A szinttérkép már aktuális csak a számokkal van baj(otok)?
Amúgy ha a rendezõk olvassák megköszönnénk egy-egy külön szinttérképet amin látjuk a távot (akár szintet is) és jelölve vannak a frissítõk is esetleg.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

XV. Duna Maraton | Visegrád
Indította
MC Pite
, 2007. június 12. 10:06
Írta 2010. június 29. - 12:01

Ha valaki szépen megcsinálja,légyszi ossza meg velünk (kevésbé grafikus vénájú) halandókkal!
Írta 2010. június 29. - 11:42

addig meg segíts magadon alapon
lemented
nagyítod
a szintvonalak 50 méterenként vannak
az elején a start és utána az a 2,5 km majd vizszintes az 100 m-en (105 pontosan de az nem láccik)
a "csúcs" meg 650 és 700 között (aminek többenk kék lenni picit, érdekes módon a hosszú második púpja fent is van majd 700-on, szal valamit csalhatott a cucc)
a függöleges osztás meg 2,5 km (legalábbis úgy néz ki)
ahhoz tudtok viszonyítani
esetleg ki is lehet vágni, és nyomtatni
lemented
nagyítod
a szintvonalak 50 méterenként vannak
az elején a start és utána az a 2,5 km majd vizszintes az 100 m-en (105 pontosan de az nem láccik)
a "csúcs" meg 650 és 700 között (aminek többenk kék lenni picit, érdekes módon a hosszú második púpja fent is van majd 700-on, szal valamit csalhatott a cucc)
a függöleges osztás meg 2,5 km (legalábbis úgy néz ki)
ahhoz tudtok viszonyítani
esetleg ki is lehet vágni, és nyomtatni
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. június 29. - 11:33

Írta 2010. június 29. - 11:23

Sziasztok
Nem tudna valaki egy használható szinttérképet középtávra (amin látszanak a számok) belinkelni??
Köszi
Nem tudna valaki egy használható szinttérképet középtávra (amin látszanak a számok) belinkelni??
Köszi
Írta 2010. június 29. - 10:10

2007-ben száraz pályán száguldoztam is lefelé, de tavaly a vége felé egy jobbra meredek köves, kissé vizes csúszós lefordító meglepett, feküdtek elõttem van 5-en a pályán
Majd erõsen kapaszkodom. Mondjuk az idõimet visszanézve érdekes módon a 2006-os a legjobb, pedig akkor komoly sármennyiség volt.

"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2010. június 29. - 10:09

Hello mindenki!
Egy rövid távú nevezés eladó, sajnos közbejött a nyaralás és nem tudok rajta részt venni.
Ha érdekel írj E-mailt: tomcat99@citromail.hu
Egy rövid távú nevezés eladó, sajnos közbejött a nyaralás és nem tudok rajta részt venni.
Ha érdekel írj E-mailt: tomcat99@citromail.hu
Írta 2010. június 29. - 10:05

TÉRKÉPES KÉRDÉSEK
A legeslegújabb térkép szerint a Vízverés nyerge kimarad, viszont mi lesz helyette az nem látszik a térképen. Gondolom a jelölt piros mtb (ill. K+) úton közlekedünk majd fel s le Paprétig. Papréttõl toronyiránt megyünk fel a Szt László hegyre (én megyek, az eleje teker)? Legutóbb a túristaúton mentünk, ami a többségnek tekerhetõbb, bár az sem lesz könnyû a kövek miatt.
Rezsõ íra, hogy a Kisrigó után nem megyünk az erdõbe, a térkép mégis azt jelöli.
A legeslegújabb térkép szerint a Vízverés nyerge kimarad, viszont mi lesz helyette az nem látszik a térképen. Gondolom a jelölt piros mtb (ill. K+) úton közlekedünk majd fel s le Paprétig. Papréttõl toronyiránt megyünk fel a Szt László hegyre (én megyek, az eleje teker)? Legutóbb a túristaúton mentünk, ami a többségnek tekerhetõbb, bár az sem lesz könnyû a kövek miatt.
Rezsõ íra, hogy a Kisrigó után nem megyünk az erdõbe, a térkép mégis azt jelöli.
Írta 2010. június 29. - 09:47

A tavalyinál technikásabb? Akkor hozok magammal cipzáros fekete zsákot
Azért ennyire nem durva a helyzet:D:D Volt benne egy-két technikásabb rész, de közel sem megoldhatatlan:D
Írta 2010. június 29. - 09:21

Írta 2010. június 29. - 08:12

Írta 2010. június 29. - 07:23

Írta 2010. június 29. - 07:13

Egy a titok, ha nem ismered a hegyet amíg fölfelé mész ne szállj le a bringáról mert könnyen eltévedsz.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2010. június 29. - 06:40

Alföli parasztgyerekek vagyunk,nem ismerjük a hegyet.
akkor igen kíváncsian várom a beszámolódat

Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2010. június 28. - 23:28

Hello!
Holnap valaki délután jár pályát?
rövi távot?vele tartanánk egy páran.
Holnap valaki délután jár pályát?
rövi távot?vele tartanánk egy páran.

Írta 2010. június 28. - 21:34

Írta 2010. június 28. - 20:20

Esetleg tud valaki olyan szintrajzot,amin a számok is látszódnak?
Team Heavy Pedál Szeged
Írta 2010. június 28. - 20:04

az akácos árok viszont ha jól veszem 2 irányú. utána kéne számolni de ott lehet hogy a közép "dögsora " még javában tolja ott mikor a eleje már lefelé dh-zik.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Írta 2010. június 28. - 19:30

Sziasztok!
Hogy lesz megoldva a rovid tavnal a visszafordulas utan? Szembe fogunk tekerni a szembejovokkel, vagy el lesz valasztva kozepen a nyomvonal? Bele sem merek gondolni, hogy mi lesz, ha lejtozok 50 km/h-val es szembetalalkozok egy masik verenyzovel egy kanyarban. Persze nem ismerem a palyat, nem ismerem a terepviszonyokat, de eleg furcsanak tunik igy nekem.
Az uj terkepnel azt nem ertem, hogy lent az a domborzati abra nem kellene szimmetrikus legyen, ha ugyanott jon a palya vissza?
Igy hany kilometer lett a rovid tav?
Ja bocsi, kozbe rajottem, hogy nem a keken jon vissza, csak megzavart a felirat hogy a "a rovid tav itt visszafordul", ezt szo szerint ertettem. Elnezest meg egyszer.
Hogy lesz megoldva a rovid tavnal a visszafordulas utan? Szembe fogunk tekerni a szembejovokkel, vagy el lesz valasztva kozepen a nyomvonal? Bele sem merek gondolni, hogy mi lesz, ha lejtozok 50 km/h-val es szembetalalkozok egy masik verenyzovel egy kanyarban. Persze nem ismerem a palyat, nem ismerem a terepviszonyokat, de eleg furcsanak tunik igy nekem.
Az uj terkepnel azt nem ertem, hogy lent az a domborzati abra nem kellene szimmetrikus legyen, ha ugyanott jon a palya vissza?
Igy hany kilometer lett a rovid tav?
Ja bocsi, kozbe rajottem, hogy nem a keken jon vissza, csak megzavart a felirat hogy a "a rovid tav itt visszafordul", ezt szo szerint ertettem. Elnezest meg egyszer.
Írta 2010. június 28. - 19:20