már így marad attól tartok...:-)
Írta 2005. február 18. - 23:51

Írta 2005. február 18. - 23:41

Vagy ami a nave: golyóscsapágy:chin: De most már tényleg ennyi:)
Gondod van a bringáddal? Dobd be a DUNÁBA! DUNA kerékpárbolt
Írta 2005. február 18. - 22:15

Miért kéne más nevet használni? Hívhatjuk bimbódzó pitypangnak is, lényeg, hogy tudjuk mirõl van szó, nem?