Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Please log in to reply
3657 replies to this topic

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

A Sportaktív honlapjáról idézek: "A Duna Maraton a korábbiakhoz hasonlóan egy 3 napos nemzetközi mountainbike fesztivál fõ számaként kerül lebonyolításra."

A kérdésem az, hogy lehetséges az, hogy a DM útvonalán esetleg lesz még valamilyen verseny már szombaton is ? Mert holnap csak a saját örömömre szeretnék végig menni a középtávon, de csak akkor, ha nem lesz azon semmiféle rendezvény.

Nem lesz. Korábban volt XTerra, de most az sincs; egyébként annak a bringás része csak a város körüli hegyeket érintette, így csak egy-egy rövid szakaszon "harapott bele" a maraton útvonalába.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts
...

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
A Sportaktív honlapjáról idézek: "A Duna Maraton a korábbiakhoz hasonlóan egy 3 napos nemzetközi mountainbike fesztivál fõ számaként kerül lebonyolításra."

A kérdésem az, hogy lehetséges az, hogy a DM útvonalán esetleg lesz még valamilyen verseny már szombaton is ? Mert holnap csak a saját örömömre szeretnék végig menni a középtávon, de csak akkor, ha nem lesz azon semmiféle rendezvény.

SILVERFLAME

SILVERFLAME

újonc

• fórumtag
  • 2 posts

Eladó a hétvégi Duna Maratonra egy nevezés, ha érdekel írj!
/ hosszútáv, férfi 1981 /

Ár: 6000 Ft.

Még mindig eladó!!
Tel: 06 20 5741201

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Barátnövel mentem,vagy 2óra...:)

a pályára vonatkozott a kérdés :D :P

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

sylverdevil

sylverdevil

vendég

• fórumtag
  • 91 posts

Sziasztok!

Nekem is volna egy eladó nevezésem sérülés miatt, férfi felnõtt, középtáv.
Mondjuk úgy 6000-ért.

sylverdevil@gmail.com
30/öt-58-32-nyolcvannyolc

elkelt

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

még mindig eladó ha érdekel valakit

elkelt.

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts

mit jelenthet, ez a sejtelmesen vigyorgó smile? talán, nem csak "tekertetek"?http://forum.bikemag...ilies/smile.gif

Rátapintottál:::D:D:D
még a szúnyogokat is hesegettük közben-iszonyat mennyiség van tényleg,aki a pályán kell,hogy ácsorogjon bármilyen okból az tényleg vigyen fel magával krémet,másképp elviselhetetlen:(

kotovics

kotovics

vendég

• fórumtag
  • 178 posts
mit jelenthet, ez a sejtelmesen vigyorgó smile? talán, nem csak "tekertetek"?http://forum.bikemag...ilies/smile.gif

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts

Mennyi idõ alatt nyomtad végig?

Barátnövel mentem,vagy 2óra...:)

kotovics

kotovics

vendég

• fórumtag
  • 178 posts

Pályák kijelölve-rövid teljesitve.
Végig középtányéros (versenyzöknek nagytányér) néhány pocsolya van,de kikerülhetö mind,semmi extra,ahol a rövid duplán megy,ott éppen simitották és szélesitették az utat egy tolólapos géppel.Van 2 db komolyabb lejtö a röviden,amit én nem biztos,hogy bele raktam volna kezdö bringásoknak.
A kijelölés jó,eltévedni szinte lehetetlen.
Délután közép bejárás-4 körül indulok-Zip várlak!!!
üdv.

Mennyi idõ alatt nyomtad végig?

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts
Pályák kijelölve-rövid teljesitve.
Végig középtányéros (versenyzöknek nagytányér) néhány pocsolya van,de kikerülhetö mind,semmi extra,ahol a rövid duplán megy,ott éppen simitották és szélesitették az utat egy tolólapos géppel.Van 2 db komolyabb lejtö a röviden,amit én nem biztos,hogy bele raktam volna kezdö bringásoknak.
A kijelölés jó,eltévedni szinte lehetetlen.
Délután közép bejárás-4 körül indulok-Zip várlak!!!
üdv.

