Jelentkezz be Regisztrálj

Kormány, kormányszár, kormánycsapágy
Írta 2007. október 11. - 19:58

A sebesség mindent megold.
Írta 2007. október 11. - 19:08

...és van a KCNC...van az xl2 és a wcs
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. október 11. - 18:35

Írta 2007. október 11. - 14:36

csakis a wcs, semmi más.Normál kormánycsapágyból cc-re mit érdemes venni (ritchey pro, wcs, fsa mx, xl II, frm c-set)? A tartósság az elsõdleges szempont, 10-15e ft-om van rá.
volt xl2-m is, ugyanolyan tökéletes, de a wcs vagy 20g-al könnyebb, és ráadásul nagyrészt egy árban vannak...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. október 11. - 11:40

Írta 2007. október 11. - 11:23

fsa-val nagyot nem tévedhetsz szerintem....Normál kormánycsapágyból cc-re mit érdemes venni (ritchey pro, wcs, fsa mx, xl II, frm c-set)? A tartósság az elsõdleges szempont, 10-15e ft-om van rá.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. október 11. - 11:05

Írta 2007. október 08. - 19:41

szerk: nincs nekik. sorry
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. október 07. - 18:39

piros szinben kellene!
ha van valami weboldal,vagy webshop?!:confused:
Írta 2007. október 02. - 21:11

Ritchey WCS Rizer O/S kormányt hol kaphatok manapság szerintetek? Kintrõl nem akarok csak egy kormányt venni…..
Kedvenc boltom, itt nagy szeretetnek örvendõ boltokban nincsen (pénteken nem volt)
Akár privi is jöhet
thx
Írta 2007. október 02. - 11:18

de gondolom most is van valami, tehát annak a hosszából indulnék ki.
Igen, van: egy fix 30°-ban álló 80mm-es egyben fej-szár. Teljesen be van csúsztatva a villába, de még így is elég kényelmetlen (legalábbis nekem). Majd elõször megpróbálok egy 90mm-es stucnit, hátha az elég hosszú lesz. Csak a próba dönti el, melyik az ideális, mert ami van, az elég rossz kiindulási alap.
Írta 2007. október 02. - 08:07

Igen, tökéletesen igazad van! Tényleg nem durvulásra kell:) Találtam jópár olyan változatot, amit el tudok képzelni (ezek 7°-osak, majdnem mint a BBivaly:) az új kormányon, csak azt nem tudom eldönteni, milyen hosszú lenne nekem az ideális. Inkább országúti stílusban megyek, túrázni, de terepen csak alig. Szóval, nem tudom... talán a középút itt is jó lesz: egy 90mm-es változat. Fogalmam sincs hogy viszonyul a stucni hossza a felhasználáshoz. Vagy itt inkább a váz geometriája a döntõ és az, hogy milyen magasan ülök a gépen? Elõre is kösz a további segítséget mindenkinek:love1:
de gondolom most is van valami, tehát annak a hosszából indulnék ki.
ha eddig rövidnek érezted, akkor 10mm különbséget már jól megérezni, de ne találomra válassz stucnihosszt.
a 90-110 mm mondjuk átlagos ilyen felhasználásra, kiindulásnak ez is jó.
Írta 2007. október 01. - 21:10

alacsonyabbakhoz pl. biztos jó, sõt, ha pár mm alálóg a megvastagított résznek, az se lehet nagy baj.
durvulásra meg eleve nem való..
nem is túl gyakori az ennél magasabb stucni.
Igen, tökéletesen igazad van! Tényleg nem durvulásra kell:) Találtam jópár olyan változatot, amit el tudok képzelni (ezek 7°-osak, majdnem mint a BBivaly:) az új kormányon, csak azt nem tudom eldönteni, milyen hosszú lenne nekem az ideális. Inkább országúti stílusban megyek, túrázni, de terepen csak alig. Szóval, nem tudom... talán a középút itt is jó lesz: egy 90mm-es változat. Fogalmam sincs hogy viszonyul a stucni hossza a felhasználáshoz. Vagy itt inkább a váz geometriája a döntõ és az, hogy milyen magasan ülök a gépen? Elõre is kösz a további segítséget mindenkinek:love1:
Írta 2007. október 01. - 20:51

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2007. október 01. - 19:55

Köszi, enté, ezt kerestem! Egyetlen gond ezzel csak az, hogy ez 40mm magas stucnikhoz jó egyedül. De biztos van más méretekben is.
alacsonyabbakhoz pl. biztos jó, sõt, ha pár mm alálóg a megvastagított résznek, az se lehet nagy baj.
durvulásra meg eleve nem való..
nem is túl gyakori az ennél magasabb stucni.
Írta 2007. október 01. - 19:01

Egy ilyet kell venned: http://ebike.hu/term...-atalakito/2232
Köszi, enté, ezt kerestem! Egyetlen gond ezzel csak az, hogy ez 40mm magas stucnikhoz jó egyedül. De biztos van más méretekben is.
Írta 2007. október 01. - 17:30

Egy ilyet kell venned: http://ebike.hu/term...-atalakito/2232Sziasztok! Meg tudná mondani valaki, hogy A-head kormánycsapágyat lehet-e rögzíteni régebbi menetes villanyakra vagy felejtsem el, hogy arra valaha is stucnit teszek? 6 éves Cygnus vázról van szó különben. Elõre is kösz mindenkinek!
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. október 01. - 17:11

Írta 2007. szeptember 30. - 18:21

A titán kormányok általában 22mm és 25.4-be kell befogni. És itt jönnek a hézagoló "aludarabok"
Ezekre nem mondható, hogy olcsó korm. és stucni.(pl Moots gyárilag adja a kormányhoz)![]()
Mind a két bicómon így van rözítve a kormány és még szép a mosolyom:D
A gyárival semmi gondom nem lenne (Roox is ad ilyet a kormányokhoz), csak külön nem lehet kapni, készíttetni nem fogok.
Írta 2007. szeptember 29. - 23:38

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]