Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kormány, kormányszár, kormánycsapágy

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6418 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ricsibõl van ezer féle, még wcs is menetes.
valamint ha jól emléxem van még 105-ös shimano is

yobo

yobo

törzsvendég

• fórumtag
  • 500 hozzászólás

Hali!Valaki nem tudna nekem 1 colos menetes korm. csapi készletet ajánlani?Valami komoly kéne nemtudom h van e!!Mert nekem noname van de utálom nagyon!A Ricsinek láttam egyszer egy alsó fix csészéjét ezüst szinbe!Egy olyan szett köllene nekem árulnak még ilyet?köszi elõre is csá

MICHE kapgható , kb 2500FT és nagyon yó!! kinézetre is.
bár nem sok helyen van, de talán tudnak hjozni.
meg ahol régi bringákkalk foglalkoznak pl Budapest Városmajor utca (Lajos) meg HajtásPajtás meg még pár hely, ott lehet van valami régi használt dolog is.
de azért nehogy 500nál többet ady!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
500 Ft-ért vettem valamilyen krómozott Shimano fejcsapágyat.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
schwinn-csepel csinál (feliratoz) 1790huf-ért rendes csapágyas 1" menetes kormánycsapágyat.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Hali!Valaki nem tudna nekem 1 colos menetes korm. csapi készletet ajánlani?Valami komoly kéne nemtudom h van e!!Mert nekem noname van de utálom nagyon!A Ricsinek láttam egyszer egy alsó fix csészéjét ezüst szinbe!Egy olyan szett köllene nekem árulnak még ilyet?köszi elõre is csá

Dissection

Dissection

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
Okés!
Gondoltam hogy több vastagságu van de azért jobb ha biztosra megy az ember.Már féltem hogy "le kell fejeznem" szegény telóm bár abba úgy se mentem volna bele :D !
Nézek majd hozzá vékonyabb gyûrüt remélem sikerül majd rábukanom valamelyik boltba ugyanis nekem csak egyforma van itthon!
Köszönöm szépen a segítséget!
Viszont amit szemétségnek tartok az az hogy nem adják hozzá azt a 4 csavart amivel rácsavarozom a vállra.Tudom bárhol tudok venni 4 csavart max 100 ft ért de akkor is egy 13-15 ronygos stucni esetében már nyugodtan gondoskodhatott volna róla a gyártó!Nah mind1 nem elégedetlenkedek :D !

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
több féle hézagoló van

nekem pl alapból 3 fajta külsõ átmérõjû van itthon éppen:-)

szal keress olyat ami belefér;)
Autist Team:)

Dissection

Dissection

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
Igen ám de a hézagoló nem fér bele a stucniba!
Kicsit szedjek le a gyûrûbõl és kész?

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
a kilógó villanyakra felraksz hézagológyûrûket és headlock-kal/rózsával összehúzod
Autist Team:)

Dissection

Dissection

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
Sziasztok!

Nagyon megtetszett nekem a Funn MZX4 Marzocchikhoz való stucnija.Jelenleg Junior T telóm van és a felsõ villavállon meg is van neki a 4 csavarhely ahova fel lehet küldeni.De van amit nem értek.Ez ugye rámegy a villavállra ez világos de a kormánycsapágyat mivel húzom össze?Ugyanis ennek a felsõ részén van egy baszott nagy ovális juk és még kupak sincs hozzá.Tehát ez rámegy a villavállra oszt jónapot de magát a kormánycsapágyat mivel húzom össze?Ha valaki ismeri ezt a stucnit és tudja a megoldást ne tartsa magában!Ezer köszönet!
Ha vki esetleg nem tudja mirõl van szó akkor goggle---> Funn MZX4 és kép keresés csak linket nem akartam betenni mert boltnak az oldala jött ki reklámozni meg nem akarok!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
és ezért 30 félét tartanak boltban készleten...:)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
És képzeld, ha még a szöge/hossza sem lesz jó. :D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Szerintem raktáron sehol sincs. A BBB, FSA, és talán a PRO meg a Ritchey gyárt ilyesmit. Persze mind karbon... (kivéve M-bars, meg néhány õsi dolog)

BBB-t megtaláltam. 100 000 Ft :D:D és ráadásul még nehéz is... 275gr

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Lehet már kapni valahol olyan kormányszár-kormány kombót, ami egybe van?

Szerintem raktáron sehol sincs. A BBB, FSA, és talán a PRO meg a Ritchey gyárt ilyesmit. Persze mind karbon... (kivéve M-bars, meg néhány õsi dolog)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Lehet már kapni valahol olyan kormányszár-kormány kombót, ami egybe van?
van egy bevált kormányszár hossz, meredekség és egy tuti kormány szélesség, amit nem valószínû, hogy változtatni fogok.
jó lenne, ha ezt egybe fel tudnám pattintani a masinára, súlymegtakarítás miatt...
fõleg alumínium érdekelne.
tudna valaki segíteni?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás

hát akkor már tessék hussefelt stucnit venni hozzá.:) annyi hogy láttam amikor egy kis letörésen eltörtek egy xr kormányt és nem volt vmi bitató. a stucnirol nem tudok.

jah csak az 2x annyi...

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
hát akkor már tessék hussefelt stucnit venni hozzá.:) annyi hogy láttam amikor egy kis letörésen eltörtek egy xr kormányt és nem volt vmi bitató. a stucnirol nem tudok.

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás

nekem ugyan ilyenem van, és azon kivul hogy szep erõs és könnyû csak szivtam vele.. ugyanis k*rva oversize és nem tom rendesen bevinni a fék és váltókarokat :mad: kilóméterórát és elsõ lámpát meg felejtsd el. sztem easton normálméretes kormányt vegyél

hát... a kormány már megvan :)
de több ismimnek is ilyen van és nekik semmi problémájuk nem volt vele

a truva xr stucnihoz szóljatok inkább hozzá, ha lehet ilyet kérni (nem követelõzés :D)

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás

ja ja én is erre az egyre jutottam :D
a stucni is hussefelt :)

köszi

nekem ugyan ilyenem van, és azon kivul hogy szep erõs és könnyû csak szivtam vele.. ugyanis k*rva oversize és nem tom rendesen bevinni a fék és váltókarokat :mad: kilóméterórát és elsõ lámpát meg felejtsd el. sztem easton normálméretes kormányt vegyél

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás
az elõzõ témához kapcsolódva: a truva XR-rõl vélemények?