és tényleg.
nemjó ez a szelektív szemüveg.
attól mert nem pont a hegesztésnél tört el, még lehet hogy a hegesztés az alap ok

RAUH-Welt
B E G R I F F
de ez nem heggesztésnél tört el
RAUH-Welt
B E G R I F F
Hello!
Szerintetek az Altrix Basic 3119701 kormányszár 100 mm- es kivitelben és az Altrix HB131- es 25, 4- es, 580mm- es koemány jó párosítás lenne?
Azt mondják az okos emberek, hogy ha könnyû cuccokat veszek, akkor gyakran kell cserélni.
Szóval most hogy könnyítsek a bringámon az egységesség kedvéért Ritchey WCS cuccokkal szeretném felszerelni.
( Nyereg / nyeregcsõ / kormány / kormányszár / kormányvég)
Nos ha mindezt egy könnyû össztelós gépbe raknám be szerintetek mennyire lennne tartós? Vagy az én 80 kilómhoz erõsebb kell?
Maratonra használnám lájtos stílusban....
ez most egyenesre vagy hajlitottra?rob: karbonos FSA-k dizajnja mennyire nem tetszik? mondjuk nem is olcsok, de eszmeletlen jo sulyban vannak. en gondolkodok egyen. vagy persze monkey cnt
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
jól.....nekem tavaly a coilerben volt, pike fölött, most a merevfarúban....mondjuk nem ugrálok, viszont ütöm a mázsát...Az evolve xc mennyire bírná alattam (170g)?