SWirl

SWirl

vendég

• fórumtag
  • 126 posts

Az eredeti fájlok:
Hosszú Közép Rövid

Hogy ha ezek a végleges trackek, akkor ezek szerint a végérõl kivették a mókát (Nagy Villám és Salamon torony közötti single trackezés) Dobogókõrül pedig lájtosabb DH hoz le majd a középtávon. :(

Hogy ha ezek a végleges trackek, akkor ezek szerint a végérõl kivették a mókát (Nagy Villám és Salamon torony közötti single trackezés) Dobogókõrül pedig lájtosabb DH hoz le majd a középtávon. :(

Hoppá, ezer bocsánat félrenéztem. A single track megmaradt csak vele párhuzamosan fogunk felfelé menni a betonúton.

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

Rövidtáv nevezés eladó :( pü-ben érd.

még mindig eladó ha érdekel valakit

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Pláne ilyen szüttyedt saras lefelékkel :(
Pedig arra sem emléxem már milyen a dm közép... (tavaly diplomaátadó Kedvesemnek, tavalyelõtt betegen csak rövid, 2007rendes, 2006 9óra alatt dagonyáztam végig) :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ahogy Jani leírta, odacsaptam egy sziklához. Igazából el sem estem, egyszerûen nem vettem elég kis ívben a kanyart egy letörés után, s beletoltam a térdem a falba.

Dante!
Mi lesz Veled a jövõhéten a Gardán?

Ne aggódj, azért meg foglak még várni! :D A Dunát a Garda miatt hagyom ki, inkább most pihenek 4-5 napot, minthogy ott ne tudjak bicajozni.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

pytsur2

pytsur2

vendég

• fórumtag
  • 44 posts

11-s úton irány Visegrád, elhagyod a jobb kézre esõ komp kikötõt, és onnan nagyjából 600-700 méterre jobbra lesz, eltéveszthetetlenül. Amennyiben Pilisszentlászló-Lepence útvonalon közelítenéd, akkor a volt Lepencei strandnál jobb kanyarodsz Visegrád felé, a település tábla után nagyjából 400-500 méterre, balra lesz.

Nagy köszi!

Dr. Gonzo

Dr. Gonzo

vendég

• fórumtag
  • 61 posts
X-iont-os kajákat lehet venni a verseny elõtt? A szilvásváradon bejött!

Sziasztok!

Elsõ középtávom lenne, az erõbeosztással kapcsolatban tudnátok tanácsot adni?
Nem szeretném azt se hogy túl sok tartalékkal érjek be, meg azt se hogy kiégjek a közepén.
Esetleg valami pulzuscélérték az emelkedõkön (maxhoz képest)?

Üdv

Ha nem vagy vmi vadállat hosszútávos versenyzõ, akkor úgy is el fogsz fáradni 68km alatt! :)

Attól nem tartok, hogy sok tartalékod marad! Én tavaly voltam elõször, a célba érkezés után 5 percig beszélni sem volt kedvem! De javítsatok ki ha tévednék!

Szimba

Szimba

vendég

• fórumtag
  • 47 posts
Sziasztok!

Elsõ középtávom lenne, az erõbeosztással kapcsolatban tudnátok tanácsot adni?
Nem szeretném azt se hogy túl sok tartalékkal érjek be, meg azt se hogy kiégjek a közepén.
Esetleg valami pulzuscélérték az emelkedõkön (maxhoz képest)?

Üdv

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
11-s úton irány Visegrád, elhagyod a jobb kézre esõ komp kikötõt, és onnan nagyjából 600-700 méterre jobbra lesz, eltéveszthetetlenül. Amennyiben Pilisszentlászló-Lepence útvonalon közelítenéd, akkor a volt Lepencei strandnál jobb kanyarodsz Visegrád felé, a település tábla után nagyjából 400-500 méterre, balra lesz.