Jelentkezz be Regisztrálj
Kormány, kormányszár, kormánycsapágy
Posted 2006. September 29. - 18:19
Kotyogás meg lehet:
- nincs eléggé összehúzva a kormánycsapi
- ki van már kopva a kormánycsapi
- ki van kopva a telónál a szimmering, és annak a kotyogását érzed fenn a kormánynál
Posted 2006. September 29. - 13:55
Posted 2006. September 29. - 09:43
ezt nem igazán értem, mert a villanyaknak rövidebbnek kell lennie, mint ameddig felér a stucni. (vagy a fölé rakott szpészerek)
nem lehet, hogy valami félintegrált kormánycsapágyad van, ami lötyög a csészében? (csak olvastam, hogy létezik ilyen jelenség) vagy az a régi?
nem, nem félintegrált. sima WTB kormánycsapány. még a sala cserélte ki, mert az elõzõ cane creek-bõl hiányzott valami. arra is gondoltam, hogy a cserénél kiesett egy gyûrû vagy vmi, de megnéztem a földet ahol szereltem és sehol semmi.
Posted 2006. September 29. - 09:38
így viszont 2 mm a villanyakból, bent vana stucni tetje alatt. lehet, hogy ennyi a gáz.
ezt nem igazán értem, mert a villanyaknak rövidebbnek kell lennie, mint ameddig felér a stucni. (vagy a fölé rakott szpészerek)
nem lehet, hogy valami félintegrált kormánycsapágyad van, ami lötyög a csészében? (csak olvastam, hogy létezik ilyen jelenség) vagy az a régi?
Posted 2006. September 29. - 08:56
Most akkor a kormányra kell hézagoló vagy a nyakra?
Nyakra való karbon spacer: kép
Nem lehet, hogy simán csak nem húztad össze eléggé az elejét?
sajnos nem értem mi van. megcsináltam mégegyszer amit MSN-en megbeszéltünk, de nem változott. minimálisat, de "lötyög" a villanyak a vázban. behúzom az elsõ féket és megtolom a bringát, akkor érezhetõ igazán. beviszem a salának ma, nézze meg mi a rák van. pedig kb egy magas a 2 stucni. illetve a wcs kisebb 0,5 cm-el, ezért van ott a karbon spacer. így viszont 2 mm a villanyakból, bent vana stucni tetje alatt. lehet, hogy ennyi a gáz. délután remélem kiderül.
:offtopic: ezúton köszönet Szabó Károlynak, ma reggel a Gellért térern adott egy belsõt! (persze nekem minden a másik táskámban volt, mert a balesetem óta nem tekertem BP-en)
Posted 2006. September 28. - 19:57
Nyakra való karbon spacer:
Nem lehet, hogy simán csak nem húztad össze eléggé az elejét?
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2006. September 28. - 19:44
Az 50mm-s elég nagy, akkorát még nem láttam karbonból csak tekerhetõ aluból, általában 20mm a leghosszabb, érdemes rövidebbõl többet venni és így lehet játszani a kormánymagassággal, vagy ha a kormányszár fölé kell az 50, akkor vágj le a villanyakból néhány centit.
ezt elnéztem. 5mm van szó természetesen. kaptam a salától egy karbont.
kicseréltem az Amoeba stucnit egy WCS-re, de most az a bajom, hogy "kotyog" a villanyak a vázban. illetve ilyesmi érzésem van, mintha mozogna a váz elejében a stucni, ami az elözõ stucnival nem volt.
Posted 2006. September 28. - 17:40
gyárilag jöttCsináltattad vagy gyárilag volt rajta, mert biztos nem vetted?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. September 28. - 15:03
Csináltattad vagy gyárilag volt rajta, mert biztos nem vetted?nekem van egybe 50-es aluból a fisheren.
A sebesség mindent megold.
Posted 2006. September 28. - 14:46
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. September 28. - 14:24
Az 50mm-s elég nagy, akkorát még nem láttam karbonból csak tekerhetõ aluból, általában 20mm a leghosszabb, érdemes rövidebbõl többet venni és így lehet játszani a kormánymagassággal, vagy ha a kormányszár fölé kell az 50, akkor vágj le a villanyakból néhány centit.köszi, a csili-vili karbonból is ez a helyzet? tehát pl ha nekem csak egy 50 mm-es kell, akkor olyannak is kéne lennie?
A sebesség mindent megold.
Posted 2006. September 28. - 13:15
többféle vastagságú van
köszi, a csili-vili karbonból is ez a helyzet? tehát pl ha nekem csak egy 50 mm-es kell, akkor olyannak is kéne lennie?
Posted 2006. September 28. - 13:07
Posted 2006. September 28. - 12:58
Posted 2006. September 28. - 12:48
Posted 2006. September 28. - 09:36
egész választék van, vagy csak van egy pár darab? nem vagyok pesti, és nem akarok feleslegesen felmenni.Jelenleg vana 3. ker Bécsi út 77-79 alatti boltban, máshol asszem nincs...
nincs valami telefonszám, vagy boltnév ami alapján tudok telefonszámot?
amugy köszi az infot, ha bejön, jövök egy sörrel
Posted 2006. September 28. - 06:48
Posted 2006. September 27. - 23:13
hol kapható?A syntace F139-t megkapod 10 ért, 128 grammban, az F99 már kicsit fölötte van, 22 ezer, de 99 grammm....
Posted 2006. September 27. - 21:07
A syntace F139-t megkapod 10 ért, 128 grammban, az F99 már kicsit fölötte van, 22 ezer, de 99 grammm....én inkább a hosszabbra esküszöm, inkább elgyen felette egy távtartó. elfér.
kérdés: 90/5-6fok/31.8 stucnit keresek.
mik vannak feketében? 20k alatt
Posted 2006. September 27. - 12:53
és fekete, ofkorsz.