Jelentkezz be Regisztrálj
Kormány, kormányszár, kormánycsapágy
Írta 2005. október 12. - 23:44
létezik, de mi rézcsõvel vertük ki:)
meg acéllal.
ami épp kéznél volt:)
(nem árt a KCS-nak!)
Írta 2005. október 12. - 23:43
Írta 2005. október 12. - 23:36
fejcsövön keresztül szélét megkeresed a kcs csészének, és elkezded kifelé ütni.
szimetrikusan, egyet ide, egyet oda.
ha nincs nagyon berohadva kijön simán
ha bent van akkor vigyázz mert csendrendelet van!
(nekem is idõben jutott eszembe mikor elkezdtem káromkodni meg ütnivágni... ezernagy hangzavar!)
Írta 2005. október 12. - 23:29
Vettem egy telót és gondoltam egyúttal kicserélem a kormánycsapágyat is...igen ám,de a vázból nem tudom kiszedni a régit csészéket...légyszi valaki,hogyan és mivel tudom kikapni a régit?
Köszi!
Írta 2005. október 10. - 13:38
úgy néz ki ebbe már képtelenség hogy belemenjen a kosz vagy a víz, legalább is a felsõ csésze esetében.
tapasztalatok késõbb...
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2005. október 10. - 07:04
Ha odavered, a teló is görbül... pl a nyak.(nekem sikerült ) De teló+ egy izom béléscsõ a nyakba... Az khíírály. Csak kb 2db merevvilla súlya... Vagy könnyû, vagy tartós....
Ha meg merevvilla párti vagy, emelkedj feljebb az 5e HUF-nál, (gondolom) egy FUNN cuccot nem egyszerû kinyírani.
szeretem a merev villát csak xcnél is szétmegy a csuklóm... hátha még ugrabugrálok is kicsit.... meg ha rontok és elsõ kerékre érkezek akkor hajlik a villa a telo meg legalább tompit valamit. egy MZ Compot néztem ki magamnak karácsonyra
Írta 2005. október 09. - 21:29
Kérlek mondjatok véleményt a BikePositive C2 iparis Alu kormánycsapiról , az ára nagyon jónak tûnik , kérdés hogy mennyire strapabíró...
enyhe jánoshegyezésre kéne , kíváncsi lennék a tapasztalataitokra!
elõre is köszi
Írta 2005. október 08. - 21:33
csõsztök!
Ma elhajlott az elsõ villám... elegem van már a folytonos bütykösélböl! 5000 Huf körül lehet olyan merev villát venni ami kihúzza karácsonyig? (akkor veszek telot)
most csak ilyen cromozott 2300 forintos szar volt:mad:
Ha odavered, a teló is görbül... pl a nyak.(nekem sikerült ) De teló+ egy izom béléscsõ a nyakba... Az khíírály. Csak kb 2db merevvilla súlya... Vagy könnyû, vagy tartós....
Ha meg merevvilla párti vagy, emelkedj feljebb az 5e HUF-nál, (gondolom) egy FUNN cuccot nem egyszerû kinyírani.
Írta 2005. október 07. - 08:41
akkor lehet hogy megúszom ócsón...
abban hagyományos golyóskosár van, vagy valami cartridge?
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2005. október 07. - 01:22
Integralt csapágyról beszélünk ? Mert akkor Ritchey ! Én már 10ezret beleraktam (xc-túra) és 0 problémó. És nem vádolhatnak, hogy agyon van ápolva, karbantartva. De védõ neoprént azért vettem rá. Az nagyon megnöveli (bármely csapágyét) az élettartalmát.
Szerintem.
Írta 2005. október 06. - 21:13
Ma elhajlott az elsõ villám... elegem van már a folytonos bütykösélböl! 5000 Huf körül lehet olyan merev villát venni ami kihúzza karácsonyig? (akkor veszek telot)
most csak ilyen cromozott 2300 forintos szar volt:mad:
Írta 2005. október 06. - 10:28
Az FSA nyilván pöpec, a kérdés, hogy milyen lehet a ricsi...
Írta 2005. október 05. - 11:23
Bakker, van egy pár hónapos Duke-om, meg egy szär kormánycsapágyam. Le kéne szednem valahogy a csapágy csészéjét a nyakról, de ha feszegetem (erõsebb késsel) jön le a festék a vállról...:-(
Bäszott pontosan illeszkedik az a vacak...ötlet???
(roksoksz szar, szantúr forevör; azon volt 180 fokban két kis bemélyedés a nyakon a cucc lepiszkálásához...a mondat eleje vicc volt)
HEHE! Lassan itt a tél, és a telót lecserélem merevvillára, de akkor már kormánycsapágycsere is lesz. Én is azon tökölök, hogy lehetne leszedni a csészét, hogy a vállról ne véssem le a festéket. Valami vékony, de mégis lekerekített cuccot kellene hozzá keresni.
Írta 2005. október 05. - 09:31
a dió: van berakó szerszám.
azzal lehet egyenesen
mi úgy csináltuk h csavar bele, kalapács elõ azt somni neki.
amíg egyenes nem lesz addig csapkodni
az alun csinálni fogja.. ahol lecsúszik, odáig becsíkozza a nyakat, nem gond neki.de egy headlock sokkaljobb lenne, még cécóra is.
nem nehezebb sokkal , cserébe!
semmi ilyen mûtét nemkell(ferde rózsa stb)
csak becsavar és vigyorog hogy nem törik ki még egy gyors lefelén se:P
(nemtom, vmi nagyon se)
Írta 2005. október 05. - 09:28
a Duke nyakán nemvan vájat! sajnos...
Írta 2005. október 05. - 09:21
tf2 sztem nem oldja a zsírt, az csak kenõanyag
a wd40 viszont zsíroldó, és pucováló, nyeregrecsegés javító
van elöl meg hátul kis váyat, ott lehet osztani neki a F-t 3 Newtonos kalapáccsal somni neki mondjuk ésszel
a dió ha ferde akkor khm basztad..
alu nyak ált nagyobb falvastagsággal van, míg a kromo vékonyabb
Írta 2005. október 05. - 09:15
más: a Duke nyakába nem ment bele az a dió ami a Suntour CrMo nyakában volt. beleütöttem egy rózsát. nem gond, hogy ezen folyamat során némi alu lejött a nyakból belül. nem gond hogy kicsit ferdén áll a rózsa?
megint más: új kormánycsapányat kell vennem (félintegrált, 44 mm-es külsõ átmérõ)
jó lesz nekem pl. egy FSA11 3.500-ért, vagy ha jót akarok vegyek egy Orbit Z-t 10-ért? a lényeg a tartósság, és hogy ne kelljen állandóan pucolni/zsírozni. iparisnál az sem mellékes hogy kapható-e beléje cserecsapi...
zolle: nem nagyon lóg tool, de talán így bizonyos szögben le tudom ütögetni
Írta 2005. október 05. - 09:11
akkor tényleg marad az alábenyulás
de ha egy helyen is kicsit be tudsz alá kapni, akkor nosza:)
Írta 2005. október 05. - 09:09
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2005. október 05. - 09:08
ja.
hibajavító
szerzek...a cégnél csak fehér van, viszont lehet rá írni...:-)