hajlitott kell mindenképpen. és kb 660 as méret. telom van.
akkor jó lehet, de sztem csak ízlés kérdése, hogy 31,8 v. 25,4 - nem profi szinten
kinézetre, szerintem kecsesebb, szebb a 25,4
hajlitott kell mindenképpen. és kb 660 as méret. telom van.
eddig 25.4 esem volt. szerintetek maradhatok ennél vagy érdemesebb 31.8 asra váltani?
eddig 25.4 esem volt. szerintetek maradhatok ennél vagy érdemesebb 31.8 asra váltani? mert ugy néz ki h uj kormányhoz veszek majd vmi uj stucnit is. eastont melyik magyar webáruházba lehet kapni? :chin:
néha az ebike-on feltûnik egy egy darab de nem jellemzõ...eddig 25.4 esem volt. szerintetek maradhatok ennél vagy érdemesebb 31.8 asra váltani? mert ugy néz ki h uj kormányhoz veszek majd vmi uj stucnit is. eastont melyik magyar webáruházba lehet kapni? :chin:
A sebesség mindent megold.
uj kormányt kell vennem mert firkálásomkor elhajlott a mostani
![]()
ritchey-vel szemezgettem eddig. cc-re kell.
oval nevü márkárol mit lehet tudni? mert én még sose hallottam rola. de árba sulyba nem tünik rossznak.
ez a kormányszélesség mizéria..mi az optimális?? mert nekem egy vágatlan planet-x van...szóval...énnemtudom. mert kényelmes azon kivül hogy forgalomban elkapom a bácsik/nénik szatyrát,kacsóját ami van..
esetleg valami meglátása valakinek?
kösszésüddv!!
A sebesség mindent megold.
egyén és felhsználásfüggõ.....cc-re rövidebb a jó mer könnyebben manõverezhetõ a gép a fák között, dh-nál a szélesebb az elterjedtebb, mert stabilabban tartható a bicó nagy sebességnél...
fixire meg szinte nem is kell kormány:D