roox?
Megszunt belole a Fatty verzio...es amugyis saaarrrr nehez...
roox?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Az a légyeg, hogy a menetes rész egyáltalán ne legyen a kormánycsapágy megtámasztási felületének közelében, legjobb ha csak a stucni feletõl felfelé marad menet. Ugye nem kell magyarázni a megbontott anyagszerkezett nyíró- és hajlítóerõkkel szembeni ellenállását. Szerintem nem kellene erõltetni...
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
csak nem akar megjönni a merevvillám... (egy sima 622-es hajlított acélvella lenne, bár a-heades, ami úgy tûnik nem gyakori)
egy boltban érdeklõdtem, és az emberünk hozott nekem egyet, ami 1 1/8-os villaszárú, de menetes végû... azt mondta, szerinte rá lehet szorítani a stucnit...
rá is próbált egyet, és tényleg az a méret, de ti mit gondoltok?
biztonságos lenne?
Nem nem kell köszi! Értem én. Én is félintegráltat kerestem. De a szerelõ pasi meg akart gyõzni h az félintegrált ami a kezében volt. én nem láttam nagyon mert mindig markolászta és végül a dobozba tette. Gondoltam megbízhatzó egy szerelõ. de mégse..teljesen integrált fejcsapágy montiba szerintem sorozatgyártásban nincsen. lehet van olyan elvetemült, aki egy-egy vázat csinál olyannal, de nem hiszem.
a meridákba is félintegrált való.
a teljesen integrált azt jelenti, hogy a fejcsapágy összesen 3 fõdarabból áll:
- kupak rózsával
- alsó/felsõ csapágyak
- központositó gyûrûk
a félintegrált ehhez képest rendelkezik két csapágycsészével is, ami csapágyastól együtt bele van süllyesztve a fejcsõbe.
rajzoljam??
Ha jól emlékszem, Smallfont-nak Hardy 3 vagy annál nagyobb számú van (ha tévednék, majd kijavít), és ezekben TH No.10 internal headset van.