Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kormány, kormányszár, kormánycsapágy

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6414 hozzászólás a témában

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Kormányt és stucnit szeretnék vásárolni.
Nem tudom eldönteni, hogy 25,4 -es vagy 31,8 as befogószárral rendelkezõt vegyek.

Mi a különbség a kettõ között?

LiLZs2

LiLZs2

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Igazából nem tudom, hogy hová írjak errõl, de úgy vélem talán ehhez van leginkább köze. Akarok venni egy jó tapadású, és kényelmes fogású kormánymarkolatot fõképp XC és light DH használatra fontos, hogy bírja a gyûrõdést valamint ne legyen bilincses. Ár olyan 3000-3500 Ft-ig. Minden márka érdekel, kivéve B+...

Kinéztem magamnak egy Raceface: Good 'N Evil -t de nem lehet sehol se kapni. Most egy õsrégi sram markolatom van, de most újítom az egész fékrendszert és most már erre is sort kerítenék.

A választ elõre is köszönöm.
Nem hiszem el még 1*, hogy mindig félnem kell mert aki félve ember az csak félember.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Ennyire egyformán nem tud letörni. Nem egészen értem hogyan fogja.:chin:

fogni még csak csak. de hogy lehet fékezni így? :rolleyes:

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Sziasztok! Valaki tud infoval szolgálni CarbonLite kormányról? Ki gyártja, stb.
Elõre is köszönöm!
" A Cube el van vetve! "

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás

Ez vajon letört vagy levágták?
http://piacter.bikem...t=91850&cat=all

Ennyire egyformán nem tud letörni. Nem egészen értem hogyan fogja.:chin:
" Szárnyak nélkül nem könnyû repülni." Horatius

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Ez vajon letört vagy levágták?
http://piacter.bikem...t=91850&cat=all

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Én felajánlottam volna egy alig használt darabot, csak kissé karcos lett az eleje (egy esésnél eldobtam a vasat és a murva húzott néhány csíkot az elejére).

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.561 hozzászólás
Off:
Továbbra se nincsen Ritchey Rizer WCS O/S alu kormány egyik nagykerben vagy üzletben sem? (én nem találtam, de itt vannak akik okosabbak)

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 hozzászólás
Köszi! Akkor megnézem õket.
The quick brown fox jumps over the lazy dog.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.683 hozzászólás
PARA !
Az FSA stucnik nem 4cm magasak, mint a nagy átlag, hanem 3,5cm magasak. Nézd meg, hátha jó.
Marci

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Acornak most van valami 98g-os stucnija is olyan 5-6e körül

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

véleméynt kérnék X-mission pro stucnirol.
ki csinálja ezt? mezei tajvani cucc?
90 mm es csak 120g és csak 3990 HUF :)

szerintetek melyiket lenne érdemes venni? ezt vagy oval m 400 ast? oval az 140 g körül van és 5090 huf és még mindig nem jöttem rá h mi értelme van h hátul vannak a kormánytatró csavarok? csak annyi lenne h kifolyik a viz, és ne rozsdásodjon a csavar? lehet h fáradásra is többet bir.

vagy lehet h szerzek egy bontott FSA-t. lehet ez lenne a legjobb meg olcsobb is :P

Nekem volt x-mission pro stucnim acor néven (90mm-s 130g), nem volt vele semmi gond.

A sebesség mindent megold.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
véleméynt kérnék X-mission pro stucnirol.
ki csinálja ezt? mezei tajvani cucc?
90 mm es csak 120g és csak 3990 HUF :)

szerintetek melyiket lenne érdemes venni? ezt vagy oval m 400 ast? oval az 140 g körül van és 5090 huf és még mindig nem jöttem rá h mi értelme van h hátul vannak a kormánytatró csavarok? csak annyi lenne h kifolyik a viz, és ne rozsdásodjon a csavar? lehet h fáradásra is többet bir.

vagy lehet h szerzek egy bontott FSA-t. lehet ez lenne a legjobb meg olcsobb is :P

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.702 hozzászólás

Szevasztok! Az lenne a problémám, hogy véletlenül tól rövid lett a teló nyaka. Pár milivel a stucni második csavarja alatt van vége. Kinéztem a mostani Bike+ Short stucni helyett, egy moongose bmx stucnit aminek alacsonyabb az a része ami a nyaka fogja be és az ára sem vészes. Azt szeretném kérdezni, hogy a BMX stucniknak is 25.4-es a kormánybefogó részök mint a montisoknak? Vagy még milyen rövid stucnit tudnátok ajánlani ami alacsony és max 4000 ft? Elõre is köszi!

Üdv: Para

így nem túl nagy segítség, de én is hasonló ok miatt vettem Zoom stucnit, gyárilag túl rövid volt a nyak.. 4ropi körül volt, olyan aminek a nyakrögzítésénél kilátszik a villanyak, kovácsolt... típust nem tudok, de piros-fehér a felirat rajta, 3 centi magas lehet..

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 hozzászólás
Köszi.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nemelyik BMX kormany 22.2 mm-s. ra kell kerdezni vasarlas elott.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 hozzászólás
Szevasztok! Az lenne a problémám, hogy véletlenül tól rövid lett a teló nyaka. Pár milivel a stucni második csavarja alatt van vége. Kinéztem a mostani Bike+ Short stucni helyett, egy moongose bmx stucnit aminek alacsonyabb az a része ami a nyaka fogja be és az ára sem vészes. Azt szeretném kérdezni, hogy a BMX stucniknak is 25.4-es a kormánybefogó részök mint a montisoknak? Vagy még milyen rövid stucnit tudnátok ajánlani ami alacsony és max 4000 ft? Elõre is köszi!

Üdv: Para

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Kösz a tippet, altrix premiumot vettem, nagyon jó súlyban van (83g-ot mértem körmösdió, csavar és kupak nélkül, ezekkel +26g) és jól tömített.

A sebesség mindent megold.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Én az új vázamba Altrix Premium csapágyat vettem amikor meghallottam, hogy a WCS mennyibe kerül. Két zárt csapágy van benne, de létezik alul tûgörgõs is. Mért súly 102 gramm kupakkal, csavarral együtt, egyharmad áron.:D

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
kore stucnikat meg kormányokat nézegettem apróba.errõl amárkáról van valakinek véleménye ill. tapasztalata?mongoosék is kore-val is szerelnek csak azért kérdem:)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960