31,8-as játszik, 1" emeléssel
nálunk semmi jó nincsen.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
ha azt vettem észre magamon, hogy full nyújtott kézzel tekerek, míg mások inkább kicsit behajlítottal, akkor mi az orvoslálsa a dolognak, már ha kell mert bajom nem volt tõle, csak feltûnt a maratonos képeken hogy ilyen tekintetben rendesen kilógok a sorból)
?
azonos anyagnál a kovácsolt jó eséllyel erõsebb....a forgácsolás nem feltétlen tesz jót az anyagszerkezetnek.bár némely felütetét a kovácsoltnak is forgácsolással alakítják készre...
azonos anyagnál a kovácsolt jó eséllyel erõsebb....a forgácsolás nem feltétlen tesz jót az anyagszerkezetnek.bár némely felütetét a kovácsoltnak is forgácsolással alakítják készre...mondjuk én a kovácsoltat venném valószínûHa ugyanaz a (méretû) stucni van kovácsoltban és cnc-zett kiadásban is, a súlykülönbség 7 gr (a kovácsolt nehezebb), akkor melyiket választanátok? A cnc jobban tetszik, de gondolom a kovácsolt erõsebb (és olcsóbb picivel).
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Ja, de pl az epic-en láttam már gyári speci stucni, nulla fokosat.
nem, de tudok szerezni ha nagyon kell. azt hiszem 18-20k körül van.esetleg nem eladó?
a gyári specialized stucni elérhetõ itthon, de az nem nulla fokos.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"